FLush Odesláno Červenec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 Jde vam mp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Červenec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 (upraveno) Jo, jak to mate s multiplayerem to by me taky zajimalo? Kdyz me nekdo pozve do soukromeho lobby, kde se sejdeme, tak mi to funguje, ale jeste ani jednou (z asi 30 pokusu) se mi nepodarilo pripojit do nejakeho sprint race, byl jsem z toho dost znechucen vcera... Takze co u vas multiplayer? Hraju na PS4 samozrejme... Upraveno Červenec 11, 2015 uživatelem Wyder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červenec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 Já se už několikrát připojil k někomu a v pohodě, není to demoliční derby, když se přiblížíte k autu tak zprůhlední a nenarazíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Červenec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 Wyder mam to stejne Psn:Mayfishcze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Červenec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2015 mě také nejde multiplayer :? a také mě zajímá proč není k dispozici KERS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Červenec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2015 mě také nejde multiplayer :? a také mě zajímá proč není k dispozici KERS? KERS už není, teď se používá nový systém ERS, který funguje taky na principu rekuperace energie, ale už není žádné tlačítko, kterým jde v určité chvíli aktivovat. Takže energie předaná teplem z brzd se uchovává a následně se spotřebovává podle nastavení motoru, dalo by se říct průběžně. Pokud se pletu, tak mě opravte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červenec 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 Presne tak... uz od sezony 2014 je v pravidlech ERS ktery uchovava tepelnou a kynetickou energii z brzd a turba a samocine ji pridava cca ve 36 vterinach behem jednoho kola ve forme vykonu cca 70 koni. Horsi je to s predpovedi pocasi nastavenim vozu a moznosti ovlivnit strategii v zavode s jejichz nepritomnosti se nemuzu furt srovnat. Nemluve o absenci vizualniho stavu teploty gum opotrebeni atd kdyz mi pit engeenier hlasi naprosty nesmysly!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Červenec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 Mate pravdu a myslel jsem ze to při startu pouzivaji a jinak mi taky dost chybí ten cars status. To radio je uplne k hovnu nez na neco kliknu tak mezitim nabouram :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červenec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 Dneska v Rakousku. Vyjizdim na zlutych gumach. Zacina chcat jedu do boxu dostanu červený. Po chvíli jedu do boxu distanu zluty.. auto neovladatelny jak chcije tak jedu do boxu a dostanu zeleny. Tvl modrejch sem se nedockal tak jsem to vypl a zitra menim za Dying Light. Diky za pozornost :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červenec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 na gamepadu na kříži si během jízdy můžeš nastavit jaký pneu chceš aby ti v boxu nasadily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červenec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 Aha. :D pozdě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Hele a ten car status se zapnout nekde da? V tom defaultu neni ani videt kolik mate benzinu v nadrzi... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červenec 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Obavam ze neda. Udelali to asi schvalne takhle aby to bylo vic realny. Bohuzel pri zavode si vysilat pozadavky na vsechno je dost hekticky a kolikrat rika uplny nesmysly. Jinak pocet kilogramu paliva v nadrzi ti rika pres fuel status ale uz par krat se mi stalo ze jsem mel 25 kilo a o 5 kol pozdeji najednou 30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 S tím palivem to je docela problém, v předchozích verzích to aspoň ukazovalo, jestli při současném stylu jízdy vydrží do konce závodu, nebo ne a podle toho šlo korigovat objem paliva vstřikovaný do motoru. To jde sice i teď, ale když nevidím kolik mi toho zbývá, tak těžko můžu vymýšlet nějaké strategie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chorke1988 Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Čaute. Mám dotaz jak přepnout rychlost na KM/H nějak tuto možnost nemůžu najít. Jinak kdo chce závodit tak si mě přidejte. Nick - chorke1986. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 v zavode das pauzu a pak je to v nastaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červenec 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2015 Koho by to zajímalo, může mrknout na můj první pohled na hru (Ukázka modů, 5ti kolový quick race, ukázka jízdy za deště a sestřih zajímavostí z 15ti kolového závodu z modu šampionátu) U mě zatím spokojenost, Graficky super, framerate stabilní, jízdní model mi připadá lepší než v předchozích letech. Je škoda, že zrušili kariéru, ale jinak to hodnotím spíše pozitivně. A na jiné chyby jsem zatím nenarazil (ale je pravda, že jsem neměl čas toho odjezdit dost na to, abych na nějaké narazil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Červenec 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2015 Na jakou hrajete obtižnost? Mě chybí něco mezi obtížnostma Expert a Legend. Na Expert všechno vyhrávám (což mě nebaví a ani mi to nepřipadá realistické, když hraju za Massu) a na Legend zase dojíždím až v druhé desítce (hraju na volantu, asistenty vypnuté). Škoda, že tam není nějaký posuvník obtížnosti jako v Project CARS, aby si to člověk mohl lépe vyladit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červenec 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2015 Já jsem na tom víceméně podobně jako ty. A souhlasím s těmi posuvníky, když to závodní hra má, tak to miluju. Každý člověk si pak může obtížnost citlivě nastavit přesně podle svých potřeb tak, aby mu ta obtížnost seděla. Nechápu, že se to nevyužívá více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomz007 Odesláno Červenec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2015 Ahojte, našel by se někdo ochotný naskenovat tu příručku? Já jí ke hře nedostal :-( přestože jsem jí kupoval v preorder. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červenec 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2015 Ahoj. Jo až budu mít možnost tak ji klidně naskenuju. Jinak příručku a steelbook dávalo k předobjednávkám jenom JRC. Kvůli tomu jsem to kupoval u nich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomz007 Odesláno Červenec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2015 Děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Červenec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2015 Ahoj. Jo až budu mít možnost tak ji klidně naskenuju. Jinak příručku a steelbook dávalo k předobjednávkám jenom JRC. Kvůli tomu jsem to kupoval u nich... A co v té příručce je? Bohužel jsem si naivně myslel, že to JRC dává ke všem kopiím hry, nejen k předobjednávkám, takže se na mě nedostalo (resp. u nás na prodejně mají steelbooky stále vystavené za sklem, jenom prodavač mi prostě řekl, že když nemám předobjednávku, mám smůlu, takže to tam asi mají jako ozdobu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juki604 Odesláno Červenec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2015 Chtěl bych si to zkusit zahrát, má někdo možnost mi udělat SharePlay abych věděl jestli to má cenu kupovat? Kdyztak PSN: jukiss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 Nevíte někdo jak získat trofej v quickrace modu: dostat 75 konstruktérských bodů? díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.