Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Odesláno (upraveno)

ja si vybral nejakou tu temnou frakci nevim presne nazev...uz sem pleskal asi 4hodiny...ma to pekny zvuky, pekne to praska.... a ty fatality to je zradlo...nevite jak se odemykaj ty dalsi ? to je za ty penize jakoby nejak koupim pak ?

PS: nevite jak na ty brutality ? to je taky nejakej finiser na konci ze ho rozsrackuje nebo to je normalne nejaka ultimatka do boje ?:D

Upraveno uživatelem Deyw
Odesláno (upraveno)

Ahoj, tady jsem nahodil první článek k mortal kombat, najdete tam i jak otevřít nějaké další brutality a fatality :)

http://navodycesky.cz/xbox-360/mortal-kombat-x-krypta/

Tomáš007: Nejspíš proto, že ještě nejsou venku... ale můžeš být v klidu autoř slíbili, že i bez zakoupení za ně budeš moct zahrát v módu living towers, kde se čas od času objeví jejich věž....většinou na celý týden...

Upraveno uživatelem xDante1986
Odesláno

Jak jsem se ptal, jestli lze hrát za postavy, co se objeví v různých částech hry, tak nejde.

Seznam postav, za které nejde hrát.

Non-playable Characters

Nechápu proč tyhle postavy nezpřístupnili.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno
Zdravím,

tady jsem připravil zatím první postavu Scorpiona http://navodycesky.cz/xbox-360/mortal-kombat-postavy-scorpion/

chtěl jsem se zeptat, chcete i nějaké další věci doplnit třeba vzhled postavy v každé verzi? informace o postavě atp? kdyžtak napište díky moc za feedback

Konecne jsem taky poridil... Kazdopadne diky moc za navody. Budou se urcite hodit...

Odesláno (upraveno)

Vzhledem k pomerne maly aktivite zde asi ani neocekavam odpoved ale najde se tu nekdo kdo to hraje i na mobilu? Nefungujou mi cross odmeny napric platformama i kdyz jsem prihlasenej na obou zarizenich pod stejnym uctem... Dik za pripadnou radu

Kdyby chtel nekdo zahrat tak si me pridejte. PSN ID v podpisu...

EDIT: Asi po sto padesatym druhym pokusu se to podarilo rozchodit. Kazdopadne jde to obejit i bez hrani app na mobilu a ziskat tak odmeny. Dostanete zdarma nekolik novych skinu postav koiny pozadi atd... Kdyby nekdo chtel napisu postup

Upraveno uživatelem MaraTFSI
  • 1 month later...
  • 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu