SirPotkanus Odesláno Září 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2015 Diky mikasi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiza Odesláno Září 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2015 rád se taky přidám ale hraju hlavně v noci prasivka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2015 eiza však nhl se hraje v noci tam je jiný čas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AceMsnsCZ Odesláno Září 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 Už se tu někdo ptal, ale odpověď jsem nenašel. Mevíte někdo jestli verze stažená z CZ PSN obsahuje CZ titulky? V popisu uvedené nejsou. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirPotkanus Odesláno Září 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 Nevim jak myslis titulky...mam hru ze storu,menu je cesky jestli myslis tohle...ve hre pak samizrejme eng komentar:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AceMsnsCZ Odesláno Září 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 Prostě jestli je v češtině. Blbě jsem se vyjádřil. Vidím, že je. tak jdu nakupovat. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 Založil jsem klub přímo pro lidi z fóra. Vyhledejte CF Hockey ​a přidejte se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 Jsem tam. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 Tak jeste chvili pockame a az nas tam bude trochu vic, tak se domluvime a pujdeme zahrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiza Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 tokyno večer se přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mccgrady84 Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Máte prosím někdo již zprávu, jestli lze v NHL 16 hrát sezonu, a nebo mistrovství světa? Prostě to co v NHL 15 nešlo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Taky bych se k vam pridal. Jinak, hral jsem 16-tku asi hodku, dyl ne, ale muzu rict, ze je to povedena hra. Paradni nove moznosti a rezimy (libi se mi nově moznost hrat HUT s kamaradem, paradni video opakovacky dostupne v inplay menu - graficky uz dost podobny realite, apod.). Na prvni pohled, kdyz jsem se dival na gameplay na youtube, mi to prislo temer totozny s 15, ale tento pocit definitvne konci po uchopeni joypadu a startu prvniho zapasu. Feeling pri hrani, fyzika, brusleni, to vse jednoznacne posunuto k lepsimu. Prijde mi to hokejovejsi i pri casto kritizovanem vypichovani puku, pri hre telo na telo, apod. Potesil me taky novy trenink mod s moznosti navolit si vlastni scenare, super. Na druhou stranu, pomerne casto se opakuje neduh ve forme nedokonale AI. Casto se mi stava uz od trinactky, ze pri souboji dojde k vypichnuti puku, ke kteremu ma nejbliz muj neoznaceny spoluhrac. Misto, aby vyuzil teto vyhody a sel po puku, je schopny se metr od nej otocit a vratit se zpet do postaveni ve formaci. Nez nevericne a k.urvujic prepnu hrace pro zaktivneni, uz je u puku protihrac a je vymalovano. Smutny, tohle se casto opakuje a taky dalsi AI nesmysly. Jinak ale, je to stale hra a za me fakt dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Tak ta roční pauza je znát :D První online zápas po skoro více než roce a půl a dostal jsem brutální klepec. A všechny goly byly one-timery do prázdné. :D Jsem myslel, že tohle v online hraní NHl skončilo tak před 10 lety a ono je to tam pořád :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 Da CF hockey tym dnes 1. zapas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 V kolik? Já bych nějak na večer mohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 Klidne, co treba ve 21.00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 Klidně. Snad se přidá ještě někdo, aby jsme nehráli ve dvou. To je pak asi o ničem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiza Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 Ahoj, já tak až ve 22:00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 Tak ta roční pauza je znát :D První online zápas po skoro více než roce a půl a dostal jsem brutální klepec. A všechny goly byly one-timery do prázdné. :D Jsem myslel, že tohle v online hraní NHl skončilo tak před 10 lety a ono je to tam pořád :D Ano, v NHL 16 jako v real hokeji jsou OT. Pokud nebráníš a dovolíš soupeři OT, pak potřebuješ trénovat. OT je podstatně těžší než v NHL 15. Už i AI pokud je v dobrém postavení přihrávku samo blokuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 Ve 21.00 budu tedy pripraven. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 Kolik se nas teda sejde? Ve dvou to moc nema cenu... (Sry za double post) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 Vypada to ze jsme dva, tak to asi odlozime az se prida nekdo dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirPotkanus Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Ja bych s vami klidne zahral,ale delam nepravidelne sichty,denni i nocni,tak abych vam to spis casove nekazil panove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djsilent Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 kde pls najdu produktovy kod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Do CF Hockey týmu už jsem se přidal. Můžu většinou ve večerních hodinách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.