Weekee Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Zítra by měl vyjít ;) budete někdo zkoušet? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Mám nainstalováno, čekám na spuštění :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weekee Odesláno Březen 31, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2015 prý 15:01 spustí, ale zatím nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raahk Odesláno Březen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2015 15:01 UTC :?, už by to mělo 15 minut běžet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Březen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2015 Za mě teda palec hodně nahoru. Tuhle hru jsem hrál na PC, ale vše na PC mě přestalo bavit ( to byl také důvod koupit konzoli :) ) a ani jsem nevěděl, že tu má vyjít i na Xko a jsem a to moc rád. Opravdu perfektní hra a nikdy bych neřekl, že se dá MMO hrát a dokonce i si to užívat na konzoli. Jestli tam budou nebo už jsou i guildy, tak to bude skvělé a těším se až se nějaká CZ/SK guilda dostane do světa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2015 Včera jsem hrál asi 2 hodiny a zatím je to OK. Ovládání je celkem pochopitelné. Jsem zvědavý, jak se to bude vyvíjet. A samozřejmě také čekám, jestli se objeví nějaká česká skupina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weekee Odesláno Duben 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2015 Já se na to vrhnul dopoledne a je to docela i svižné, od takového 10ho lvl jen lepší a lepší :) zatím mam tuším lvl 20. Koukal sem po nějakých cz guildách a zatím nic :) a jaký máš GT? Já dyžtak "Mukeke". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2015 Mám BazimCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2015 vochomurka10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 Tak už L18, baví mě to víc a víc. Jen je na prd, že nejsou nikde detailně vysvětlené herní principy, co jak funguje. Některé věci jsou vysvětlené přes speciální úkoly, ale plno věcí jsem musel zjišťovat za pochodu. Mimochodem, nějaký "humlik" si mě přidal jako přítele, netuším kdo to je - někdo z tohoto fóra? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 Například jak přesně fungují profese? Myslel jsem, že to bude něco co se naučím a co mi umožní kraftovat zbraně, brnění, ... Ale zatím jen posílám "minery" aby něco dělali a po dokončení se mi připíše zkušenost, .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Senndman Take jdu do toho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huml Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Tak už L18, baví mě to víc a víc. Jen je na prd, že nejsou nikde detailně vysvětlené herní principy, co jak funguje. Některé věci jsou vysvětlené přes speciální úkoly, ale plno věcí jsem musel zjišťovat za pochodu.Mimochodem, nějaký "humlik" si mě přidal jako přítele, netuším kdo to je - někdo z tohoto fóra? ;-) Humlik sem já :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 OK :-) objevil se tu thread ohledně guildy, tak se mrkni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milu8 Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 čus, hrajete někdo aktivně? Chodit ty Dungeony s worldem je fakt za trest.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.