Romix Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 Jezis abyste se neposrali, ze budete hrat o par dnu pozdeji...:D To snad vydrzite ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 (upraveno) No ty to píšeš jako bys nevěděl jaké to je... pár dní .. pár dní... když to chceš hned a teď tak je to k posr... ;) Kde koupíš NHL 16 hned za 1400 ? Upraveno Září 14, 2015 uživatelem Luckass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 (upraveno) První světové recenze jsou zde !! Průměrně hodnocení prozatím: 79% http://www.metacritic.com/game/playstation-4/nhl-16 Upraveno Září 16, 2015 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Za hodinku se do toho poustim, sepisu nejake dojmy. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Tak jsem odehral par zapasu a prvni dojmy: Celkove musim rict, ze je to mnohem lepsi hra nez minuly rok a pocit z ni je zase o neco hokejovejsi. :) Tezko se to popisuje, ale nutno rict, ze EA udelalo kus prace. Golu pada vic nez v 15, za coz jsem rad (koho by bavilo hrat 1-0, 2-1), potazmo i zazroky golmanu jsou o neco realnejsi. Vratilo se spoustu modu, ktere minuly rok absentovaly. U hlasek komentatoru je strasne slyset, ktere uz byly pouzity v lonskem dile, a ty, ktere jsou nove namluveny. V menu bohuzel hraje ta sama melodie co minuly rok, opet jsme se nedockali licencovaneho soundtraku. :( Aspon se to menu hybe vcelku svizne. Soupisky extraligovych tymu jsou tradicne zastarele, ale na to uz jsme si zvykli. Ackoliv to opet neni dokonaly hokej, pocit ze samotne hry byl znacne vylepsen, takze za sebe koupi doporucuji. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Jak je to s rozlisenim prijde ti, ze je v 1080p ? NHL 15 melo 720p a ty videa pred zapasem snad 640p. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Hele, to si nejsem uplne jistej, tak nechci kecat blbosti. Kazdopadne ta kvalita predzapasovych videi je porad stejne spatna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Marr jdou upravovat brankáři myslím vystroje měnit atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 To popravde nevim, nikdy jsem nic takoveho nezkousel. :D Ale jestli myslis ten tymovy mod, ktery byl v bete, tak tam to slo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 nevím co bylo v betě, ale žádný mod to není prostě v nastavení položka upravit brankáře tak jak to bylo na starých konzolích strávil jsem tím hodiny než jsem začal hrát sezonu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 (upraveno) no pokud chceš hrát EASHL jako brankář tak si v NHL16 výstroj, barvy atd. nastavit můžeš. Dokonce pak přidali i možnost drop-in pro vytvořené hráče...což původně říkali, že nebude. Hra je v 1080p a doufám 60FPS. https://store.playstation.com/#!/en-us/games/ea-sports-nhl-16/cid=UP0006-CUSA01924_00-NHLICEHOCKEY2016 Upraveno Září 15, 2015 uživatelem Luckass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Tak na metacriticu to ma zatim celkem slusnych 78%. Kdyz vezmu, ze NHL 15 mela 60% tak celkem posun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Tak jsem odehral par zapasu v onlajnu a musim rict, ze ta hra me nervuje, stejne jako se to darilo jeji starsi sestre. Naprosto ♥♥♥♥♥♥ni AI, ktera stoji a je lina udelat krok, aby si nekam najela + az nerealne mnozstvi hitu vytvari situace, ktere nemaji s hokejem nic spolecneho - jeden tym se snazi dostat puk z pasma, ale to nejde, jelikoz si hraci nenajizdeji, a kdyz dostanou puk do stoje, prijde ihned tvrdej hit od soupere. A tak porad dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiza Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 No tak dnes jsem už dostal info že hru si zítra můžu vyzvednou tak uvidíme :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 Tak co uz jste nekdo hral ??? Poresil jsem to znamemu a uz vcera mrskal. Rikal, ze Super :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 Marr: nedej na rychlou hru v online, ta ma odjakziva nejhorsi parametry. Staci si zapnout nejaky rezim, jako treba HUT a hned je to neporovnatelne hokejovejsi. Taky to nenavidim, jsou to jatka, na prvni pohled WOW efekt, na druhy znechuceni. Pokud ale hrajes nejaky rezim, pripadne si hru vyladis dle vlastniho nastaveni, je to pak fajn. Hraju od rocniku 13 a porad me to bavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 Jeste me napada, kdo hraje HUT v 15-tce, jaky mate celkovy skore (vyhrane / prohrane zapasy)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 Hral jsem hut v 15 a mel jsem asi o 20 vic prohranejch zapasu nez vyhranejch. Neco kolem 270:290. Uz se nepodivam, protoze mi zena jela vymenit NHL za novy. Marr: Ja jsem za to ♥♥♥♥♥♥ni chovani hracu rad. Jsou blbouni, co vubec neprepinaji na beky a nechaji hrat za ne CPU. Uz ted se mi proti nim blbe hralo a jeste vic by me sralo, kdyby beci nebyli blbi. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 Nezalozime nejakej spolecnej tym na eashl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 Jsem pro. :) SynactixCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 Ok, zitra si te pridam. Mezitim by bylo fajn, kdyby se pridal jeste nekdo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Září 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2015 Přidal bych se rád, ale bohužel mi to nepřišlo i přesto, že mi slíbili, že v pátek to budu mít doma. Pořádně mě to nas****! Měl jsem objednanou FIFU a NHL, takže doprava zdarma. Ale protože NHL vychází o týden dříve, tak jsem jim napsal, jestli by mi to teda nerozdělili a neposlali nejprve NHL a potom až FIFU. Týpek mi říkal, že ano, ale že budu muset zaplatit dopravu a že v patek to budu mít doma. Tak jsem souhlasil. A samozřejmě to nepřišlo a na poště to nemají. Potřeboval jsem to na víkend kvuli oslavy a jednoho turnaje, který jsem měl hrát po netu a ted mám smůlu a ještě k tomu budu úplně zbytečně platit 218 Kč za dopravu. V pondělí už je to pro mě pozdě, takže jsem to klidně mohl nechat spojené aby mi to přišlo za týden i s FIFOU a měl bych dopravu zdarma. Ted mám velké kulové a ještě za to zaplatím o dvě kila navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirPotkanus Odesláno Září 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2015 Pratele pomoc!!! Stahl sem si nhl ze storu,vsechno jelo...ted sem vzal ps ke kamaradce co nema net a nechce se mi to spustit...nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2015 Podle mě digitální verze her potřebují připojení k internetu, z důvodu ověření. Pokud bys měl fyzickou kopii, tak není potřeba internet. Snad se tedy nepletu a říkám to správně. Odesláno z Sony Xperia Z2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Září 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2015 Přidal bych se rád, ale bohužel mi to nepřišlo i přesto, že mi slíbili, že v pátek to budu mít doma. Pořádně mě to nas****! Měl jsem objednanou FIFU a NHL, takže doprava zdarma. Ale protože NHL vychází o týden dříve, tak jsem jim napsal, jestli by mi to teda nerozdělili a neposlali nejprve NHL a potom až FIFU. Týpek mi říkal, že ano, ale že budu muset zaplatit dopravu a že v patek to budu mít doma. Tak jsem souhlasil. A samozřejmě to nepřišlo a na poště to nemají. Potřeboval jsem to na víkend kvuli oslavy a jednoho turnaje, který jsem měl hrát po netu a ted mám smůlu a ještě k tomu budu úplně zbytečně platit 218 Kč za dopravu. V pondělí už je to pro mě pozdě, takže jsem to klidně mohl nechat spojené aby mi to přišlo za týden i s FIFOU a měl bych dopravu zdarma. Ted mám velké kulové a ještě za to zaplatím o dvě kila navíc. Ja by som na tvojom mieste zrusil objednavku alebo ziadal dopravu zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.