MaraTFSI Odesláno Červenec 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2015 Napiste mi do SZ maily kdo chce poslat naskenovanou tu prirucku... Jinak k ty trofeji... predpokladal bych ze bude stacit ziskat jen body za umisteni pro team. To nefunguje? Mrknu na to taky az budu hrat... Quick race jsem jel zatim jen jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červenec 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2015 Naskenovanej soubor ma nakonec okolo 250 Mb, takze kdo bude chtit, muze si prirucku stahnout zde: http://ulozto.cz/xzmNtLZa/guidebook-f1-2015-prirucka-k-f1-2015-pdf Jinak po vcerejsim updatu se jiz konecne zobrazuje kontextove info o teplote, poskozeni a celkovym stavu formule. Staci priradit tuto funkci nejakemu tlacitku na ovladaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červenec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2015 Napiste mi do SZ maily kdo chce poslat naskenovanou tu prirucku...Jinak k ty trofeji... predpokladal bych ze bude stacit ziskat jen body za umisteni pro team. To nefunguje? Mrknu na to taky az budu hrat... Quick race jsem jel zatim jen jeden No za jeden quick race dostaneš něco kolem 35 bodu, jestli nepomůže to dát na víc kol než 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomz007 Odesláno Červenec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2015 Naskenovanej soubor ma nakonec okolo 250 Mb, takze kdo bude chtit, muze si prirucku stahnout zde: http://ulozto.cz/xzmNtLZa/guidebook-f1-2015-prirucka-k-f1-2015-pdf Jinak po vcerejsim updatu se jiz konecne zobrazuje kontextove info o teplote, poskozeni a celkovym stavu formule. Staci priradit tuto funkci nejakemu tlacitku na ovladaci... Mockrát děkuji, jdu to sosnout a prostudovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Červenec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2015 Co říkáte na patch? ubylo lagů, po výjezdu z boxů to už nepodřazuje na 2ku. Ještě tak 4 patche a bude to velice slušný. Jinak ale multiplayer - což je zatímto hlavní co jezdím bohužel pořád padá, včera například lidi zůstávali v boxech (zajeli na výměnu, ale hra je už nepustila ven. Doufám, že to opatchujou a bude to parádní ježdění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2015 Tak už jsem přišel na tu trofej těch 75 konstrukterských bodů, za jeden závod jich máte 25 a já si nevšiml v nabídce na obrazovce add race, takže si vyberete 3 závody a vytvoříte si svoje vlastní malé mistrovství a potom vám trofej vypadne. Jinak Patch zatím něják nepociťuju, problémy mám pořád s MP, zkoušel jsem najít hru na normal nebo hard ale pokazdé mi to napsalo že nic nenašlo a strasně dlouho to trvá. A jedině kde se hra hodně seká a nevím proč je trať v Maďarsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2015 ten muťák je opravdu katastrofa,trvá to věčnost a na konec to nic nenajde hrál jsem asi čtyřikrát zatím :roll: a táké škoda že nedaly co-op championship. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Srpen 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2015 Konecne patch opravil multak... nenasel by se nekdo normalni kdo by jezdil obcas? Ty lidi tam to je katastrofa!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Srpen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2015 Jezdim tu a spokojenost: http://www.onlinearena.cz/tournament/onetournament?idTournament=705 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.