zozy Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2015 jak mam najit tu skupinu nhl cz?? když dam discover tak nikde nevidím hledat dle jména a nikdo z kámošů tam není... Citovat
S4m0s Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2015 Před chvílí jsem se přidal, hledal jsem pouze v režimu EASHL region EVROPA a jazyk Čeština a našel jsem CF Hockey kde bylo 8 členů. Citovat
jiricekk96 Odesláno Říjen 15, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2015 Chci se zeptat jestli uz nekdo dohral sezonu.. a jak pokracoval? To se musi samo zalozit playoff? Nebo se to i nejak automaticky udela? děkuju Citovat
jiricekk96 Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2015 a vubec neni .. dohral jsem sezonu a jsem 4 v tabulce.. napsalo mi to neco o playoff ( ze jsem se dostal), a nikde nic není.. V polozce sezona tam muzu jenom simulovat dny ve kterych nic neni. A v polozce playoff tam musim zalozi rucne.. tak co to je?.. Citovat
zozy Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2015 předtím než začneš sezonu tak se to tam myslím nastavuje Citovat
Romix Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2015 Kluci hrajete nekdo Be a Pro? Nastavil jsem si delku tretiny 4 minuty, dam par zapasu, pak hru vypnu, znovu zapnu a delka tretiny 20 minut a dojebany nastaveni a zmenit to nejde...Nevite nekdo co s tim? Citovat
tokyno Odesláno Říjen 30, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2015 v nhl16 sem to nepostrehl ale presne tohle se mi delo v nhl15 Citovat
Romix Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2015 Jo je to sileny. Odehraju 3-4 zapasy, dam si pauzicku, vratim se vecer a najednou cumim ve hre, ze se mi odpocitava skutecnych 20 minut. Jdu do nastaveni a tam to nejde zmenit. Proste smula. Tak vsechno mazu a zakladam Be a Pro znovu.. K memu prekvapeni mi to bylo k nicemu. Stalo se to zase... Nevim jestli to dela jen Be a Pro, ale bojim se zacit cokoliv jinyho...:D Citovat
Steev03 Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2015 Ahoj, mám problém a ten je , že proti sobě nemůžeme online hrát. Když mu pošlu pozvánku, nebo obráceně tak nám vyjede hlášení CHYBA PŘI ŽÁDOSTI O POZVÁNKU. TATO ŽÁDOST O POZVÁNKU NEMOHLA BÝT DOKONČENA ZKUSTE TO PROSÍM POZDĚJI. Pokud chci hrát online s náhodným hráčem jde vše bez problémů. Pokud ale chci hrát s přítelem tak vyjede výše zminovaná hláška. Pokud se však potkáme v online náhodně (zkoušíme oba najednou vyhledat soupeře) a občas nám to vyjde tak normálně hrajem. Jsme z toho zoufalý, protože chceme hrát hlavně proti sobě, ale prostě to nejde. Citovat
SirPotkanus Odesláno Listopad 3, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2015 Zkuste oba dva restart ps4 a znovu...obcas to zabere:) Citovat
Romix Odesláno Listopad 3, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2015 No na muj problem prej zabere patch, kterej uz je nejakej ten patek slibenej a furt nic... Tady ale evidentne nikdo Be a Pro nehraje, protoze jsem asi jedinej s timto problemem..:D Citovat
S4m0s Odesláno Listopad 3, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2015 Be a pro hraju (jen asi 6 zapasů zatim), ale čas jsem neměnil, nechal jsem automaticky 20 a teď behěm rozjetý sezony to změnit nejde. Citovat
Romix Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2015 To je prave ono... Ono by to totiz melo jit i v sezone zmenit. To budes to Be Pro hrat dlouho ne? :D Hodinku jeden zapas...:D Citovat
tokyno Odesláno Listopad 4, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2015 Nemá tady někdo aktivní EASHL tým? Citovat
S4m0s Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2015 No zatim to vycházelo tak třicet možná pětatřicet minut zápas :ziped: a vážně mě to nebaví, takže počkám jestli s tím něco udělají. Citovat
Romix Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2015 No zatim to vycházelo tak třicet možná pětatřicet minut zápas :ziped: a vážně mě to nebaví, takže počkám jestli s tím něco udělají. Zatim na to pekne serou, pac kazdej hraje HUT...No a ja uz jsem se pomalu na HUT dal taky. Nechce se mi cekat na nejakej patch, jak na smilovani... Citovat
