LukDM Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 potřeboval bych help s jednou misí,je tam ten nepřátelskej šaman s kosou hned na začátku a vždycky jednou za čas kousek ustoupí,ale maximálně sem se dostal jen jednou do části kde je poušt a pak mě stejně zabil,je na to nějakej trik nebo co přesně prostě musim dělat?rubu do něj docela dost (mám asi 6 pataponů který dávaj damage kolem 100 při feveru) a furt se drží (a to se k němu ještě po chvíli přidá jeden oštěpař kterej taky ne a ne umřít) ježiš to je suchý ted sem ho dal celkem v pohodě a žádná poušt tam najednou nebyla :D kua ten kovář je těžkej ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Me by zajimalo, jestli nekdo nevi, jestli je k necemu ta cervena kytka v prvni lovecke misi. Drive tam misto ni bylo neco jako fazole: myslim na zazpivani chaka-pata-chaka-pata to opakovat dokud nevyroste a neco z ni nevypadne, to uz mam hotovy, ale ta cervena kytka tam je porad. Jen by me zajimalo jestli to ma nejaky vyznam nebo ne. Jinak Patapon best game ever played :D Diky za jakoukoliv odpoved. Tazcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 ještě bych trochu poupravil to s feverem,neni nutný mít 4x za sebou perfect,stačí mít perfektní jen ten čtrvtej jo a uvítal bych nějaký rady na toho robotího bosse co se mění na tu lítací svini :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash5936 Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 ještě bych trochu poupravil to s feverem,neni nutný mít 4x za sebou perfect,stačí mít perfektní jen ten čtrvtejjo a uvítal bych nějaký rady na toho robotího bosse co se mění na tu lítací svini :D No, tak nejak jsem to chtel rict, ale ted na to tak koukam, ze ani tu vlastni formulaci kousek vejs sam nerozlustim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Jako obvykle jsem od toho zatim nejak upustil pred poslednim bossem (bohuzel se mi to stava tak u 90% her ^^ :? ), takze nejak nemam co doplnit... ^^ Hraju porad jen DJ Max. :cheesygrin: Pak nejak dopisu ten posledni Miracle, ono uz stejne neni moc vic co dopisovat. Btw, to tu jsem porad jediny, kdo je uplne na konci hry? Jen mi to prijde divne, ale nikdo jiny nepsal ohledne konce... A ohledne tech bossu: Rady zadne opravdu nemam, proste vsichni bossove funguji na principu, ze musite ve spravny cas zadat spravny prikaz (mozna jen krome toho posledniho). Roboti jsou nejtezsi, ale ne neporazitelni. Jak rikam, mam jen 2 barevne vojaky, zbytek jsou ti uplne zakladni. Jen teda cepice maji skoro pres pul obrazovky. :lol: Ohledne cervene kytky nevim, taky jsem na ni koukal, ale spis to vypada, ze z ni jen padaji mince. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lim@n9 Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 No ja bych kecal o konci:D kdybych se dostal z 3ti mise:D mi totiz z niceho nevypadne zadny ten destovy amulet.. a ani nemam cerveneho draka a proste jak kdybych mel tu hru spatnou.. hraju to potreti od zacatku a mam to pokazde nachlup stejne znicim vsechny vojaky vsechny stavby vsechny zvirata a proste nic:D asi to uz vymazu z PSP bo me to fakt s.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 No jak zpristupnit cerveneho drakosaura a ziskat Rain Miracle je preci na prvni strance napsane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Btw, to tu jsem porad jediny, kdo je uplne na konci hry? Jen mi to prijde divne, ale nikdo jiny nepsal ohledne konce... no já právě myslel že ten robot je poslední boss :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Tak posledni je logicky uplne na konci takove te mapky. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 no dit jo,nejdřív robot,pak se promění na lítací bestii,pak zas zpátky,umí dát útok za 999hp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IZZA Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 No ja bych kecal o konci:D kdybych se dostal z 3ti mise:D mi totiz z niceho nevypadne zadny ten destovy amulet.. a ani nemam cerveneho draka a proste jak kdybych mel tu hru spatnou.. hraju to potreti od zacatku a mam to pokazde nachlup stejne znicim vsechny vojaky vsechny stavby vsechny zvirata a proste nic:D asi to uz vymazu z PSP bo me to fakt s.... :D Tohle mi vrtalo hlavou taky a dost dlouho.musíš bubnovat do rytmu takže ten totem povyskoči a hned po tom vyskočení mu tu kombinaci chaka pon zabubnovat zase(jinak spadne) až povyskočí.Takhle to udělej asi