mazafka Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Ahoj pařmeni, včera jsem si smazal kreditní kartu z walletu abych mohl použít kreditku od přítelkyně. Chtěli jsme si koupit plusko na měsíc, ale bohužel tam neměla dostatek financí, tak jsem si řekl "no nic, tak si tam nahodím mojí kreditku a až budu mít peníze tak si ho koupíme." Jenže kreditka nešla už navést. Na PS4 to psalo chybu: Error E-8200002a, tak jsem to potom zkusil na PC, kde mi hodilo chybu "Please enter a valid credit card number." (kdyby jste věděli jak chybu vyřešit klidně pište) No tak si říkám co teď... No tak napíšeme na Support ať se nám Ti hoši tam nenudí, celý dnešek čekám jestli se mi někdo ozve a ono nic.... Tak volám na support co se děje, zvedne mi to nějaký mladý kluk (soudím podle hlasu) a tak mu problém popíši. Že jsem psal mail... A on mě v tom přeruší: " To není možné, na všechny maily ze včerejška jsem už odepisoval." tak mu říkám že to není možné, mě žádná odpověď nepřišla. Popsal jsem mu můj problém i to co bylo v tom mailu a on mi na to odvětví: "Jo... hm... tak na tento mail jsem zrovna neodepisoval." Chvilku ho poslouchám jak mi nemůže pomoct a že neví čím to je a že to mám zkusit jindy, ale jestli chci že si mám zajet do nějakého kamenného obchodu a koupit si PS Plus na předplacené kartě (či jak to nazvat). No tak jsem mu řekl že to sice je hezký ale toto pořád není řešení. Odpověď byla "Ale je. peněženku si můžete taky nabíjet s předplacenými kartami." ja: "No, ale pořád to není řešení jak opravit ten problém navést mojí kreditní kartu a kupovat si hry z domova na PS Store." On: "no... (asi 10s ticha) no to není." Takže support za všechny prachy :-/ snad restart PSN pomůže... Jen jsem se chtěl podělit o zážitek, takže no hate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 jestli na ty karte nejsou penize - tak nejde ani pridat.. takze nemas na obou kartach malo penez ? oni si to pri pridani zkusi bloknout par drobnejch, kdyz to neprojde tak je error, kdyz jo tak to zas odblokuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazafka Odesláno Březen 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Peníze už na kartě jsou, stále nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Já osobně moc nechápu, proč se všichni snažej platit na storu kartou. Borec ti radil dobře, kupuj si kupóny a ještě ušetříš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazafka Odesláno Březen 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Jelikoz to do nejblizsiho mesta mam 25 km tak se mi to neoplati dojiztet do mesta pro kupony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 online se to da koupit a poslou ti kod mailem, viz ted kamík elektro :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazafka Odesláno Březen 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Dik za info podivam se po tom ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazafka Odesláno Březen 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 BTW: me nejde o alternativni reseni ale o reseni, ktereho se dozaduji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 neco z nich vypadne urco :D jestli karta maka vsade jinde... pripadne holt prud nez z nich neco vypadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazafka Odesláno Březen 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Jasny dam vedet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 23, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Tak ono co si budeme vykládat celkově podpora v česku všeho je na takové nic moc komunikaci a co se týče řešení problému tak taky žádná sláva. Osobně jsem volal na podporu playstation teď nedávno ohledně ,,létající!" PS4 kde se shodně uvádělo, že podpora odsouhlasila, že normální to není no a já se dozvěděl, že PS4 je ,,krapet" hlučnější než PS3 a že mám zaslat video na porovnání atd. :D no co si budem povídat prostě sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazafka Odesláno Březen 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 Tak kreditka uz sla navest. Sice ne diky supportu( tedy o tom nevim) ale nakone sla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 kdyz jsem v minulosti nakupoval desitky uctu a pouzival ruzne karty, tak je to vzdy o tom pockat. Nekdy to jde ihned a vetsinou az druhy den. ten error je fakt ♥♥♥♥♥♥ni vec,ale s tim nic neudelas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazafka Odesláno Březen 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 To ne no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 Měl sem podobný problém. Kreditku mám se svým účtem svázanou nonstop a vždycky když je potřeba svážu ji navíc s bratrovým účtem na jeho PS a kupuju mu PS+. No a jednoho dne prostě svázat nešla. Já jsem to tedy vyřešil tak, že sem použil kartu jinou, která šla hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosswell1987 Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Ja mel podobny problem na googleplay,chyba byla na me strane jelikoz banka mela nove zabezpeceni a na online platby mi nastavila nulovy limit ktery jsem si musel navysit dle potreb! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Prosinec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 Taky se chci podělit...AMAZON mě PODĚXXXLAL neposlal zpátky nové heslo ač jsem koupil gift card 100 USD a potřeboval si koupit další... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.