prokoppd Odesláno Březen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2015 Skúšali ste už niekto nový Resident Evil Rev.2? Verziu čo mám stiahnutú, tak mi ide hrať len jedno kolo a potom ma vyzve aby som si kúpil Epizodu 1. Ako to teda funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 19, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2015 Já hrají XBLA verzi, vyšel první díl a pak další 2 díly co jsou jako DLC a šlape to v pohodě. DVD verzi jsem vůbec nezkousel, jestli se třeba nemá nějak jinak na kopírovat nebo převést. Myslím ze jsem ti radil i na jiném fóru abys zkusil hru odemknout a psal si ze hra píše ze je odemknuta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANGEL1468624370 Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 Skúšali ste už niekto nový Resident Evil Rev.2? Verziu čo mám stiahnutú, tak mi ide hrať len jedno kolo a potom ma vyzve aby som si kúpil Epizodu 1. Ako to teda funguje? Mě to funguje v pohodě, jen to nejde nainstalovat A CHROUPÁ TO Z dvd, nejde nainstalovat ani Battlefield Hardline. Netuší někdo proč? Mám flash konzoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Březen 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 Tak ako je možne že po prevedení cez ISO2GOD mám hru len na ukážku a potrebuje kúpiť full? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mobidek Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Převedl jsem plnou hru z ISO přes ExisoGUI a pak všechno ve složce content odemknul přes 360 Content Manager a hra běží komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representmajkl Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Zdravím, stáhnul jsem Revelations 2 a hra po odemčení prvních dveří píše ať si zakoupím první díl.On je to pouze DLC? Popřípadě co musím stáhnout, aby mi šla tato verze? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 9, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Zdravím,stáhnul jsem Revelations 2 a hra po odemčení prvních dveří píše ať si zakoupím první díl.On je to pouze DLC? Popřípadě co musím stáhnout, aby mi šla tato verze? Díky za radu. Jakou verzi si stahl, DVD nebo XBLA, mas RGH nebo flash? Pokud DVD a nejde ti musíš ho odemknout, pokud XBLA tak další dily si stahnes a nakopirujes jako DLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representmajkl Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 Díky za odpověď basildon! Mám staženou verzi pro RGH čili XBLA. Chápu to tedy správně, že musím stáhnout Revelations 1 a poté nakopírovat Revelations 2 jako DLC? Můžeš mi prosím prozradit postup? Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 10, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 Přesně tak, taky mám tu Xbla verzi, nakopírujes 1.díl klasicky jako kazdou hru/XBLA a pak 2,3,4 díl se kopíruje jako DLC a ještě vyšly 2 extra epizody Little Miss a The Struggle Doufám ze vis kam se DLC kopíruje?Musí byt na vnitřním HDD Xboxu v content/16nul/číslo hry/00000002/ Pak spustí s hru a v nabídce bys mel mít odemcene další dily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.