TemnyMagic Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 ty jsi prekonal hned to uvodni? :-O Heh jak pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerezu Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 mam zasek v misi jmenem Gong Vows to Fight.vzdykcy me tam totalne vykosi.armadu mam rek bych ze dostacujici:), pls newi nekdo jak na to?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Nechysta se nekdo udelat podobny topic s Pataponem 2 ? Nebo mi aspon nekdo rekl, kde mam sehnat toho kuchare ? Docela by se hodil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji31 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Jo, asi jsem lama, ale mně se nepodařilo dostat ve dvojce ani přes úvodní ukolo, přes druhý pata pata pata pon. Pořád mi to píše, My almighty you have to calm down... ať dělám co dělám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Jo, asi jsem lama, ale mně se nepodařilo dostat ve dvojce ani přes úvodní ukolo, přes druhý pata pata pata pon. Pořád mi to píše, My almighty you have to calm down... ať dělám co dělám.. Pata pata pata pon jakmile zacnou zpivat vynech 4 doby x-x-x-x a zase zkus pata pata pata pon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chelios Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Zatim sem neměl žadnej zásek (v jedničce) a teď to přide v předposlednim kole :-/ je tam ten hlavni zaporák z kosou v army mam megapony lukostrelce bud vojaky nebo ostepare a zaboho ho nejde porazit zezacatku mu trochu ubere pak vzlitne a meta po me metori skousel sem i ten novej miracle (bourka) ale zranil sem se sam :-/ nez sleze zase dolu uz mam 3 vojacky a pak sekne kosou a je po pls poradte nebo neaky video PS:cetl sem si celej topic nemam skoro zadny zakladni patapony muze byt chiba v tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Já to dohrál a normálního patapona sem neměl žádnýho. Jakej to je level?? Jak bojuješ s Gongem??? To bylo celkem jednoduchý. Jestli můžu poradit zkontroluj jestli máš všechyn eqipy a kdyžtak si sežeň z bosů matroš na nejlepší patapony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chelios Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Je to uplne nakonci mapky mise z mecem bojuju proti takovymu motylovi haze sleep blesky a meteori Tatepony mam vsechny fialovi kazdej ma mrazivej stit a dost dobry zbrane pak Yaripony (oštěpaři to mam 2 žlutý 1 modrýho a jednoho fialovýhi a jednoho normos z caokou pres pul obrazovky 8) a nakonec Yumiponi (lučistníci) 1supe fialovej rare??? (ma rohy)fialovej 3žlutý jeden normal z čepici a jeden modrej všichni ohnivý luky a jeden super luk takze by to byt problem nemel ale ja is na nej ani nesahnu vzlitne a zacne hazet meteory a je to v cudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 A zkusil si když začne používat meteory zdrhnout z obrazovky (ponpata song) a nebo se bránit (chakachaka song)?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chelios Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 zdrhání je kničemu padaj po celí mapě a chaka sem skoušel ale stejně začnu hořet a ma to stejnej efekt protože kdo hoří tak se nbrání :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 tak si udělej patapony s Fire resistancí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chelios Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 to amm jako prestavovat armadu:cry::cry::cry: no nic stejne sem se ted zazral do Patapon2 :wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrtak Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Čau, mám problém s Gongem v tom kole s uvězněným pataponem. Když se pak zjeví jeho army, chtěl bych zdrhnout nazpátek, abych nejdřív sejmul Gonga. Ale mám pocit, že ten retreat command vůbec nemám (nemám ho v inventory) a když ho zkouším použít (PON PATA POn PATA), tak ho pataponové neznají. Zkoušel nejdřív zabít jeho army, jednou se mi to povedlo, ale Gong mi mezitím zabil všechny tatepony a zadní pataponi pak střílejí vedle a Gong mi vždy zabije vlajkonosoiče :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrtak Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 pomůže někdo, jak zabít toho červeného ďábla pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
East Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 pls máte 4 nebo 5 vojáků a proti vám stojí nejspíš 3 draci, není tam náká finta jak jdou obejít?máte na to 6 minut a nejde to stihnout :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Caw potřeboval bych poradit jak mam porazit takovou tu budovu co vypada jako kdyby kytka a haze po me ostepy co me odhazujou dozadu a za ni stoji bosak s takovou divnou helmou....je to mise po te jak zabiju toho s tou kosou z toho dostanu helmu...pak zabiju dalsiho z toho taky dostanu helmu a pak je tam tenhle a toho nedazu porazit...nevite nekdo jak na neho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.