Koprto Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 Pichni to naprimo prez modem od poskytovatele mimo wifi router a pokud to bude OK. Tak problem bude v tom TP-linku a nebo jeho nastaveni a nebo se mrkni jestli neni vydany upgrade pro ten tvuj TP-link. Osobne jsem uz zavrhnul wifi routery od tplinku a co jsem presel na wifi router Asus tak mam klid a vse slape jak ma. Zitra vyzkousim a napisu.Diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koprto Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 Tak jsem to vyzkousel uz ted, dal sem to natvrdo a beze zmeny.V pondeli budu volat jeste poskytovateli a sam si zavola podpore aby se vyjadrila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 OK problem bude asi u poskytovatele internetu, asi blokuje nektere porty, pak pisni jak jsi dopadnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haxor1468628797 Odesláno Květen 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 je prej potreba verejna ip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Haxor: to se uz vi, ale @Koprtvi to porad nejde ikdyz ma verenou IP. Tak nevim jak to poresil s providerem. Mi to funguje a synvcovi taky oba jsme v baraku na jedne siti s verejnou IP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Květen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2015 (upraveno) .......... Upraveno Květen 16, 2015 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUK1468628862 Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 Dobrej tak o dva měsíce jse vrátil stejný problém a myslím že mám veřejnou IP tak kdyby mi někdo poradil byl by hrozně hodnej 😉 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovit Odesláno Červenec 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2016 (upraveno) Poslední tři dny stejná chyba, a nejde a nejde... Router, poskytovatele apod. jsem neměnil, před čtyřma dny šlapalo vše skvěle... //Edit. Tak nakonec to blokoval poskytovatel netu a bylo to na žádost Sony že z mé IP byly vedeny útoky na jejich servery... Upraveno Červenec 20, 2016 uživatelem tovit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.