Frozen Bee Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Vítejte :psp: Založil jsem tento topic,protože jsem tu na foru nikde neviděl topic s recenzema na hry. Takže budu rád když každý něco přidáte.... Pravidla: 1.Recenze by měla být dlouhá minimálně 10 a maximálně 20 řádků 2.prosil bych ke každé recenzi kvalitní screen+pokud možno obrázek obálky 3.nakonec vaše hodnocení od 0% do 100% 4.recenze dělejte stručné,myslete hlavně na to vyzdvyhnout kvality hry a upozornit na chyby hry P.S.názory na tento topic mi posílejte PM...pokud možno nepište na tento topic nic jiného než recenze(pro přehlednost) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 to Výtejte je nejaká recenze na hru..whoau!! :-( :blink: PS: je to vítejte ne výtejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 to Výtejte je nejaká recenze na hru..whoau!! :-( :blink:PS: je to vítejte ne výtejte klídek,a radši sem hoď nějakou recenzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malena3steve Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 ses parádně uvedl ty recenzente :) v prvním (a zatím jediném) slovu hned udělat hrubku :) Grrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 se podělejte do háje..UŽ JE TO OPRAVENO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 tak proč nezačneš rovnou ty?:blink::roll: a navíc recenze neni věc na 10 minut:roll:... a nemáš nak hodně překlepu?nemyslel si MP PM?:roll:.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 recenze tu co já vím už dělal Dante. Sice ani to co dělal on, ani to o co se tu snažíš ty není plnohodnotná "recenze" ale je to dobrý nápad. Jenom mi uniká trošku smysl. Založíš topic s recenzema a napises tak sem něco přidejte? Co kdyby jsi začal sám, když je to tvůj nápad. P.S.: P.S.názory na tento topic mi posílejte MP... asi jsi se překlepl, radši si to oprav na PM, at se ti někdo zbytečně neposmívá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 :psp:Podle mě se tato hra povedla.Nejedná se o brutální střílečku,ale o zábavnou logickou arkádu s velmi dobrou grafikou.A navíc postavy jsou jako ze seriálu! Během dlouhých zimních večerů jistě nepohrdnete pár těžkými levely. Během hry si vyskoušíte hru za všechny členy žluté rodinky:Homera,Barta,Marge a Lisu. Začínáte samozřejmě za Homera v tutorialupoté se k vám přidá Bart atd. Jedná se vlastně o "chodičku" s různými hlavolami a překážkami,kde obvykle je těžší skočit někam zprávně,než přijít na to co udělat. Je třeba ještě zmínit videa,udělaná jako seriál. Doporučuji stáhnout.... Moje hodnocení: 90% Omlouvám se za screen,možná je na XBox 360 ale ujišťuji že na PSP to vypadá uplně stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franki Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 no ta posledna veta ze na psp to vyzera "stejne" je uplna blbost na psp je to spatne jak cesta do prace jedine tie videa su kvalitne :D inak nic ja tomu davam 20% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 no ta posledna veta ze na psp to vyzera "stejne" je uplna blbost na psp je to spatne jak cesta do pracejedine tie videa su kvalitne :D inak nic ja tomu davam 20% ale tebe se nikdo neptá,pokud nepíšeš PM...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 ale tebe se nikdo neptá,pokud nepíšeš PM...:) nechci bejt hnusnej ale když chceš dělat recenze tak si myslim že by to bylo lepší na psp-news.cz nebo jak to je-ale hlavně si svůj text párkrát přečti-recenzant musí umět dobře češtinu -když pak vidim napsaný "z" místo "s" a nebo "y" místo "i" tak mě to třískne do očí...jo a ještě když uděláš toršku delší a rozsáhlejší text tak taky nic nezkazíš:D jinak ti přeju hodně štěstí esli to s recenzema myslíš doopravdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 hele krystofe ty seš buď blb nebo nevim....tohle co si napsal považuješ za recenzi? ty seš dobrej vtipálek..... to mi připomíná recenze na 1game.cz či jak to bylo a recenzi na Colina (třeba si někdo vzpomene :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 nechci bejt hnusnej ale když chceš dělat recenze tak si myslim že by to bylo lepší na psp-news.cz nebo jak to je-ale hlavně si svůj text párkrát přečti-recenzant