Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

odblokovat fw.2,81 Beroun


saxana

Otázka

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

z horovic je muda!

a pouzij tu mapku, co ti sem na ni dal odkaz tekken, to je tak tezke si nekoho z tve lokality vybrat a napsat mu???! proc zbytecne spamujes novejma topicama? Na te mapce jsou uplne vsichni zde z fora, nikoho dalsiho (krom podvodniku) nenajdes, tak nechapu co plasis!

To tekken90&ost. modi: plz, neslo by - v zajmu zbaveni se spamu & lamerstvi zde na foru - pokud bude otazka z topicu pro zacatecniky, tak jen hodit link na topic pro zacatecniky, pokud bude otazka "kdo dela dg ve meste xxxx", tak hodit jen link na gmapu, pokud bude otazka jak vytvaret psx hry, tak bude link na tut na psx a vzdy po tom linku - ktery sem da dotycny mod/user by mod topic locknul! Slo by to? - takhle by se useri alespon naucili hledat&cist z veci co uz tu 1000x byly recene..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Anonymous_:No hodit odkaz na Mapu to jo,ale nejsou tam všici ;) Mělo by se to upgradovat ;) Taky sem tam psal a nikde nejsem ;)

1) jsou tam vsici co byly v tom topicu, bral jsem to poporade.. jestli jsi byl v jinem topicu, tvuj problem..

2) updatuje se denne..

3) kdyby jsi poradne cetl, zjistil by jsi, ze jsem psal - primo v topicu s tou mapkou - ze kdo chce pridat/upravit/smazat, tak at mi napise PM, denne mam dost PM (tzn. updatuju ji ;) )

4) to ze jsi nenapsal do spravneho topicu kde byli vsici (vetsina, resp. vsici co jsou na mapce), je tvuj problem, to ze jsi nebyl schopen napsat PM je taky tvuj problem - a to ze jsi neudelal ani jednu z predchozich veci a hned drzkujes ze tam nejses... jak na tebe mam asi prijit??! + jsi mohl napsat k topicu s tou mapkou..

====

takze ano, az na tebe tam jsou snad vsici.. a kvuli takovejm jako ty nema cenu delat vyjimky a nechavat topicy otevreny, ty mapky byly mimo jine zrizeny prave proto, aby zde nevznikali podobne topicy... - v te mapce si muze najit nejblizsiho flashera, naplanovat si trasu, co snazsiho by chtel.. :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Možná bych prodal nepatchovany GTA_LCS na downgrade(ja sem s nim v poho downgradoval;) :psp:) ae cena by asi byla trochu vyšší pže schánim peníze...tak kolem 800,- (na dobírku) ae fakt ještě nwm jestli prodám jen chci vědět jestli by byl zájem...;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu