Attila Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Ahoj, poradíte někdo jak seřídit hodiny ve FSD?Ukazujou mi o dvě hodiny méně.V originál menu jsem je seřídil,ale ve FSD jde seřídit v nastavení pouze formát datumu a času,nikoliv čas jako takový. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Připoj si to k internetu, čas se ti sešteluje automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Duben 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Připojený to mam pres wifi neustale.Tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 (upraveno) Zkontroluj ve FSD nastavení jeslti máš zaškrtnuto "Sync Clock on Startup". Jeslti jo a nejde to stejně, odškrtni to, restartuj, znovu zaškrtni a zase restartuj.Viděl sem konzoli kde toto pomohlo. Upraveno Duben 8, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Duben 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Tak zaškrtnutý sem to měl.Udělal se tedy co jsi radil (i vícekrát) a hodiny se neseřídili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvisek Odesláno Červenec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2015 ahoj, mel jsem to stejne. musis vlest do origo dashboardu xka, tam v settingu - v Time nastavit Time zone na + 1 hodinu a zapnout letni cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.