Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 1

Zamek u digitalnich her

Psmag

Otázka

Dobry den mam takovy problem mam koupene digitalni hry z jineho profilu hry byly nastaveny na primarni ucty vzdy fungovali dnes zapnu ps4 a u her je zamecek , na ucet na kterej sou hry koupene se nedostanu protoze clovek od ktereho jsem hry koupil zmenil udaje da se stim neco delat ? nebo nevite proc najednou mam u her zamecek kdyz vse bylo nastaveno na primarni slot ? diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

neporusujem pravidla sony - ale nadruhou stradu sony ma pravo deaktivovany konzole z webu deaktivovat i primo v konzoli - coz driv nedelal ..

driv byl problem kdyz by se clvoek za toho uzivatele zkusil prihlasit, takhle si to po kazdym spusteni overi vsecky uzivatele jestli sou aktivovany..

jeidny reseni je aktivovat konzoli a od ty doby bejt offline.. po prvnim restartu konzole se zaplym netem to shnije..

prodejce stopro nevrati tem kdo promeskal 40 days na reklamaci u ebaye a 60 dni u paypalu, ted by to od nej byla jenom vstricnost, on nema o co prijit a co ztratit... prodej slotů je tak nejak podle me seda zona (sam kupuju a prodavam) a tohle me nastvalo ale jako kupujici sme v tomhle podle me bezmocny :/

Odkaz ke komentáři

• 0

aaischa: Mně už ani moc o ty peníze nejde, jde mi hlavně o princip. Když už je toho Ebay plná a nikdo s tím nic nedělá, tak člověk očekává, že je vše jak má být. Prodejce, který tam takto prodává hry a ví, že můžou nastat nějaké problémy a odmítá vrátit peníze nebo s tím něco dělat, je podle mého mínění zloděj. Dneska očekávám odpověď od Sony. Pokud mi napíšou, že je z jejich strany vše v pořádku, ihned to začnu řešit s Ebay, protože mi očividně prodejce prodal nefunkční věc a ještě mi lže a i nadále pokračuje v prodeji těchto slotů.

Odkaz ke komentáři

• 0

jj napiš na ebay ...

u ebaye neni problém se dohodnout - vetsinou zrusej dany aukce jak zistej ze je to podvod , nebo tak .. ja myslel ze uz to prodavat prestal..

jestli to prodává dál tak to je svinarna !

jinak dostat se na podporu ebaye - mimo resolution center konkretniho prodeje se mi nikde nepovedlo :/ nemaj na USku zadnou mailovku nic, jenom telefoni cislo :/ tak snad to nejak zmaknes, je to v tomhle s ebayem s obecnejma dotazama pekne na h...

Odkaz ke komentáři

• 0

je to porusovani pravidel. Pokud jeste na podpore reknes,ze sis kupoval slot a ne digi verzi hry nebudou se s tebou o tom bavit. Je v EULE

Ebay ti taky nepomuze, uz ubehla nejaka doba. Ty sis hru stahnul a hral. To ze lidi vydelavaji preprodavanim preprodavaneho se bohuzel deje,nic s tim neudelas.

Odkaz ke komentáři

• 0

Vidím rád, že Sony řeší přeprodávání slotů a nenechá se sebou zametat.

Dobře všem prodejcům, kteří teď budou biti ze strany zákazníků. A dobře všem zákazníkům, kterým přestaly fungovat hry.

Snad si nikdo nemohl myslet, že je to zamýšlená vlastnost systému. Nechat jednu hru hrát nekonečně lidí.

Odkaz ke komentáři

• 0

headhot: Tohle mi přišlo od podpory Sony, takže na to nemám raději odpovídat?

-Dobrý den, dejte mi více informací.

Název Vašeho účtu, název hry, kontakt na prodejce-

Dlaha: To si děláš srandu ne? Proč dobře nám tak? Já jako člověk co se v tom nevyznám jsem hru kupoval v dobré víře, že se jedná o legální věc. Dokonce to i prodejci na Ebay udávají jako 100% legální. Nejdřív přemýšlej než něco napíšeš...

Upraveno uživatelem Money-$
Odkaz ke komentáři

• 0

tvuj problem je v tom,ze nejsi majitel emailove adresy. Takze i kdyz odpovis a oni ti vyhovi,tak resetuji ten ucet a vsechno info prijde na ten email. Takze maximalne vyjdes vstric tomu prodejci,co ho bude moc zase prodat dalsimu.

Jinak do budoucna je si fakt dobre najit partnera na kupovani spolecnych her, je to vyhodne pro oba.

Odkaz ke komentáři

• 0

V budoucnu už kupuji jen krabicové verze, nebo jak píšeš dohodnu se s někým koho znám. Svůj problém jsem podrobně popsal tím emailem odeslanému Sony, ale ta odpověď od nich má nulovou hodnotu. Na vše na co jsem se ptal, tak mi na nic ten support neodpověděl, jen chce více informací. Pokud létá ve vzduchu vyfasování banu na účet či to, že bych pomohl prodejci raději to nechám být :(

Odkaz ke komentáři

• 0

tak neco jineho by bylo,kdyby ti nekdo ukradl ucet na kterem jsou tve udaje. Ty by jsi zadal o resetovani a vraceni uctu,kde probehla platba na jineho jmeno a jinou zemi atd.

Kazdy se spalil s timto,proto uz nakupuji jen od znamych lidi. PS3 je stale ok,ale ps4 kdo vi co zase zmeni

Odkaz ke komentáři

• 0

Myslím si, že mě to dostatečně ponaučilo.. Jediná věc co mě štve je ta, že to prodejci projde. Podal bych stížnost na Ebay, ale právě pro ten případ jsem chtěl mít od Sony černé na bílém, že za to může prodejce, který s účty nakládá tak jak nemá..

Odkaz ke komentáři

• 0

Ten chat je fajn, udělali mi změnu emailu a reset hesla u starého US účtu i bez toho původního emailu a hesla. Stačilo k tomu serial number konzole. Otázka je, jestli to stačilo proto, že účet byl na té konzoli vytvořen nebo že byl účet na konzoli pořád aktivovaný. Kdybych si ten účet zakládal přes PC, tak jsem byl možná nahranej.

Odkaz ke komentáři

• 0

To mi taky poradil, já se tam teď dostal, ale opět jsem se nic nedozvěděl, protože mi ten amík napsal jen, že mám Cz účet a mám kontaktovat náš support.. než jsem mu stihl napsat, že už se stalo chat zrušil.. Chlapík z české podpory mi naštěstí řekl, že když tam nepochodím můžu se mu ozvat a pokusí se mi pomoct.

Odkaz ke komentáři

• 0
To mi taky poradil, já se tam teď dostal, ale opět jsem se nic nedozvěděl, protože mi ten amík napsal jen, že mám Cz účet a mám kontaktovat náš support.. než jsem mu stihl napsat, že už se stalo chat zrušil.. Chlapík z české podpory mi naštěstí řekl, že když tam nepochodím můžu se mu ozvat a pokusí se mi pomoct.

no to tam nesmíš psát údaje o svém účtu, ale o tom americkým

Odkaz ke komentáři

• 0
Dlaha: To si děláš srandu ne? Proč dobře nám tak? Já jako člověk co se v tom nevyznám jsem hru kupoval v dobré víře, že se jedná o legální věc. Dokonce to i prodejci na Ebay udávají jako 100% legální. Nejdřív přemýšlej než něco napíšeš...

Hlavně v poslední době se řeší různé přeprodávání kódů především na Steam, ale i konzole. Zrovna nedávno byla bez náhrady odebrána digitální verze tuším Far Cry 4 všem, kteří si to koupili od jakéhosi resellera. A pořád všichni vydavatelé zdůrazňují, že hry je bezpečné kupovat jen z oficiálních zdrojů. Což ebay rozhodně není. Čili je to riziko, se kterým se musí počítat. A jednou se to stát muselo, nejdřív UbiSoft, teď Sony. Z ebay bych si rozhodně kupovat digitální verzi nelajznul. U krabicovek je situace jiná. A co se týče toho, co Ebay seller píše - abych tě parafrázoval - nejdřív přemýšlej, než budeš věřit každé hovadině :)

Edit.: Ale samozřejmě větší vina je na straně prodejce. Takže tvoje snažení získat peníze zpět kvituji :)

Dlaha:

např u ps3 to tak je pořád, můžeš mít naaktivovaný tušim 4 ps3 na jeden účet takze tam se sloty v pohode prodávaj i po haldě let.. takz enebyl důvod čekat ze se to zmeni u ps4...

No na PS4 to už nejde přece tak snadno jako u PS3. To, že pro PS4 zavedli primární a sekundární účet/slot byl jasný signál v tom, že si je Sony téhle chyby v návrhu PS3 vědoma a bude ji řešit.

Upraveno uživatelem Dlaha
Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravim, takze uz ani nejde kdyza ja mam primar, mam plusko a ostatni hraci na stejny konzoli nemuzou hrat hry, ktery mam stazeny ja jako to slo driv? Diky

Edit: jsem blbej, nebyl jsem primar. Primar jsem byl na konzoli u deti v pokojicku. Uz to chodi

Upraveno uživatelem kadelll
Jsem blbej
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu