Draken666 Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 (upraveno) Jen chci poinformovat o ArcaniA The Complete Tale na PS4. 8.5.2015 se na PS store objevila remastrovaná verze s CZ tit. a u nás ji v obchodech zatím nemají, stojí na PS store 899 kč, jsou ve hře patrné rozdíly oproti PS3 hlavně samozřejmě v leštěné grafice 1080p 60fps a je pár vylepšení mezi nimi např. inventář, inerface. Hra není jako taková žádný zázrak ale je v CZ tit. a to je pro některé hlavní důvod ke koupi, o tomto remástru jsem se zatím u nás pramálo dověděl. Zde se mužete mrknou na dva gameplaye pro lepší obrázek o hře: Upraveno Květen 11, 2015 uživatelem Draken666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 To bych musel být blázen abych dal 9 kil za toto, ale jako vtip dobrý, díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 (upraveno) 900 stovek mozna dost, ale kdyz by casem byla nejaka sleva, proc ne? Je tam nejaky zasadni graficky rozdil? Chtelo by to nejakou srovnavacku... Ja mam totiz jeste stale tuhle edici na PS3 (zatim jsem nehral - porad nestiham...) Upraveno Květen 12, 2015 uživatelem Romix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 na ps3 me to moc neoslovilo, ale za hd remake by to chtelo tak poloviční cenu.. treba se dockame :) vicemene kdo ma co hrat tomu se nevyplati kupovat nic driv jak par mesicu po releasu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 No ja jsem v situaci, ze mi asi na dohrani vsech her uz nevystaci jeden zivot...:D Jinak skoda, ze na PSN neni aspon demo, aby to clovek mohl pekne porovnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 taky uz mam slusnou zasobu, a sem za to rad, protoze si vetsinou pockam, pokud neni nejaka dost dobra ps+ sleva kdyz to vyjde, a zatim sem skoro vsecko koupil po par mesicich v nejaky pekny sleve.. takze zasoba roste :) vyber co si zahrat je velka, a pocit z ne zbytecne utracenejch penez taky potesuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 900 stovek mozna dost, ale kdyz by casem byla nejaka sleva, proc ne? Je tam nejaky zasadni graficky rozdil? Chtelo by to nejakou srovnavacku...Ja mam totiz jeste stale tuhle edici na PS3 (zatim jsem nehral - porad nestiham...) Tak pokud jsi to na ps3 ještě nehrál, tak za sebe říkám, že je to jedna z nejhorších her po stránce optimalizace na ps3. Bugfest kam se podíváš. Za sebe lituji těch dvou hodin, co jsem to zkoušel hrát a o které se zkrátil můj život :D To už je lepší třeba já nevim, ale tak z hlavy mne napadá sledování ulice, sledování ordinace v růžovce nebo třeba jízda po D1 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 jezis ordinace a ruzovka, tak to musí bejt totál pekáč vodfláklý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Asi bych to videl, ze to nejdrive vyzkousim na PS3...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Tak to bych si už raději počkal na Risen 3. Ta mě docela bavila :) Kež by udělali remaster G1, G2+NH :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Tak ono jde taky o ty titulky...:) Her s CZ lokalizaci je desne malo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draken666 Odesláno Květen 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Přesně tak v tomto případě je hlavní důvod že hra obsahuje CZ tit. Na PS3 naprostý fail co se týče grafiky a bugů, ale na PS4 grafika celkem standardní a bugu podstatně méně a celkově to vypadá obstojně. Ale kolik je na PS4 RPG her v CZ, nevím o žádné pokud nebudu počítat právě rodícího se Zaklínače 3, ale to je jiná klasa to s Arcanii ani nemůžu srovnávat:) Kdo to nehrál a má rád RPG v CZ tak proč ne? Pokud budete trpělivý a počkáte nějaký čas tak bude jistě hra na PSstore ve slevě do tří stovek a to už je cena mobilní hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 No ja bych stejne nejradeji nejaky to srovnavaci video... Prinejhorsim bych prodal PS3 verzi..je uplne nova, nehrana...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.