doommaster01 Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 tak ja teda nakonec k tomu vsemu dostal nokii n72 ktera nahradila mou starou osoupanou 6230 :D prikladam foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 j ja taky pred vanocema ... taky viz prvni strana :D osmen super auto gratuluju :),to je to tvoje vysněný že ano :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 PSP slim , sice trošku předčasně ... foto snad není nutné... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Já dostal iPod,ale TOUCH bohužel :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 tak ja k psp tyhle krasky http://www.maxconsole.net/content_img/PSP535_Sound_System_4.jpg ... vzadu maj takovej peknej subwoofer :) pak 8gb iPod nano 3rd gener http://img.alza.cz/ImgW.asp?fd=f2&cd=JA037c a babicka z usa prekvapila novinkou RIPSTIK, coz je parodie na skate, ale je to takovej mazec, ze se byl jezdit na parkoviste u penny jeste ted... tady mate ukazku ... no pak jeste SNB + prislusenstvi k tomu a od brachy listek na BasinFireFest08 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 ty seš taky skromnej8 :lol:ja dostal skoro vse pred vanocemi :D (viz prvni strana) no kdyz to tak vemes k sem dostal jen mbila a hadry knihy a naky bkbustky no a ipoda a psp sem koupil ze svyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lflute Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Tak sem to PSP nedostal :cry: co se dá dělat asi si ho budu muset koupit sám :(........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 se máte no já si všecho musím platit a kupovat sám a né že by jsem byli chudí ale proste to co chu tak jsi na to musim vydělat pc 13k xbox 8k psp 5k tv 20k mobil 7k mp3 5k co jsem dostal na vánoce xbox kterej jsem si musel zaplatit sám teda 1k jsem dostal od babky a 1k od rodiču zbytek jsem si musel doplatit sám a od sestry jsem dostal stojek na vlasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Tak nejlíp je na tom NARLIZA :D sorry za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 jsem docela na mol ale budis, dostal jsem bomra, kanady, bob malrey kulich, trenkoslipy :D a litrovku tuzemaka :D wow ses fakt v prdelii :D..hehehehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 takže vidle (pro xetrona si musim rejpnout a napsat že je to foxka f100x :love: ) dále mikina, fusky, trenky, parfém, košile do tanečních ( :dozey: ) a to je snad všechno :) ... no jo krása ta foxinka ikdyž ja bych si ji dal tak na koloběžku :-D pod 130 ani za trest :D Ale at slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Tak nejlíp je na tom NARLIZA :D sorry za OT ta rohožka je uplně megahustá jesi je fakt taková jaká se zdá... sry za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 ta rohožka je uplně megahustá jesi je fakt taková jaká se zdá... sry za OT heh že prej rohožka :) btw to neni ot je to diskuze :D, tady rohožka detailně :),má spousta využití :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 heh že prej rohožka :) btw to neni ot je to diskuze :D, tady rohožka detailně :),má spousta využití :D to je nějaký "kobereček na psp"? :D to slovo rohožka na to mi přišlo děsně směšný :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 ja dostal taky...nic...jen tohle: :wohow: :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariyo Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 dostal sem Logitech G25, závodní fanatici jistě ví o čem je řeč :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 narliza: ten pokoj docea good drazsi darek asi dostane malokdo.... ty we k vanocum k rekonstrukci to sem fakt jeste neslysel :D:D:D:D:D ne ale pokoj dobrej ale uz ho vidim za par tejdnu jak bude vsude bordel ....teda aspon u me to tak chodi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 ja dostal taky...nic...jen tohle: :wohow: :dozey: fuuuj to je nechutný ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 narliza: ten pokoj docea good drazsi darek asi dostane malokdo.... ty we k vanocum k rekonstrukci to sem fakt jeste neslysel :D:D:D:D:D ne ale pokoj dobrej ale uz ho vidim za par tejdnu jak bude vsude bordel ....teda aspon u me to tak chodi :D hh to jo s tim bordelem asi jo :) uvidíme jak se to vyvine :),btw dobrej telefon si dostal jo a ještě small oftopic white PSP jsou na něm vidět otisky prstů na blacku je to strašně opatlaný a hnusný,ptám se protože chci koupit Barče:love: PSP :D http://www.hovno.sk/ čekujte ten web :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 mk nice btw co takhle resize :D na menší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 fuuuj to je nechutný !Dostal zato kartu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 na whitku sou otisky jen na display jinak videt nesou jenom kdybys je hledal tak je najdes asi ale ja je nevidim.....kua takhle utracet za holku 5 litru do ni strcit pak se s ni rozejdes a litry v pic* ,jesi s tim psp nebudete s barcou delat zadny "vylomeniny" k to bude fpohode :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 np realy love :love: jinak :) tkzvaná dohoda kdyby neklaplo tak PSP moje :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 lol to si dokazu predstavit ak ji davas to psp vona se po nem uz natahuje a ty najednou mam par podminek. za prvy sex kdy chci za druhy kdyz nebudu mit naladu na sex a budu hrat tak aspon tui kurbu no a kdyby to neklaplo tak psp nalezi me jasny? :D:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts