Sekáč Zlomocný Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 (upraveno) Ahoj většina nových her co teď výjde je na vyšší verzi než teď mám (4.55) přemýšlím o přehrání vyšší verze, ale nechtěl bych narazit na něco špatného. Máte nějaké doporučení jakou? (popřípadě link). A další dotaz. Stačí jen to dát na flashku do složky PS3 a přehrát to nebo to budu muset vrátit na nějakou původní verzi? Děkuji za každou radu!!! Mám Flashlou verzi Upraveno Březen 24, 2015 uživatelem Sekáč Zlomocný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 24, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Chápu to správně, že máš oficiální firmware? Jestli ano, nevidím důvod, proč bys neměl/nemohl updatovat na nejaktuálnější verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 pokud mas opravdu OFW, staci se pripojit k internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sekáč Zlomocný Odesláno Březen 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Napsal jsem to špatně, nevěděl jsem jak se vyjádřit k mému problému. Mám flash Omlouvám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 poslední věta. Mám flashnou verzi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 24, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Prosím, příště, než začneš psát chytré věty se zamysli, protože pak by ti došlo, že tam tuhle větu dodal až po našem dotazu. Sorry za OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sekáč Zlomocný Odesláno Březen 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Už to mám :) Kdyby někdo potřeboval na 4.70 Stačí napsat a přepošlu komplet :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.