NexusWright Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Až budeš mít Chaka buben (trojúhelník) tak zajdi na první loveckou misi, tam je takovej totem tam furt hraj chakapatachakapata (je to tam napsaný) jak to zahraješ třikrát dostaneš mapu, ta tě zavede k takýmu rudýmu rexovi a toho zrubeš a dostaneš Rain miracle :D Barák na miracly máš, ten je od začátku hry dostupnej (úplně vpravo v náhledu jednotek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 chtel sem se zeptat jaj na modryho dina po ziskani chaka kosil sem ho dlouho ale vsichni mi umreli nejake rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Simi az budes v te lovecke misi kde je ten totem tak nezapomen dodrzovat spravne doby na ten totem ja sam sem to predtim nepochopil a bil chakponchakapon jak blbec az jsem potom zjistil ze se ma udelat ta sekvence a pak odpocitat ctyri doby tak porad dokola za pomalu ten totem ze zeme vyroste a vyprdne miracle Hele lidi tak bych taky potreboval pomoct s misi kde se objevi ten typek se skorpioni cepicou a pak jde za tu dabelskou budovu u ktere se mi podari srazit jeji zivot max tak na pulku ( tzn. trochu se rozbije ) ale stejne to mi pataponi neobstoji a pozdechaj. Potrebuju poradit nejakou dobrou kombinaci pataponu a treba ktery miracle pouzit ( nejlepe mi zatim vysel zemetras ) jinak fakt uz nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Mám problém s třetím bossem, je to takový ten červ, oni ho nazývají Behemot, mám 2 pěšáky, 4 oštěpaře a 2 lukostřelce, stačí to? Pořád zkouším do něj rubat a i přes to, že se bráním (CHACKA CHACKA PATA PON) mě postupně zničí. Má cenu vyvolávat rain miracle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Mám problém s třetím bossem, je to takový ten červ, oni ho nazývají Behemot, mám 2 pěšáky, 4 oštěpaře a 2 lukostřelce, stačí to? Pořád zkouším do něj rubat a i přes to, že se bráním (CHACKA CHACKA PATA PON) mě postupně zničí. Má cenu vyvolávat rain miracle? Ahoj, myslim ze tam dest nijak nepomahal. Ale urcite si udelej vice vojaku. V te dobe jsem mel sest vojaku od kazdeho druhu. Staci parkrat projit prvni loveckou misi a nasbirat par tech bodu (penez, nevim uz co to bylo)... Takze kdyz si udelas plnej pocet vojaku a budes dobre pouzivat ten obranej a utocnej rytmus, tak by si to mel zvladnout snadno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Tak jsem tu mrchu zdolal, dodělal jsem si vojáky na 4-6-4 a šlo to. Možná bych ho zabil už předtím, já tam ale pořád házel déšť a tím sjem si ručil Fever bez kterýho to je takřka neudělatelné. Ale díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajc Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 Hej vzdit AJ uz je i multi5 :D:psp: jo a patapon a ostatni japonsky hry jsou fakt dobry strasne chytlavy patapatapatapon :bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Acryo Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Zdravim....nevim si rady s poslednim bossem...kdyz uz ho ukucham v letaci forme, premeni se na brouka, kdyz ho ukucham v broukovi, zacne zase litat, kdyz ho dam zase, opet se zmeni v brouka, dam ho v broukovi, zase lita...atd atd..a pak me zabije...Co delam spatne????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Já bych potřeboval jen radu do začátku... jak se udržuje FEVER? Jak se mi to přepne do toho režimu tak to poseru, nevím jestli mám vyťukávat pořád stejný rytmus, nebo zrychlit nebo co vlastně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Acryo Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 musis taky sledovat to blikani na kraji obrazovky....Fever udrzis udrzenim rytmu spravnym nacasovanim, nesmis kliknout ve spatnou dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 nazdar, nevite nekdo jak ve hre Patapon hned skoro na zacatku hry- musim tam nejak privolat dest abych mohl hrat tu misi na ohnivy zemi- nevite kde sezenu tu moznost privolat ten ohen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 sakra to už je dlouho co jsme to hrál ale někde když jdeš lovit ty slony bo co to je tak tam bude takovej sloup a tam uděláš myslim trojuhelníkama to co tam je napsaný a dál už to jede samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Jasne...diky ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hele ale já to udelam a ono to vzdy ten totem jenom povyskoci- nic z toho nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 myslim že pak normal musíš dál a ono se to pak nabídne samo normálně to dojeď myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Skoro mas pravdu musis zmacknout to co je na tom totemu myslim ze"chaka , pon , chaka , pon" on poviskoci a pak znova a znova dokud ti dole nevyskoci ten mirracle.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 nevite jak se dosta pres tu pekelnou branu diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Sice offtopic... Ale to jste tak lini si precist prvni stranku? Vetsina opakujicich dotazu je zodpovezena v prvnim postu. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dav10 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 cau lidi prosim poradte mi vim ze s e to pta dost lidi a vy\ jim rikata 1 strana ale ja to potrebuju nejak lip vysvetlit...... jsem u mise kde mam udelat dest ale jak jsem se docetl tak mam jit na loveckou misi tak tam jsem a u toho totemu mackam chcha pon proste trtouhelnik a kolecko ono vyskoci a ze zeme vyroste neco ale proste to pak zmizne ... prosim poradit ... protoze je to vyborna hra a me to mrzelo kdybych tady skoncil:(:( uz to mam supr jo dobre ja mam radost takovou jak vanoce jo.... miluju youtube podle toho jsem to udelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 já tedka hraju jedničku a vůbec mě to nebaví ptz nemlžu porazit to červa tak jesli by měl někdo nějaké rady? edit: aha ttaky už se tady někdo ptal já mám od každýho 6 a používal sem rain miracle, takže stačí používat je chaka chaka pata pon a měl bch ho dát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerezu Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 mam dotaz na tuhle hrunez si to zahraju.na displayi se ukazuje co mam mackat nebo vybiram sam?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 jsou dany melodie, s kteryma se postupem hry seznamis. nejaka melodie rika ,,Jdete kupredu" a jina zase rika ,,Zautocte!". Takze ty vlastne rikas svym vojakum co maji delat tim, ze hrajes urcitou melodii. Na displayi se ti nic neukazuje, jen v misi, kde se tu melodii ucis... já tedka hraju jedničku a vůbec mě to nebaví ptz nemlžu porazit to červa tak jesli by měl někdo nějaké rady? Zazraky v teto misi nejsou potreba... pouzivej jen utok, a kdyz se cerv chysta k utoku, tak dej ustup. V pripade ze nemas ustup, tak obranu. Uz jsem to dlouho nehral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pSyich0 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Hale ja wim že to je asi tupá otázka ale doufám že nejsem jediný který viděl Patapon jak se prodává v Angličtině v obchodu JRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Hale ja wim že to je asi tupá otázka ale doufám že nejsem jediný který viděl Patapon jak se prodává v Angličtině v obchodu JRC Ahoj, je to mozny... patapon je uz dlouho v anglicke verzi... hral jsem ho naposled pred pul rokem a to uz byl v anglictine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TemnyMagic Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 pls radu klidne i cez pm, budu rad. jsem na zacatku a totalne nvm co delat, pry mam mackat kolecko, ale nic to nedela, jen jednou za urcity cas zmizne cerna obrazovka a je tam obraz, ale pak zas cerna. Za jakoukoliv radu budu vdecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Muze mi nekdo poradit co mam delat v misi hned jak se naucim chaka chaka je tam takovej dinosaur... dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.