třikrát a máš to :) ;)Ja nad tím taky dlouho důmal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juseph Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 potřeboval bych poradit s misi kde vam unaseji samanku(bo co to je) , porad mi umira....neni to tim ze mam lukostrelce s ohnivima lukama? EDIT:jo je to tak....mise hotova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 potřeboval bych poradit s misi kde vam unaseji samanku(bo co to je) , porad mi umira....neni to tim ze mam lukostrelce s ohnivima lukama? přesně tim to je,zabijíš si ho totiž sám těma šípama ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 muze mi nekdo vysvetlit jak mam zabubnovat ten posranej dest? delam to presne podle nich a vzdycky kdyz se dostanu k casti dondonpatadondondon,tak se me proste prerusi ten miracle dance a je to v hajzlu...uz me to zacina pekne stvat...mam dojem ze to do rytmu hraju,ale proste to nejde EDIT: aha uz to mam...ja mackal don misto pon...proto me to neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 Jo, gomen nasai (sorry), ze jsem nedopsal ty tipy do konce, pak me nejak chytl DJ Max Portable 2 a k Pataponu jsem se uz nevratil... Ale tak vetsina tady je a za chvili uz mate EN verzi. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 ¨Škoda že to není v něakym normálním azyce např. Aj,Šj,Fj nebo něco tak a v čínštine nebo co to je se to hrát opravdu nedaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Neviem o com kecate :lol: EN verzia je tu od soboty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermi Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 může mi někdo říct jak mám troubit tomu posranýmu stromu??? potřebuju ňáký klacky abych si moch vytvořit lukostřelce a co sem pochopil tak se daj získat jen z toho stromu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 může mi někdo říct jak mám troubit tomu posranýmu stromu??? potřebuju ňáký klacky abych si moch vytvořit lukostřelce a co sem pochopil tak se daj získat jen z toho stromumusíš trumpetou zopakovat co on za zpívá,takže když zazpívá bon bon bon tak třikrát za sebou zatroubíš do rytmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 jj,presne jak rika lukdm...proste se poradne soustred na to co si ten strom brumla a pak to proste do rytmu zopakuj...taky mi to delalo problemy,ale za chvilku na to prijdes a zjistis ze je to celkem primitivni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Jsem ted v misi, kde mám získat Rain Miracle, pořád stojím na PataPlain bubnuju Chaka Pon Chaka Pon ten totem se rozdělí na víc částí a ty se párkrát otočí a potom se vrátí do původní polohy a takhle třeba 5x po sobě. Bubnuju správnou melodii a nepřestávám, takže se snažím v kuse, ale ten totem ne a ne se jen povytáhnout z té země. Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Jsem ted v misi, kde mám získat Rain Miracle, pořád stojím na PataPlain bubnuju Chaka Pon Chaka Pon ten totem se rozdělí na víc částí a ty se párkrát otočí a potom se vrátí do původní polohy a takhle třeba 5x po sobě. Bubnuju správnou melodii a nepřestávám, takže se snažím v kuse, ale ten totem ne a ne se jen povytáhnout z té země. Nevíte co s tím?no ale tam ho taky vůbec nezískáš,musíš porazit červenýho t-rexe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 no ted už je to jedno dělal jsem to tam jen šoatně, že jsem to v kuse mačkal. Ted mám trochu dost vážnější problém a to, že když dám jakýkoliv level po průchodu pouští, tak se mi při načítání levelu (jak Pataponi krouží očima) PSP sekne a po chvíli vypne. Základní PataPlain mi třeba jede, ale všechnylevely na mapě po poušti se nerozjedou, takže nemám šanci na postup dál. Neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 no ted už je to jedno dělal jsem to tam jen šoatně, že jsem to v kuse mačkal. Ted mám trochu dost vážnější problém a to, že když dám jakýkoliv level po průchodu pouští, tak se mi při načítání levelu (jak Pataponi krouží očima) PSP sekne a po chvíli vypne. Základní PataPlain mi třeba jede, ale všechnylevely na mapě po poušti se nerozjedou, takže nemám šanci na postup dál. Neví někdo co s tím?no o netušim,zkus to znova stáhnout nic jinýho mě nenapadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 díky moc, tak jsem si stáhl verzi z 02/2008 Games a ta jede už v pohodě i s tím savem z verze od Brenta, která se mi sekla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.