Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

A máte někdo problém na volantu, když hrajete mp a máte zeplej ovladač s headsetem, tak na začátku každý hry se přehodí řazení z pádel na tlačítka Nahoru B a dolu X. Je to mega anoying a proto tu forzu tolik nehraju. :( pomáhá jen před každym západem vypojit volant a ovladač, jak to načte zapnout volant a po kalibraci následně zapnout ovladač. Ale v Mp pak startuji zásadně docela daleko za celým davem. :(

Odesláno

Já mám Thrustmaster TX a jsem maximálně spokojený. Ty peníze co stojí Logitech a MadCatz už by mi za to nestály. Ale pokud ti ta cena nevadí, jdi do Logitechu, je novější a má spojku.

Odesláno
Lze jezdit po netu se zapnutýma asistencemi, i když soupeři je mají vypnuté. Jde mi o to, že nemám volant a nechci si ho pořizovat... Zda budu mít šanci...

Podle toho jak je nastavena hra, jde to nastaveni potlacit aby meli vsichni stejna pravidla. Sanci na gamepadu mas stejnou jak na volantu. Volant je platnej na drifty s autama s nahonem na zadek.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu