WItekS Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Tak jak, už víte co dostanete... ? Já teda jo, pač všechny dárky kupuju s rodičema ( sice to neni nic moc překvápko, ale lepší než kdyby koupili blbě.. ) takže vlastně vim o všem.... Napiště co očekáváte a potom co jste doopravdy dostali, můžete se pochlubit i nějakou fotkou ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 mno... ja dostanu asi tyhle repráky a pak peníze, a koupím si ZEN :) i s pametovou kartou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 ja dostal penize a pak mi neco koupili abych mel aspon neco pod stromem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 boty čepice sluchátka a zbytek newim ... jinak tyhle 3 věci jsem si koupil sám jen mi rodiče tady prachy , takže spíš to bude pro ně překvapení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 ja už všechno dostal : světlo, plasty, zrcátka blinkry na motorku kterou jsem naboural :-D Jo a včera jsem si byl vybrat poslední dárek: metalízu a plnič stříkací a jsem štastnej :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 no tak ja jsem si za penize z flashu koupil novy sluchatka s mikrakem (na to abych mohl radit lamkam jak vytvorit pandoru, psanim je to fakt pomalejsi nez hlasem), jinak od tatky a penize, od druheho taty new boty a matka ta vo deme nedostane nic (se** me jak mi neustale nadava do kre**** za neco co jsem v zivote neudelal) nic vic ani necekam, mozna naky hadry kterejch mi pretejkaji skrine... Bratri ode me dostanou stavebnice,puzzle, a jeste naky blbovinky (to vse za penize z flashu, uz jsem totalne chudej) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Oblecenie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 takze dostanu mobil Samsung E-250 a pametovou karku 2GB + jeste najky obleceni a drobnosti, co fakt nedokazu odhadnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 já sa necham překvapit:/:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 nic nedostanu nebyl sem hodnej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 tak ja uz sem dostal Xbox360 a Pandorra's baterry :D btw jinak vsem preju vesele Vanoce a stastny novy rok :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 nic nedostanu nebyl sem hodnej:) presne tak..uz jsem byl informovanej ze tam fakt skoro nic nebude :P :D...:cry::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 napodobne typek tak jsem dostal xko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lflute Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Chtěl bych PSP,a le vidim to černě :cry:. Asi si ho budu muset zase koupit sám..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 PC:ale nezahraju si dneska sem zjistil ze mam kabel do monitoru VGA a na grafarne je DVi...ale redukci uz nikde nemaj(bydlim v Praze)takze celkem oser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 presne tak..uz jsem byl informovanej ze tam fakt skoro nic nebude :P :D...:cry::cry:asi tak nejak:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 ja jsem si na vancoe uz nadelil ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 psp slim + 4gb MS ULTRA II + LOCO ROCO + hadry + NOKIA BH-501 (BT sluchadla) a USB repracky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 ja jsem si na vancoe uz nadelil ;) NICE! mno... ja dostanu asi tyhle repráky a pak peníze, a koupím si ZEN :) i s pametovou kartou :) nechtel jsi farnou v Playboy oblecku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 já dostanu vidlici na kolo (fešanda), pak botky na kolo (krasavice) a pak takový ty hovadinky jako oblečení atd (ono jenom za tu vidlici bych měl tři PS3 ;) ) takže tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 notebook, hadry, penize, a nakou malickost od segry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 rocni predplatne levelu + 2 hry , blizzard gold edice a jeste nejake malinke vecicky :) sam jsem si nadelil na steamu introversion pack :D jsem happy :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Ja vim pouze o jednom...Byl sem s mamou v Gamelinu a tam meli Bioshock Special Edition na Xbox360 :) Tudiz Bioshock v plechove krabicce, sberatelskou figurku, soundtrack :) No super no...Jinak sami prekvapeni :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 já dostanu vidlici na kolo (fešanda), pak botky na kolo (krasavice) a pak takový ty hovadinky jako oblečení atd (ono jenom za tu vidlici bych měl tři PS3 ;) )takže tak Tak to se mi líbí jak se pán musel pochlubit že to bude nějaka foxinka za 30ku nic proti ale hodně se mi to libilo :-D Ja jenom nove Icematy a prachy možna nějake kravinky ale koupil jsem si ted jeste novy fotak takže spoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaftik Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Po 5-ti letech dostanu novej pocal,neverim tomu a sem happy :wohow: Jinak mi uz jen staci dobra vecere a klidny prazdniny :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts