Luckass Odesláno Červenec 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2015 mne vadi od snad 2004, ze vsichni hraji ala styl zametac, porad jen radoby vypichuji puk, to s hokejem nema nic spolecneho, hraj jsem ho v realu 15 let aktivne,a toto je trapas, hraje takto snad kazdy, doufam, ze toto vychytaji a bude to poradny hokej dle realu, online kdyz s nekym hraju a on jen zameta a klickuje jak ♥♥♥♥♥♥ vypinam.V realnym nhl by si takto solovat nikdo ani neprdnul. Ano to je na nic. V NHL 15 se někdy zastavím s pukem a pozoruju jak kolem mě projíždí a spamuje vypichování a říkám si , že si třeba i protihráč všimne jak je to trapné a hloupé. V každém případě je to účinné a proto to hráči dělají = chyba EA. V NHL 16 by to už tak fungovat nemělo, není přesně vysvětleno proč nebo jak, ale zaměřili se na to a společně s feedbackem od hráčů co spolupracují na vývoji NHL 16 to řeší / vyřešili. Zase je to maličkost ale s obrovským dopadem na gameplay, protože v NHL 15 se nic jiného na ledě neděje než spam vypichování 360 stupňů ...což je opravdu unreal. Jinak je to hra a každý chce být Oveckin, Crosby a dělat kličky, zakončovat jako bůh. Je to hra, tak si to chce každý zkusit , hrát tak..jak to vidí v sestřihu nejlepších akcí NHL :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červenec 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2015 Předchozí BALANCE trailer s CZE titulky a více info na EA CZ webu. www.easports.com/cz/nhl/novinky/2015/nhl-16-gameplay-balance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 (upraveno) EA Vancouver poprvé v historii udělá otevřený betatest EASHL NHL 16. Pro vlastníky NHL 15 (PS4,X1) od 30.7.2015 - 6.8.2015 - musíš mít NHL 15 placku nebo digital hru. - v menu hry se od 30.7. objeví nová možnost a to stáhnout EASHL NHL 16 BETA - cca 5GB - poté co si stáhnete BETU NHL 16 (EASHL) tak už NHL15 disk není třeba. - není tam DROP IN, musíte mít CLUB www.easports.com/nhl/eashl/beta Upraveno Červenec 22, 2015 uživatelem Luckass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiza Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 paráda to koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Červenec 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 to mě překvapilo. těším se. mohli bysme pak dát dohromady tým, když nepujde drop in Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červenec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2015 vrátili barvy nad hráči tak jak jsme zvyklí ... pecka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Červenec 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2015 Seznam tříd pro EASHL https://nhlcz.wordpress.com/2015/07/27/nhl16-za-koho-hrat-v-eashl-beta/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červenec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2015 NHL 16 | EA SPORTS Hockey League | Xbox One, PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl84 Odesláno Červenec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 Nějak mi to asi ušlo, vrátí se plnohodnotná sezóna za tým? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červenec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 Nějak mi to asi ušlo, vrátí se plnohodnotná sezóna za tým? ano, vrátí se toho hodně. Tohle NHL zatím vypadá opravdu dobře, snad se to zas nedo... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červenec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 Radsi pockam a pak mozna koupim... At nejsem pozdeji prekvapenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl84 Odesláno Červenec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 @Luckass taky raději počkám na výsledek :)... Vypadá moc dobře, ale bez sezóny do toho nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Červenec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 jako NHL na PC jsem hral od roku 1996 asi snad do roku 2003 pak mi to zaclo srat:cheesygrin: Zvlast ta umela inteligence kdy celou dobu hral *ovno a pak mi dal gol...to jsem vzdy poznal ze mi ho tam da.... Vloni jsem koupil PS4 a tesil se na pareni NHL ale po demu a recenzich jsem si ho nekoupil... No ale na 2016 se docela tesim...vypada to ze by to mohlo byt ONO:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červenec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 Potvrzené mody pro NHL 16: http://www.easports.com/nhl/news/2015/nhl-16-feature-set Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman_CZ Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 hraje už někdo betu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Červenec 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Už je tam ke stažení? Za chvíli jedu domů, tak na to mrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Koukal jsem asi pred hodinou a beta jeste ke stazeni nebyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Červenec 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Taky to tam jeste nikde nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiza Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 mám pocit až zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Nene, melo to byt 30. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Červenec 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Nekde sem cetl ze v 8 hodin naseho casu probiha kazdy den aktualizace ps store, tak uvidime jestli se to tam neobjevi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červenec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2015 NHL 16 BETA je UP, můžete stahovat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiza Odesláno Červenec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2015 (upraveno) až odpoledne kouknu na youtube snad už budou videa Upraveno Červenec 31, 2015 uživatelem eiza video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djsilent Odesláno Červenec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2015 kde se to pls da stahnout nemuzu to najit,dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Červenec 31, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2015 Zkratka klubu: ZMR Pridejte se, jdem hrat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.