tofi Odesláno Červenec 11, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2018 https://forzamotorsport.net/en-us/news/fm7_july_update valis1 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Červenec 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2018 Zdravím mám problém se zvukem u fm7 když začne závod po chvilce zvuk přestane jít úplně. Netešilo to někdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červenec 25, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2018 to se mi nikdy za ty roky co hraji forzu nestalo, zkus vymenit hdmi kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Červenec 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2018 Všechny ostatní hry jdou v pohodě. Hdmi kabel mám originál. Verze hry stažena ze storu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červenec 26, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2018 to nevadi, stejne to zkus, forza je v tomto dost specificka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Červenec 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2018 Už opravdu nevím co s tím. Po restartu hry nebo konzole to jde než se rozjede závod pak je ticho. Už nevím co kde nastavit. Je to digital verze Fm7 . vymena hdmi nepomohla. Když dám free race tak to jde dýl. Když naboural tvrdě do zdi tak pak je ticho a zase to nejde. Poraďte. Kariéra spadne zvuk hned po startu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červenec 26, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2018 to nechapu, haju FM7 uz 2.rokem od doby co vysla a takove problem jsem nikdy nemel kdysi se mi stalvalo na starsi verzi Forzy ze mi obcas probliknul obraz do cerna a zase naskocil a tam mi vymena hdmi kabelu pomohla, taky to delala jen Forza s tim zvukem to fakt nechapu co by to mohlo jit jinak koukam ze na forza foru to taky par lidem blbne https://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst117556_Forza-7-audio-being-cut-off.aspx Try going into Settings - Display & Sound - Volume - Chat Mixer - Select "Do Nothing" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2018 zkus stahnout znova ze store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 1, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 29, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červenec 24, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 6, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2021 Forza Motorsport - Forza Motorsport 7 is Reaching End of Life https://forzamotorsport.net/en-us/news/Forza-Motorsport-7-End-Of-Life Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lape Odesláno Květen 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2022 Zdravím Bohužel jsem zakoupil klíč k FM7 a až po aktivaci zjistil,že hra už je vyřazena ze store.Dá se někde sehnat(origo ne crack verze) nebo mám asi spíš smůlu? Zřejmě mám peška,jak jsem se díval,ale ptám se kdyby náhodou.Klíč jsem koupil na eneba.com a je teda funkční,protože po zadání mě to slavnostně sdělilo,že jsem vlastníkem hry,která je teda už vyřazena,takže refundace peněz už nehrozí. Klíče stále prodávají i české e shopy,což je pěkné svinstvo teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.