Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

one xbox


calibros1988

Otázka

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Live Gold je stejne pro Xbox One a 360. Pokud to mas na jedne konzoli, samozrejme to plati i na druhou ... nejsou to dva ruzne programy.

Jinak co se tyce her, na slevy na gold nakupujes opravdu za levno, staci jen sledovat akce. Pripadne pak koupit pouzitou hru na disku tady pres forum a prodat pak dal s zadnou nebo minimalni (100 - 200 Kc) ztratou. Rozhodne to nejsou zadne "rakety" ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No za novinky to rakety jsou, dat za hru ktera nema co-op rezim ani online multiplayer 1500Kc mi prijde sakra dost. Je pravdou, ze se obcas ve slevach nejdou hry za dobrej peniz do 300Kc ted byl Thief, Tomb Rider...Titanfall deluxe za 199Kc. Game with gold byl tento mesic velice stedry s Raymenem. Takze muzeme ocekavat, ze po takovy porci slev bude ted na nejakej cas "ticho po pesine"....Ale porad je to prijemnej bonus ke Goldu. Nejdrazssi hra co jsem kupoval byla GTA5 ale kupoval jsemni s tim, ze ji muzes hrat donekonecna i v offline rezimu. A ted netrpelive cekam na ProjetCARS za kterej dam taky ty nekrestansky penize.

Jinak zadnej hack na xone zatim neni. Stejne pokud mas hacknutou konzoli na hrani zalohovanych her, tak tam natahas kdejakou blbost a nebudes je ani dohravat, proste budou zadarmo a nebudes si jich tolik vazit, ale to je kazdyho vec jak se k tomu postavi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu