calibros1988 Odesláno Březen 19, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2015 Zdravim panove chci se zeptat a asi mne ta to tady ukamenujete ale bejak flash xone bude nebo jak nechce se mi davat takove rakety za hry nektere co hraju rad si koupim ale zbytek se mi nechce .. nevite o tom.neco Citovat
0 Jitus Odesláno Březen 19, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2015 Zdá se ti dávat 100 - 500 Kč. za super hry moc? Předplať si GOLD a budeš mít hry za pusinku...... Citovat
0 calibros1988 Odesláno Březen 19, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2015 Gold pouziju z 360 na stejnym nicku to jde ne?a jako trrba fifa 15 za 500? Citovat
0 Xmacho Odesláno Březen 19, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2015 Live Gold je stejne pro Xbox One a 360. Pokud to mas na jedne konzoli, samozrejme to plati i na druhou ... nejsou to dva ruzne programy. Jinak co se tyce her, na slevy na gold nakupujes opravdu za levno, staci jen sledovat akce. Pripadne pak koupit pouzitou hru na disku tady pres forum a prodat pak dal s zadnou nebo minimalni (100 - 200 Kc) ztratou. Rozhodne to nejsou zadne "rakety" ;) Citovat
0 honzAK1468628136 Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2015 No za novinky to rakety jsou, dat za hru ktera nema co-op rezim ani online multiplayer 1500Kc mi prijde sakra dost. Je pravdou, ze se obcas ve slevach nejdou hry za dobrej peniz do 300Kc ted byl Thief, Tomb Rider...Titanfall deluxe za 199Kc. Game with gold byl tento mesic velice stedry s Raymenem. Takze muzeme ocekavat, ze po takovy porci slev bude ted na nejakej cas "ticho po pesine"....Ale porad je to prijemnej bonus ke Goldu. Nejdrazssi hra co jsem kupoval byla GTA5 ale kupoval jsemni s tim, ze ji muzes hrat donekonecna i v offline rezimu. A ted netrpelive cekam na ProjetCARS za kterej dam taky ty nekrestansky penize. Jinak zadnej hack na xone zatim neni. Stejne pokud mas hacknutou konzoli na hrani zalohovanych her, tak tam natahas kdejakou blbost a nebudes je ani dohravat, proste budou zadarmo a nebudes si jich tolik vazit, ale to je kazdyho vec jak se k tomu postavi. Citovat
Otázka
calibros1988
Zdravim panove chci se zeptat a asi mne ta to tady ukamenujete ale bejak flash xone bude nebo jak nechce se mi davat takove rakety za hry nektere co hraju rad si koupim ale zbytek se mi nechce .. nevite o tom.neco
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.