Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Patapon tipy! Par rad, vysvetleni a prekladu z japonstiny

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Odpovědi 165
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Zatim sem neměl žadnej zásek (v jedničce) a teď to přide v předposlednim kole :-/ je tam ten hlavni zaporák z kosou v army mam megapony lukostrelce bud vojaky nebo ostepare a zaboho ho nejde porazit zezacatku mu trochu ubere pak vzlitne a meta po me metori skousel sem i ten novej miracle (bourka) ale zranil sem se sam :-/ nez sleze zase dolu uz mam 3 vojacky a pak sekne kosou a je po pls poradte nebo neaky video

PS:cetl sem si celej topic nemam skoro zadny zakladni patapony muze byt chiba v tom?

Odesláno

Je to uplne nakonci mapky mise z mecem bojuju proti takovymu motylovi haze sleep blesky a meteori Tatepony mam vsechny fialovi kazdej ma mrazivej stit a dost dobry zbrane pak Yaripony (oštěpaři to mam 2 žlutý 1 modrýho a jednoho fialovýhi a jednoho normos z caokou pres pul obrazovky 8) a nakonec Yumiponi (lučistníci) 1supe fialovej rare??? (ma rohy)fialovej 3žlutý jeden normal z čepici a jeden modrej všichni ohnivý luky a jeden super luk takze by to byt problem nemel ale ja is na nej ani nesahnu vzlitne a zacne hazet meteory a je to v cudu

• 1 month later...
Odesláno

Čau, mám problém s Gongem v tom kole s uvězněným pataponem. Když se pak zjeví jeho army, chtěl bych zdrhnout nazpátek, abych nejdřív sejmul Gonga. Ale mám pocit, že ten retreat command vůbec nemám (nemám ho v inventory) a když ho zkouším použít (PON PATA POn PATA), tak ho pataponové neznají. Zkoušel nejdřív zabít jeho army, jednou se mi to povedlo, ale Gong mi mezitím zabil všechny tatepony a zadní pataponi pak střílejí vedle a Gong mi vždy zabije vlajkonosoiče :(

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Odesláno

Caw potřeboval bych poradit jak mam porazit takovou tu budovu co vypada jako kdyby kytka a haze po me ostepy co me odhazujou dozadu a za ni stoji bosak s takovou divnou helmou....je to mise po te jak zabiju toho s tou kosou z toho dostanu helmu...pak zabiju dalsiho z toho taky dostanu helmu a pak je tam tenhle a toho nedazu porazit...nevite nekdo jak na neho?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu