Freeze2 Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 dotaz .. jak mam zabit toho cerva (3. Boss), jak je na pousti , je na to nejakej special trik? nebo do nej proste jenom busit a busit ... i kdyz mam fever .. tak jsem do nej busil .. 3xse otrepal a nakonec me stejne pobil .. si rikam, jestli treba nemam carvoat dest btw, je normalni, ze nemuzu bubnovat, aby my sli zpatky? (pon pata pon pata) ani to chrge? .. muzu jen pata pata pata pon, .. pon pon pata pon ... chaka chaka pata pon a don dondon dondon ... .. je to OK? ty blaho asi to taky zacnu hrat sami haluze...pata pon :D:D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 Moze mi niekto poradit? Neviem ako mam prejst misiu, ktora je po missi, kde som musel dopravit konvoj na konec mapy... v tejto misii je na konci velka budova, ktora hadze kamene... neviem sa pohnut, vsetci mi tam zomru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 Moze mi niekto poradit? Neviem ako mam prejst misiu, ktora je po missi, kde som musel dopravit konvoj na konec mapy... v tejto misii je na konci velka budova, ktora hadze kamene... neviem sa pohnut, vsetci mi tam zomru... myslíš tu budovu jak je hodně opevněná a když přijdeš blíž tak na tebe spadnou ty špičáky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 ^^ JJ, presne tu... priblizim sa k nej a z nej na mna hodia kamen/balvan... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 tak musíš na nějakou loveckou misi myslim,nebo máš tam mapu prostě kde ty zingatoni nebo jak maj katapult a ty jim ho musíš vzít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 ^^ JJ, presne tu... priblizim sa k nej a z nej na mna hodia kamen/balvan... musíš se tam nechat zabít/porazit/odejít z boje a u toho ohniště ti potom řeknou o tom, že je nějaký katapult, kterým je můžeš porazit a automaticky se ti odemkne další level s tím katapultem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Nedokazu privolat ten posrany dest,vzdy kdyz se dostanu do feveru tak namckam don dondon dondon a niiic,uz sem z toho pekne na nervy.:angry: pls help ,asi mam hudebni hluch nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Co takhle se sakra aspon podivat na prvni stranku? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Co takhle se sakra aspon podivat na prvni stranku? :roll:tjn,většina dotazů je tu furt dokola na to, co je několik měsíců na první straně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Kde najrychlejsie zohnam Ka-chingy? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 na lovu :P musíš mapu kde je hodně nepřátel,dobrá bych řekl že je třea ta jak tam jsou ty 2 krabové nebo co to je,první taky občas ujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 ^^ To viem, ja som chcel konkretne :D btw. mam dost tazku missiu teraz, keby niekto poradil bol by som rad... je to prva nocna misia, kde na zaciatku mam zajateho Patapona... musim ho oslobodit predtym, ako ho nejaky cerveny Patapon zabije... po oslobodeni nemam sancu zabit toho nepriatela... zobral som si tam 3 cervenych Dekaponov a stale nic... je v tom nejake "kuzlo"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 no s tim se těžko radí,mužeš zkusit vyvolat vítr a prostě musíš co nejdřív zabít ty lukostřelce za ním,mě tahle mise už taky dělala problém (ale ne tolik jako v jap verzi,divný :D),nakonec jsem ji udělal až když sem si udělal jednoho super rarepon lučištníka jen se určitě snaž udržet fever aby hodně stříleli lukostřelci hlavně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 sice to bude OT ale.. 1) chci to posunout nahoru:) 2) chci říct, že je to absolutně skvělá a pořádně šílená hra:cheesygrin: 3) chci poděkovat za toto povedené "zasvěcení" do hry:!: tímto vzdávam autorovi (.Den) článku hold a velké díky:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 Dalsia otazocka... potrebujem ziskad drevo (nie klacek, ale to drevo), viem, ze ho dostanem od toho stromu, ale hral som to vcera vecer asi 50 minut a dostal som len 1x drevo... takze neviete od akeho nepriatela by som ho mohol este ziskat? A este ku kovacovi... odkial ziskam kovadlinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 jakou kovadlinu máš na mysli? jinak dřevo zkoušej pokročilejší lovecký mise,třeba kde jsou takový ty fialový zvířata,z těch barevnejch to vypadně spíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 ^^ OMG, trosku sa mi tie vase vyrazy pletu, my bad... mam na mysli mithril :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 ^^ OMG, trosku sa mi tie vase vyrazy pletu, my bad... mam na mysli mithril :)náhodně ti vypadně z nějakýho bosse (hlavně na vyšším levelu teda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 Moze mi niekto poradit ako mam ziskat PON PATA PON PATA? :) Nikde to nemozem najst a uz idem na posledne kolo... EDIT: Ehm, bolo to posledne kolo co som videl... pravdepodobne sa mi dalsie budu otvarat... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 Moze mi niekto poradit ako mam ziskat PON PATA PON PATA? :) Nikde to nemozem najst a uz idem na posledne kolo...EDIT: Ehm, bolo to posledne kolo co som videl... pravdepodobne sa mi dalsie budu otvarat... :) tam kde seš ty se mi zdá divný že ještě nemáš pon pata pon pata teda :blink: kde přesně jseš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 ^^ Ja som v leveli Servant of Darkness... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Painy Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 nevíte jaký rytmus je na to Don DonDon DonDon, vůbec nevím jak zní, zkouším to ale vůbec nic, když tak to zkuste prosím přirovnat k ostatním, myslím rychlost toho rytmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
univ Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 no musis nejdriv dostahnout toho Fever modu (i v tom tutorialu kde to delas poprve) a potom az dat don dondon dondon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 nevíte jaký rytmus je na to Don DonDon DonDon, vůbec nevím jak zní, zkouším to ale vůbec nic, když tak to zkuste prosím přirovnat k ostatním, myslím rychlost toho rytmuPrvni strana. :dots: Od ceho tu asi je. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onlyreal Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 nevíte jaký rytmus je na to Don DonDon DonDon, vůbec nevím jak zní, zkouším to ale vůbec nic, když tak to zkuste prosím přirovnat k ostatním, myslím rychlost toho rytmu Som mal podobny problem. Musis zacat ked zacnu hovorit ffffffe (ver) a potom sa neponahlaj, kludne don __ do _ don __ do _ don Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.