Zaky Odesláno Únor 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2016 Diky za super tipy, uvidim co se da ziskat. Skladani kadru (formaci atd) je lepsi podle overalu nebo chemie nebo narodnosti? Asi to bude trvat ale zkusim se s tim poprat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Únor 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2016 Kartičky na změnu kádru můžeš koupit vždy hraci by si měli sedět na základě postu a chemie (např tři tvůrci nemusej mít ve stejným týmu 99 ale jen 95). Národnost moc neřeším i kdyz mám hlavně Kanaďany a par dalších zástupců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Únor 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2016 No, prave jsem v vut mwl asi 8 zlatych balicku (hraci cca 80-85) vetsinou. Le spoustu takovCh tech spotrebnich predmetu (vylepswni pro golmany, trenink, atd) chci se zeptat, mam si je setrit nebo hned od uacatku je pouzit pro urcity hrace na kterych chci stavet? Pripadne hrace co nemam ve formacich mam hned dat do aukce, abych mel penize? Nebo ai jw sestrit, kdyby mi vypadl nejaky hrac? Diky, uplne ted nevim s co s tolika hraci mam delat abych neprodelal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Únor 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2016 Pokud máš hráče zbytečně navíc a jsi si jist že je nevyužiješ tak je prodej (nech si však na každej post 1-2 nahradniky, kdyby se ti nekdo zranil nebo dosla smlouva a nemel si ji), co se tyce spotrebnich predmetu, nevyuzivam zadny krom kapitanstvi ci asistenta, jednou za cas kdyz mam treba prodlouzit trenink na vic zapasu (co sem jeste letos nemel :D), tak pak nahazim co nejvic itemu k jednomu hracovi a prodlouzim mu to aspon na 10 zapasu at se to vyplati, ale placat to po jednom zapase povazuju za zbytecny. A co se tyce zlatejch balicku, pokud je mas zadarmo tak ty nejsou k prodeji bohuzel, pokud je koupis (a to ja nedelam, spis kupuju hrace a itemy po jednom), tak pak je muzes prodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Únor 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2016 (upraveno) V NHL 16 neni karta na predlzenie treningu na viac zapasov ako v minulych dieloch. Da sa len na jeden zapas. Upraveno Únor 14, 2016 uživatelem taurus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Únor 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2016 Jo tak, no díky za úpravu a doplnění příspěvku, ještě jsem to moc nestudoval, tudíž nezbejvá než itemy na vylepšení používat nebo za pár šupů prodávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekBlack Odesláno Únor 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2016 Chlapi,dá se nějak začít HUT od začátku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Únor 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2016 V nastavení v HUT se dá smazat celej tým a tak začít od zacatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekBlack Odesláno Únor 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2016 (upraveno) Mám to,díky Upraveno Únor 13, 2016 uživatelem MarekBlack1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Únor 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2016 Kdo hraje může si mě přidat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Únor 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 ahoj, ví někdo jak se odvolává golman v průběhu hry? Díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 L1 + touchpad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
torres Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 (upraveno) Zdar borci potřebuju poradit, jak funguje obrana? Naposled jsem hrál NHL někdy na ps2 nejtěžší obtížnost nebyla problém ale tady u NHL 16 jsem úplně marnej v defenzivě. Hraju pro začatek na profíka, ale sebrat soupeři puk či ho trefit je pro mě nadlitský úkol a pomalu každá střela je branka dostanu i 10 za zápas :D Upraveno Březen 4, 2016 uživatelem torres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirPotkanus Odesláno Červen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2016 Zdravim...chci se zeptat zda se da nejak podvadet...obcas se mi stane ze zapas bezi plynule...najednou par seku a uz se mi to tam vozi...nebo pred zapasem nekdo meni nastaveni a ja ve hre najednou nemuzu ani normalne prihrat...hraju druhou ligu hut,nejsem zadnej amater...ale tohle me mate...diky za odpovedi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Červen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2016 Hele ja hrál teda čtvrtou ligu, ale měl sem podezření na úmyslný lagovani, to je tak jedinej podvod co mě napadá, ale nevim zda to neni na PS osetreny, tak ze t po jako v minulosti na PC nejde... To nastavení je to asi zápas od zápasu, taky jsou matche kde si ani nepřihraju a v dalším je to válec, sam tomu moc nerozumím. Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirPotkanus Odesláno Červen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2016 Opet zdravim a pridavam dotaz...jak funguje predobjednani hry? 16ku sem predobjednal na store a dostal nejaky balicky...17ku bych ale chtel na placce...pokud predobjednam treba v JVC dostanu balicky taky? Mam na 16tce HUT odehrano cca 500 zapasu...diky pratele:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jamiroquai Odesláno Červenec 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2016 Ahoj, v NHL 16 hrám len online versus mód. Je možné si nastavenie týmu zmeniť pred samotným hraním, aby som pred každým zápasom nemusel meniť súpisky? Skúšal som to normálne nastaviť, ale online mód to neberie. Dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirPotkanus Odesláno Červenec 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2016 Soupisky mam pocit nenastavis bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thor84 Odesláno Březen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2017 Ahoj všem, nevíte někdo, kde najdu v NHL 16 reprezentaci? Buď tam není, nebo už fakt nevím kde hledat. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2017 Normálně při výběru týmu najedeš na Mezinárodní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.