musí umět dobře češtinu -když pak vidim napsaný "z" místo "s" a nebo "y" místo "i" tak mě to třískne do očí...jo a ještě když uděláš toršku delší a rozsáhlejší text tak taky nic nezkazíš:D jinak ti přeju hodně štěstí esli to s recenzema myslíš doopravdy. to je super...to to mužete klíďo vymazat. Jedna recenze,mezi tunou keců se ztratí jako nic:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Jedná se vlastně o "chodičku" Hele brácho, tak tohle mne pobavilo...možná jsi chtěl říct skákačku, ale chodičky neznám. :D:DBtw pokud chce někdo recenze, tak se může kouknout na bonusweb, doupe, hrej....tenhle topic mi po tvé první recenzi připadá o ničem ....:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 to je super...to to mužete klíďo vymazat.Jedna recenze,mezi tunou keců se ztratí jako nic:cry: ale to neni recenze... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 hele krystofe ty seš buď blb nebo nevim....tohle co si napsal považuješ za recenzi? ty seš dobrej vtipálek..... to mi připomíná recenze na 1game.cz či jak to bylo a recenzi na Colina (třeba si někdo vzpomene :) ) omlouvám se Pane, příště speciálně pro vás udělám RECENZI na 15 stránek.:!: A polib mi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 omlouvám se Pane,příště speciálně pro vás udělám RECENZI na 15 stránek.:!: A polib mi.... tak esli uděláš recenzi na 15 stránek tak ti pak nikdo prakticky nemůže nic říct... a hlavně tady na tomhle foru je spousta posměváčků co sami uměj hovno ale ostatním se smějou-holt tady dělat recenze je špatnej nápad a ještě k tomu když je to forum...a hlavně esli se kvůli pár blbejm keců urazíš tak to vzdej rovnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baiba Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 omlouvám se Pane,příště speciálně pro vás udělám RECENZI na 15 stránek.:!: A polib mi.... Ten tvuj napad mi nepripada vubec spatnej. Clovek by se z par radku mohl dozvedet neco o hre a v pripade ze ho to zaujme si "velkou" recenzi si snadno dohleda. Disgaea: Afternoon of Darkness - japonska tahova strategie (sRPG) - zajimavy pribeh s velkou davkou humoru - hodne promakana strategicka cast - vylepsovani predmetu za pomoci "item worldu" - senatori - 8 moznych koncu pribehu - toceni povolani u postav - New game + - herni doba na prvni dohrani cca 60 hodin - herni doba na kompletni dohrani odhaduji na 350 hodin. - je to cistej remake z PS2 ! PS. nenech se rozhodit pri prvnim naznaku potizi. Vetsina lidi jenom zvani misto aby neco udelala a hlavne kdyz nekdo jiny si dovoli neco udelat, hned najdou spoustu chyb. Hlavne mi prijde hodne srandovni cast lidi, ktere na celem napadu zaujme akorat pravopisna chyba :bash:. Proste je ignoruj. Taky muzes davat mikrorecenze do sveho prvniho postu a tak odsunout spam sajrajt na konec kde to stejne nikdo necte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Díky za podporu....prosím hoď sem ještě obrázek hry,jinak díky moc:wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baiba Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Everybody´s golf - grafika podobna anime - velka spousta veci na vylepseni postavy - velmi dobre zvolena obtiznost, zadna pruda ani moc snadne - humor - docela navykova vecicka bez ohledu na vek hrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Super hra s dobrym ovladanim...prosim o recenzičku na ni,pac ja ji este nedohral:):):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 ok,zde to je.....Medal of Honor Heroes 2 hra má asi 6 velmi dlouhých misí. i Na Green obtížnost je to těžké jako prasátko:), a to je dobře...hra nabízí tak 20 hodin v kuse kvalitní zábavy,než odehrajete prvni obtižnost....rozmanitost zbraní.....na ovládání(X,O,trojuhelník a čtverec= zaměřování) si zvyknete...velmi slušná grafika...90% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 nic moc topic.. kazdej si zajde na nejakej jinej server kde to maji hodne popsany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 medal of honor 20 hodin zabavy jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 medal of honor 20 hodin zabavy jo ? a kolik podle tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.