Drago de Bosco Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Zdravím!! Jsem úplný nováček v herních konzolích a jak vidím vždy jsem si to představoval jako ,,Hurvínek válku" hlavně co se týče flashe!! To že flash nemá vliv na kinect a jiné věci jsem pochopil ale celkem mě děsí ,,ban" od Microsoftu jelikož jsem si pořídil fungl nový Xbox 360 a nerad bych o něj hned přišel!! :roll: Takže se chci prosím zeptat když mám Xbox a dal jsem do něj GOLD kód (má trvání měsíc), po uplynutí této doby budu mít zpět standart účet. Takže už se nemusím bát banu?? Popřípadě kdyby to nebylo tak jak si myslím dá se Xbox Live něják vypnout?? A když uz jsem v těch pro Vás určitě zbytečných a určitě pro některé usměvných otázkách dá se někde spolehlivě najít rok výroby?? Prošel jsem smlouvy a všechny návody co u toho byly, krabici, nastaveni v Xboxu a nic jednoznačného jsem nenašel!! Mám totiž takové štěstí na věci že to bude vyrobeno v takovém roce že to třeba nepůjde ani flashnout!! Když tak předem mnohokrát děkuji za odpovědi!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 30, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Ahoj, 1.) Pokud vypaluješ hry, jak máš, ban ti hrozí jen z velmi, velmi malého procenta - větší pravděpodobnost je, že dostaneš ban za něco jiného. 2.) Flash je "riziko" pokaždé, když se připojíš na Xbox Live (nezáleží na tom, jestli máš gold, nebo ne) 3.) Pokud nechceš řešit riziko a nemáš zájem využívat Xbox Live, sežeň si Xbox s RGH (tady na fóru je o tom spousta příspěvků) 4.) Rok výroby najdeš na zadní straně každého Xboxu pod označením "MFR Date" 5.) "Mám totiž takové štěstí na věci,..." Tohle se stát nemůže - dneska jdou flashnout už všechny Xboxy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.