troskagaming Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 Dobrý den, koupil jsem si Xbox 360 a slyšel jsem o nějakém flashi. To znamená že si můžu stahovat hry? A šlo by to nějak aby šel i multiplayer? A strácí se tím záruka? Nechci o ni přijít... Díky za odpověd. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 30, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Flash= úprava DVD mechaniky, pálení DVD, možnost hraní online MP http://console-forum.net/tema/126414-zpravy-a-fakta-o-moznostech-flashnuti-x360s-9504-0225-0401-1071-0500-a-db-2-0-13599-0 RGH= HW úprava konzole, stahování her a hraní z HDD, nelze hrát online MP http://console-forum.net/tema/141865-reset-glitch-hack-rgh-rgh2 V obou případech přijdeš o záruku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
troskagaming Odesláno Březen 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Nu dobrá, děkuji za odpověď. A vyplatí se to? Jde to i na Xbox 360 E? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 30, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Na 360E by to melo jít ale nejsem si jistý, nejsem flasher. A jestli se to vyplatí záleží na tobě, pokud nejsi velký hráč, stačí kupovat starší hry, pokud chceš hrát novinky, tak ty stoji i vice jak 1000Kc za hru. Já mám RGH protože nehrají online MP a to se vyplatí, stahují hry z netu a nemám problém, jdou hrát online jen určité hry pres tzv.Systém Link, ale moc jich není. Pokud chceš hrát online je třeba pořídit flash mechaniky DVD, vypalovacku iHas na paleni XGD3 her a k tomu Gold členství abys mohl hrát MP po netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
troskagaming Odesláno Březen 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Děkuji za odpovědi ale nemůžu najít návod na to RGH a jde to vůbec udělat doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 30, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 (upraveno) No to nevím jestli to zvládnes, nechci te podceňovat, ale pokud nejsi v elektronice zběhlý tak to nezvladnes, není to nejjednodušší záležitost, zabere to hodinu i vice. Hlavně musíš zjistit jestli půjde RGHi na tvoji verzi Xboxu, nevím jestli to jde na nejnovější revizi, to ti řekne flasher jestli to půjde upravit. Kontaktuj nějakého flashera, najdeš ho v sekci Prodám, tady na fóru, záleží odkud jsi, je tam dost skvělých fachmanu.(xmod, drak3go, mazik, Playduo) Návod na RGH možná někde najdeš ale tady na fóru je akorat popis http://console-forum.net/tema/141865-reset-glitch-hack-rgh-rgh2 Upraveno Březen 30, 2015 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.