mansda36 Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Tak ja dostal : LCD Monitor k PS3 , nějaky peníze , oblečení . A ještě zachvíli rozbalim zbytek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze2 Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 ja ted dostal nootebook k tomu nakejhc par tisic a picoviny :D obleceni atd..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epatrik Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Ja dostal PS3 a nejake to obleceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 mě bylo jedno co dostanu nevěděl jsem o ničem a jsem rád :) našla se tam i lahvinka alkoholu :) tak hoduju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 mě bylo jedno co dostanu nevěděl jsem o ničem a jsem rád :) našla se tam i lahvinka alkoholu :) tak hoduju :)dante..takze ted uz tezko vidis na monitor vit??:):!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Tak ja dostal asi pred 14 dnama auto , takze sem nic necekal , ale jedna vec me vazne potesila , kozeny koleckovy kreslo ke komplu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 no tak jsem dostal...hadry+hadry+hadry+ponošky + batoh :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Ja dostal PSP,prachy hadry a nějaky blbosti :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 hadry a 500 kc :) su happy nestezuju si:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 takze dostanu mobil Samsung E-250 a pametovou karku 2GB + jeste najky obleceni a drobnosti, co fakt nedokazu odhadnout... takze sem dostal: Samsunga, pametovku a nejaky to obleceni a drobnosti... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 tak a za chvilku se zacne forum plnit novymi topici typu : jak na hraju do psp hru z pc , jak spustim video na psp, jak vypalim hru na umd .... nj zname z minuleho roku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 tak a za chvilku se zacne forum plnit novymi topici typu : jak na hraju do psp hru z pc , jak spustim video na psp, jak vypalim hru na umd .... nj zname z minuleho roku ... tak ...modi...těšte se:D bude nadílka zbytečných topiců :D je čas makat:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 tak a za chvilku se zacne forum plnit novymi topici typu : jak na hraju do psp hru z pc , jak spustim video na psp, jak vypalim hru na umd .... nj zname z minuleho roku ... :D No jo... Lidská nedočkavost a náruživost... S tím nic neuděláš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Ja som dostal oblecenie, velky plagat Simpsonovcov, Puzzle 1500 :P Xbox 360 Premium (uz pred mesiacom), budik, peniaze, 2 ciapky, gate a ponozky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 takže vidle (pro xetrona si musim rejpnout a napsat že je to foxka f100x :love: ) dále mikina, fusky, trenky, parfém, košile do tanečních ( :dozey: ) a to je snad všechno :) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Monitor |Benq FP94QWV|; dvoje kalhoty, ponožky, HDD 250 + 160GB, bačkory (:D ale pěkný!). Pak ještě něco od tety (asi značkovou minkinu) a od babičky. No a ještě od Vodafounku,zlatýho!!! Novou N73 + nějáký ty penízky (cca 3tis.) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Tu mozete pridavat fotky vasich darcekov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 happy :love: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 já sem dostal 4GB sandisk a NFS ktomu njáké hadry a blbinky tipu dudlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 happy :love: Pěkné! :) Fakt že jo... Ale chybí mi tam teplá barva domova... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaftik Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Narli vim ze to je blby,ale cos tam presne dostal? :blink: treba tu rohozku,nebo co? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Narli vim ze to je blby,ale cos tam presne dostal? :blink: treba tu rohozku,nebo co? :) celý pokoj , prošel rekonstrukcí :) takže ůplně vše podlaha,dveře nábytek postel, stromeček :P, topení :D, střešní okna :D, a bude i Plazma je tam pro ní vyhrazené místo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 tak sem nakonec dostal:sony erac P1i,ponozky ala simpsonovy,trenky, kachnicku do vany kera chyta radiovej signal abych s etam nenudil. takovy hodiny na stul,knihy ,podvlikacky,triko,mikinu,rukavice,polstar takovej spesl mekej ,pametovku do toho p1i ,pyzamo a velky baleni zvejk no parada co dodat nic mi tam nechybi jeste sem si mohl pridat bily pspcko a stribrnyho classica co sem si ted koupil , ale kdyz sem si to koupil sam prislo mi to blbi a vlastne sem si s tatou jeste dohodl ze na zacatku leta mi jakoby k vanocum koupi tv do pokoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 tak sem nakonec dostal:sony erac P1i,ponozky ala simpsonovy,trenky, kachnicku do vany kera chyta radiovej signal abych s etam nenudil. takovy hodiny na stul,knihy ,podvlikacky,triko,mikinu,rukavice,polstar takovej spesl mekej ,pametovku do toho p1i ,pyzamo a velky baleni zvejk no parada co dodat nic mi tam nechybi jeste sem si mohl pridat bily pspcko a stribrnyho classica co sem si ted koupil , ale kdyz sem si to koupil sam prislo mi to blbi a vlastne sem si s tatou jeste dohodl ze na zacatku leta mi jakoby k vanocum koupi tv do pokoje ty seš taky skromnej no :lol: ja dostal skoro vse pred vanocemi :D (viz prvni strana) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 j ja taky pred vanocema ... taky viz prvni strana :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts