Daiv_69 Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Zkousel nekdo hrat HUT s kamaradem? Jak to funguje, pokud je kamarad v jine divizi? Pripadne, zapocita se takova hra do celkoveho hodnoceni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Nezkousel ale taky by me to docela zajimalo takze to muzeme zkusit klidne spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Hut s přítelem se nepocita. Nebere to ani smlouvy atd. Hra vám počítá vzájemnou bilanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Neviem,ci ste vcera zaregistrovali...netusim,co EA spravilo,ale vcera rozhodcovia vylucovali jak nepricetni. Odohrali sme 2 zapasy a sudi udelil spolu 68 trestnych minut. Vsetko 2-minutove...to jest 34 vyluceni behom dvoch zapasov. Vylucoval uplne za vsetko. Potom som si spustil HUT a tam to iste...v zapase 36 trestnych minut. Otrasne. Cim dalej - tym horsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 No ale jen fauly hokejkou vte hře neni faul bránění ve hře tělem.frajer mi tam borti hráče když ještě nemá puk nebo nanej nesměřuje ani nahrávka nic se neděje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mccgrady84 Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Je možné, že jsem opravdu na ps4 u NHL 16 nenašel možnost hraní Mistrovství světa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonny_boy Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Mistrak v nhl16 NENI ! Jinak k tomu patchy také pozorují stejný jev rozhodčí píska všechno a pořad se mi to zdá strašně tahanééé pomalé ten NHL 15 byl živější měli by to spravit . Hraje někdo proti počítači na superstar ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Rozhodci to ke tragedie, piska naprosto kazdy dotek hracu (ale jen u me). Hodne rozhoduje, zda htaje tym venku nebo doma (home je vice podporovany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Ja mam s timto rocnikem velky problem. Nemuzu dat goly, strasne tezky vypichnout puk, malo hraci najizdi, kdyz prohravam tak se puky odrazi od jracu k souperovi. Musim hodbe trenovat, skoro jako kdyz jsem se ucil nhl 14 cely rok :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 (upraveno) ano včera byl update, EA postihuje více vypichování hokejkou - jde o to , zabránit neustálému spamování vypichování ... hráči to jednoduše mačkali pořád, prostě fakt furt. Nešlo přihrát nešlo najet do vhodné pozice atd. Schvaluji to, je čas pochopit jak se hraje hokej, a že neustálé mačkání tlačítka pro vypíchnutí puku k tomu nepatří. K tomu narážení, to funguje tak, že když jedeš v určité rychlosti a hráči se srazí tak někdo spadne, ale nebere se to jako faul, spíše jako dopad fyziky. Pokud u toho hráč zmáčkne povel pro HIT je to nedovolené bránění, pokud ne, jen se srazí a není to faul. Jde toho využívat , to je pravda. edit: pochopitelně to bude chtít asi trochu vychytat + lidi to musí konečně pochopit. Upraveno Září 29, 2015 uživatelem Luckass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricekk96 Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 (upraveno) Pomozte mi.. Koupil jsem si NHL 16 a na netu jsem videl video jak ma v nabidce offline najezdy.. kde to mohu najit? V menu nic nemam. Díky moc EDIT: uz to tam mam, stacila vypnout hra a bylo to tam :) Upraveno Září 29, 2015 uživatelem jiricekk96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 chci s ejen zeptat jestli to nekdo zvas nema nahodou koupeny na us store v pred objednavce,protoze tam psaly ze to bude obrahovat asi 16 balicku a porad nevim jestli to bylo vsechno vtom jednom balicku ktery se otevre pri prvnim vstupu do hutu nebo se knim mam neak dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonny_boy Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Neboj se, každy tyden se ti otevře novy balíček :) najdeš to v nabídce neotevřené balíčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 nicméně je HUT stejně šílený , ono sice upravili vypichování, ale teď už hráči co si dá puk za sebe nemáte jak vzít, protože HIT vám moc nepomůže :o/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonny_boy Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 nicméně je HUT stejně šílený , ono sice upravili vypichování, ale teď už hráči co si dá puk za sebe nemáte jak vzít, protože HIT vám moc nepomůže :o/ No kamaráde tak já hraji na obtížnost superstar a tam počítač do mě pravě stále najíždí HIT a vždy mě sundá na zem a mohu mít puk s hokejkou za sebou jak chci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 No kamaráde tak já hraji na obtížnost superstar a tam počítač do mě pravě stále najíždí HIT a vždy mě sundá na zem a mohu mít puk s hokejkou za sebou jak chci ... souhlasí, v OFFLINE je to v pořádku, v ONLINE to ale už tak nefunguje (odezva atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 nevite pro nekdy se nemuzu dostat do hutu napise mi to failed retrive dat. zkuste to znovu:(neaka rada jak to opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 nevite pro nekdy se nemuzu dostat do hutu napise mi to failed retrive dat. zkuste to znovu:(neaka rada jak to opravit? vypni a zapni hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 no to delam a ono porad nic stalo se mi to uz vcera a do dnes me to tam nepusti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonny_boy Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 mě se to také sem tam stává jinak dneska dělali údržbu na serveru !! Snad už to bude dobre . Jinak tu hru začínám nenávidět pořad v HUT prohravám !!!! . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Já si dnes NHL koupil a nejde mi vytvořit Ultimate team, dám vytvořit a přesně ta hláška nelze získat data.. Snad jen problémy se servery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 čus jak najdu ten CF hockey klub rád bych se přidal dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 V módu EASHL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Stále mi nejde vytvořit ten tým, achjo co v ea zase podelali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Stále mi nejde vytvořit ten tým, achjo co v ea zase podelali pokud máš zaplaceno PSN+ tak by ti to jít mělo, jinak jsem nikde neslyšel že by byl problém :o/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.