S4m0s Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2015 Zatim na to pekne serou, pac kazdej hraje HUT...No a ja uz jsem se pomalu na HUT dal taky. Nechce se mi cekat na nejakej patch, jak na smilovani... Prave se mi nainstaloval patch, tak az se dostanes ke konzoli schvalne zkus zda to pomohlo. Ja tex hraju Bloodborne [emoji23] tak se mi nechce prendavat disk a zkouset NHL. Citovat
Bonny_boy Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2015 Prosím vás NUTNE !!! Po novem patch v HUT když jsou po prodloužení penalty se už musí ovládat brankaře sám !!! je to šílená změna ale k dobrému :) děla to tak všem ? Citovat
S4m0s Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2015 Jo je to ted zavedena uprava hry. Osobne si myslim ze to je dobrej krok. Citovat
Bonny_boy Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2015 Jo je to ted zavedena uprava hry. Osobne si myslim ze to je dobrej krok. Ano souhlasím !!! Ale jak se dá v ONLINE změnit herní čas měl jsem 5 min a ted je 4 min :( Citovat
tokyno Odesláno Listopad 9, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2015 To je součástí změn toho posledního updatu. Zkrátili online zápasy na čtyřminutovou třetinu. tady je výpis všech změn pro upřesnění: Prezentace - 3. dresy pro - Colorado, Anaheim, NY Islanders, Nashville, Providence, Hersey, Moncton, Wilkes-Barre - Frolunda a Texas Stars mají komplet nové oblečení - Byly updatovaný středové kruhy v některých halách - Opravené a upravené gólové sirény a písničky při vstřelení gólu - Upravená barevná škála při ručním měnění řad, aby měli možnost střídat i barvoslepí lidé - Bylo přidáno 15 nových dívčích hlav! - Přidáno vybavení pro brankaře od Vaughn, Brian's a CCM! GAMEPLAY - Upraven pokecheck! - Upravena schopnost UI přihrát naplno poté, co získal přihrávku od hráče - Opraveny problémy s přihrávkou poté, co jste zachytili puk od PC - Upravené a vylepšené brankařské postoje a jejich pohyb! Zapracováno na problému, kdy hráči zůstali zaseknutí v brankáři Hráčem ovládaný brankář si pro puk půjde rychleji Brankaři nyní zachytávají puk mnohem plynuleji Pokud puk proletí do brankaře, není možné jej pokecheckovat do branky Opravena chyba, kdy se UI bez puku nedokázal vyhnout brance Opravena chyba, kdy jste zůstali na střídačce a nemohli jste do hry poté, co jste faulovali Přidané další možnosti vrážení do brankaře a zlepšení logiky k posouzení branky Upravena schopnost precizního bruslení Opravené problémy s True Broadcast kamerou při nájezdech Hráč, který je na špatném místě, nebude atakovat hráče natolik, jako kdyby byl na své pozici UI bude hledat možnosti vás sejmout, i když nebudete mít jak vy, tak oni puk a nebudou na správných pozicích Herní Módy Be a GM - snížený počet sezení s hráči, snížený impact Team chemistry na simulaci hry a snížený počet získaných bodů jedním obráncem Be a Pro - Možnost vybrat si mezi Classic a Autentickým stylem hry, více úprav do Coaching feedbacku, instrukcí a známek HUT a ONLINE MÓDY !!!! TŘETINA !!! byla zkrácena z 5ti na 4 minuty! Hráči konečně v nájezdech ovládají i brankáře! Citovat
Romix Odesláno Listopad 9, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2015 No s tim ovladanim brankare to u me nebude moc dobry :D Nezkousel nekdo to Be a Pro, jestli uz opravili tu delku tretiny, ktera se automaticky zmeni na 20 minut a nejde zmenit??? Citovat
miroslavpot Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2015 (upraveno) ahoj, zahrál jsem asi 15 zápasů a UI byla vyloučena asi 4x dost mě to štve, posuvník je úplně v pravo. nepískají právě vůbec nic, jak to máš nastavené prosím tě??? Původně napsal Zaky Jinak je az hrozny jak rozhodci piskaji uplne vsechno. V 15ce to uz bylo lepsi, ale tady kazdy dotek snad posuvník vyloučení mám úplně v pravo a mnohokát žádné vyloučení není i několik zápasů v řadě, nechápu. Upraveno Listopad 15, 2015 uživatelem kruta Citovat
miroslavpot Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2015 Jinak je az hrozny jak rozhodci piskaji uplne vsechno. V 15ce to uz bylo lepsi, ale tady kazdy dotek snad :) nepískají právě vůbec nic, jak to máš nastavené prosím tě??? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.