Evok Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 Tak co těšíte se? Já docela jo, dneska jsem předobjednal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Duben 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2015 koupim jak to bude za lepsi cenu akorat se obavam ze z toho nebude moc trofeji...vetsinou je to na strasne dlouho nebo moc slozity comba :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Duben 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2015 zitra by mi to melo dojit..napis psn zarubem.. :) jakou sis vybral frakci ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moocher Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Zdravím, tak jsem jsi koupil rovnou MKX special edition. Na začátek jsem jsi zvolilk Black Dragon frakci. Bude tu někdo, kdo to bude hrat častěji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 já hraju, akorát na xone :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Pecka hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 (upraveno) ja si vybral nejakou tu temnou frakci nevim presne nazev...uz sem pleskal asi 4hodiny...ma to pekny zvuky, pekne to praska.... a ty fatality to je zradlo...nevite jak se odemykaj ty dalsi ? to je za ty penize jakoby nejak koupim pak ? PS: nevite jak na ty brutality ? to je taky nejakej finiser na konci ze ho rozsrackuje nebo to je normalne nejaka ultimatka do boje ?:D Upraveno Duben 18, 2015 uživatelem Deyw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Duben 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2015 videl jsem v story modu smoke, strykera a dalsi z mortalu 9... pujde za ne taky hrat ve hre nebo budou v nejakem z dlc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Duben 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2015 Jak to vypadá s těmi 4 super bojovníky v Mortal Kombat X ? Měl by tam být Predátor,Jason,Tremor,Tanya mělo by to být v DLC Kombat Pack. Na Store to DLC je stojí to cca. 800,-Kč, ale proč není na youtube nějaké video jak to vypadá ? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2015 (upraveno) Ahoj, tady jsem nahodil první článek k mortal kombat, najdete tam i jak otevřít nějaké další brutality a fatality :) http://navodycesky.cz/xbox-360/mortal-kombat-x-krypta/ Tomáš007: Nejspíš proto, že ještě nejsou venku... ale můžeš být v klidu autoř slíbili, že i bez zakoupení za ně budeš moct zahrát v módu living towers, kde se čas od času objeví jejich věž....většinou na celý týden... Upraveno Duben 19, 2015 uživatelem xDante1986 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Duben 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 Jak jsem se ptal, jestli lze hrát za postavy, co se objeví v různých částech hry, tak nejde. Seznam postav, za které nejde hrát. Non-playable Characters Argus (mentioned) Baraka Bo' Rai Cho Caro (tower ending only) Corrupted Shinnok Daegon (tower ending only) Delia (tower ending only) Frost Fujin Jade (tower ending only) Kabal Kobra (mentioned) Li Mei Moloch Nightwolf Noob Saibot (mentioned) One Being (tower ending only) Orin (tower ending only) Rain Reiko (mentioned) Sareena Sektor Shao Kahn (mentioned) Shang Tsung (mentioned and tower ending) Shujinko (tower ending only) Sindel Smoke Stryker Taven (tower ending only) Nechápu proč tyhle postavy nezpřístupnili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 Zdravím, tady jsem připravil zatím první postavu Scorpiona http://navodycesky.cz/xbox-360/mortal-kombat-postavy-scorpion/ chtěl jsem se zeptat, chcete i nějaké další věci doplnit třeba vzhled postavy v každé verzi? informace o postavě atp? kdyžtak napište díky moc za feedback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2015 (upraveno) Nahrál jsem dnes skrytou brutalitu v Dead Woods, v popisku videa je jak na to. Upraveno Duben 21, 2015 uživatelem xDante1986 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 Ahoj, udělal jsem můj první pohled na hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moocher Odesláno Květen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2015 Zdravim nezahraje někdo mortal kombat x na ps4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2015 Zdravím, tady jsem připravil zatím první postavu Scorpiona http://navodycesky.cz/xbox-360/mortal-kombat-postavy-scorpion/ chtěl jsem se zeptat, chcete i nějaké další věci doplnit třeba vzhled postavy v každé verzi? informace o postavě atp? kdyžtak napište díky moc za feedback Konecne jsem taky poridil... Kazdopadne diky moc za navody. Budou se urcite hodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2015 (upraveno) Vzhledem k pomerne maly aktivite zde asi ani neocekavam odpoved ale najde se tu nekdo kdo to hraje i na mobilu? Nefungujou mi cross odmeny napric platformama i kdyz jsem prihlasenej na obou zarizenich pod stejnym uctem... Dik za pripadnou radu Kdyby chtel nekdo zahrat tak si me pridejte. PSN ID v podpisu... EDIT: Asi po sto padesatym druhym pokusu se to podarilo rozchodit. Kazdopadne jde to obejit i bez hrani app na mobilu a ziskat tak odmeny. Dostanete zdarma nekolik novych skinu postav koiny pozadi atd... Kdyby nekdo chtel napisu postup Upraveno Červen 14, 2015 uživatelem MaraTFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červenec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2015 V living towers si ted muzete zdarma zahrat za predatora a vyzkouset si ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2015 MaraTFSI: kdyžtak dojdi na chat na www.navodycesky.cz hraju mobilní verzi mám všechny odměny, tak to tam můžem probrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikuru-san Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 Škoda že neudělai female pack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.