Junior Moderators basildon Odesláno Březen 16, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 Ja neporovnaval svety ve hrach ale styl te hry, ta velka podobnost s GTA V tam je, aspon u me. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Březen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 spis je tam podobnost s MGS1 aspon ten rozhled nepratel :-D a to doslova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Odesláno Březen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 nejjednodušší způsob jak hru rozjet na RGH 4gb.. není vůbec třeba interního HDD nebo flashky. https://www.youtube.com/watch?v=kBeiUqQwIE0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Březen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 funguje vsetko ako ma, mozno si to zle nakopiroval:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Penax Odesláno Březen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 Poradí prosím někdo. Hra se rozjede, vše vypadá OK. Hned na začátku vyrazím dveře, ale tam končím s ovládáním. Svítím jen baterkou na "LUMPY", mohu se rozhlížet dokola a chodit. Píše mi to zatknout pomocí "R", ale tlačítka na přepínání nefungují. Zkratka nejde přepínání žádných funkcí. Co myslíte, špatná verze, kopie ? Zkoušel jsem přeinstalovat, ale žádná změna. Ovladače jsem vyzkoušel dva :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Březen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 mackas tu packu smerem dovnitr do ovladace a ne do stran myslim pravou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 musis stlacit packu:D ak nejde tak samozrejme skus inu verziu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Penax Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 Tlačím, tlačím ... Zkusím jinou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 Bug ,jiná verze nepomůže, hrát misi znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 Instalace na RGH je následovná:Převeďte DVD1 a DVD2 pomocí programu XboxImage Browser Z DVD1 vytáhněte adresář /content/ (obsahuje HD textury) a v něm je složka /454109E0/ tu nakopírujte do Xboxu do adresáře content/0000000000000000/ Poté můžete adresář /content/ z DVD1 smazat. Přejmenujte DVD1 na Disc 1 a DVD2 na Disc 2, poté oba disky nakopírujte do adresáře Battlefield Hardline do Xboxu tam kde dáváte hry. Takže to bude vypadat asi takto: Hry \ Battlefield Hardline \ Disc 1 \ Soubory. Hry \ Battlefield Hardline \ Disc 2 \ Soubory. Hru spusťte z Disc 2 Funkční. Není co řešit. Kluci, která verze je v CZ? PROTOCOL to zřejmě nebude :cry: Já stáhnul PROTOCOL z THEPIRATEBRAZIL.ORG a CZ lokalizace je obsažena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Za tak extrémně krátkou hru bych určitě 1600,- nedal.Šílený.:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GanjaNIN Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 je mozny hrat a vypalit jen DVD2? Single Player? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 dvd 1 je instalacny ktory potrebujes:) tak pochybujem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fikac Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 Ahojte, nepodařilo se někomu nainstalovat obsah na USB disk a ne na disk jak to hra vyžaduje? Poskytly by jste mi kdyžtak postup jak to udělat? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Křivánek Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 už zase mi to píše unreadable disc :( má někdo problém s tímto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 jardo mi to taky dělá a mám to vypálené na ihasB a kontrolované přes abgx když mi to udělá vytáhnu otřu a strčím to tam znova a jede to pokud ti jde hrát tak to neřeš je to neřešitelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Křivánek Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 bohužel se mi to ani nenačte :( takže hrát nemůžu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 aha a máš to vypalené na ihasB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlinkavlck Odesláno Květen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2015 ahoj,nemáte peosím link na funkční torent?Prolezla jsem co se dalo a nic nefunguje,moc děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Křivánek Odesláno Květen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2015 právě, že mám :( teda respektive palím na ihas124-14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Červen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2015 (upraveno) Některé přispívatele tady nechápu. Celou dobu křičeli, že to je pořád to stejné a teď najednou při změně křičí, že tohle není Battlefield. Takže co vlastně chcete ? U mě dobrý. Dohráno. Příjemná změna. CTL feat. Raven - We Own The Night (Battlefield Hardline / Episode 7 "Glass Houses") Upraveno Červen 7, 2015 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w.kauda1468627927 Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Zdravím, Chci se zeptat, zda nemá někdo zkušenost s instalací... Nejedná se o RGH... píše mi to že instalace je možná jen na disk xka... Nelze na flashku, jako třeba Far cry 4... Nějaké rady? Dá se to nějak vyřešit kromě koupi většího disku... Mám 4GB verzi.. Díky za rady ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Leden 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 Děkuji basildonovi,problém byl v tom,že jsem nepřejmenoval DVD 1 na Disc 1,po přejmenování už hra jede jak má:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Leden 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2016 (upraveno) Zdravím,Chci se zeptat, zda nemá někdo zkušenost s instalací... Nejedná se o RGH... píše mi to že instalace je možná jen na disk xka... Nelze na flashku, jako třeba Far cry 4... Nějaké rady? Dá se to nějak vyřešit kromě koupi většího disku... Mám 4GB verzi.. Díky za rady ;) U Slim 4GB to nepujde, tedy pokud nekoupíš interní HDD. Nebo investice do RGH a stačí externí HDD Přehlédl jsem datum - takže spíše offTopic... :) nechám pro někoho se stejnou otázkou... Upraveno Leden 20, 2016 uživatelem Pietro Fofista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.