tofi Odesláno Říjen 2, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 zase nove odmeny nezapomente si kliknout 400.000 do FM6 se hodi kazdemu https://rewards.forzamotorsport.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Ted to nejaky dny nefungovalo, tak asi proto tolik kreditu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Ja dostaval normalne 500000, a nez vysla fm6 tak 800000 tydne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Jo aha tydne, ja dostaval od zakoupení 6ky 100 000 kreditu skoro kazdej den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 kdo by mel cas nekdy vecer pomoct mi s Achievementy: "Real Deal" Win a race with No Assists turned on in Multiplayer "Thru the Pack" Start last and finish first in a Multiplayer Race with 24 cars (tohle asi nedame :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 Mam zajem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 Mam zajem :) :-) parada, jak budes online tak te pozvu do hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 http://forzamotorsport.net/en-us/news/fm6_october_logitech_car%20pack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Po updatu opraven ajch World Traveler staci znovu odjet v MP trat Laguna Seca a razem je splnenk na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 A máte někdo problém na volantu, když hrajete mp a máte zeplej ovladač s headsetem, tak na začátku každý hry se přehodí řazení z pádel na tlačítka Nahoru B a dolu X. Je to mega anoying a proto tu forzu tolik nehraju. :( pomáhá jen před každym západem vypojit volant a ovladač, jak to načte zapnout volant a po kalibraci následně zapnout ovladač. Ale v Mp pak startuji zásadně docela daleko za celým davem. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 zase nove odmeny nezapomente si kliknout 400.000 do FM6 se hodi kazdemuhttps://rewards.forzamotorsport.net jsou tam zase :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubby Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 Dokázal by někdo poradit,kterej volant je lepší? https://www.alza.cz/logitech-g290-driving-force-d2905115.htm nebo https://www.alza.cz/mad-catz-pro-racing-force-feedback-wheel-and-pedals-d2292311.htm[h=1][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2015 taky se vám stává, že ostatní auta jezdí úplně bez polepů? U obyč aut mi to je fuk, ale u závodních prototypů je fakt divné, že ostatní jezdci mají auta jednobarevná a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Říjen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2015 (upraveno) MadCatz za ty penize stoji za prd, ten Logitech je novinka ma spojku a jde dokoupit i manualni radicka takze volba je jasna, vlastne je to jedinej volant v prijatelny cenovce. 2FeebeE: nejsou to ty auta za vernost FM XboxTeamRacing, u tech jdou zmenit polepy na klasicky barvy. Upraveno Říjen 10, 2015 uživatelem honzAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Říjen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2015 Dokázal by někdo poradit,kterej volant je lepší? https://www.alza.cz/logitech-g290-driving-force-d2905115.htm nebo https://www.alza.cz/mad-catz-pro-racing-force-feedback-wheel-and-pedals-d2292311.htm Já mám Thrustmaster TX a jsem maximálně spokojený. Ty peníze co stojí Logitech a MadCatz už by mi za to nestály. Ale pokud ti ta cena nevadí, jdi do Logitechu, je novější a má spojku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2015 honzAK: je možný, že jdou změnit, ale ty já na mysli nemám. Jde mi o formule a o závodní prototypy, které v menu hry mají všechny závodní polepy a v samotném závodě je jedno celé červené, druhé jenom žluté, další modré atd... vypadá to dost divně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubby Odesláno Říjen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2015 (upraveno) tak vezmu ten Logitech deviR máš s volantem lepší časy ? Upraveno Říjen 11, 2015 uživatelem hubby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auvicek Odesláno Říjen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2015 Lze jezdit po netu se zapnutýma asistencemi, i když soupeři je mají vypnuté. Jde mi o to, že nemám volant a nechci si ho pořizovat... Zda budu mít šanci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubis78 Odesláno Říjen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2015 cau taky ty ajchy chci muzu se pridat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubis78 Odesláno Říjen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2015 kdo by mel cas nekdy vecer pomoct mi s Achievementy: "Real Deal" Win a race with No Assists turned on in Multiplayer "Thru the Pack" Start last and finish first in a Multiplayer Race with 24 cars (tohle asi nedame :) ahoj mam o ty achievementy taky zajem, muzu si te pridat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Říjen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2015 Lze jezdit po netu se zapnutýma asistencemi, i když soupeři je mají vypnuté. Jde mi o to, že nemám volant a nechci si ho pořizovat... Zda budu mít šanci... Podle toho jak je nastavena hra, jde to nastaveni potlacit aby meli vsichni stejna pravidla. Sanci na gamepadu mas stejnou jak na volantu. Volant je platnej na drifty s autama s nahonem na zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auvicek Odesláno Říjen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2015 dobře děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Říjen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2015 (upraveno) Taky jezdim jen na gamepadu i online a musim rict ze pohodicka. Skvela hra kdyby nekdo chtel zajezdit tak GT Senndman Jede vam multak v poho? Nebo je dnes nejaka udrzba servru? Upraveno Říjen 12, 2015 uživatelem MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Taky jezdim jen na gamepadu i online a musim rict ze pohodicka. Skvela hra kdyby nekdo chtel zajezdit tak GT SenndmanJede vam multak v poho? Nebo je dnes nejaka udrzba servru? ja bych vecer zajezdil a chtel bych dat nejaky ten Multiplayer achievment - Real Deal (vyhrat multak z vypnutymi assisteny) nick: tofi78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.