Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 3 months later...
Odesláno
Prosim vas jak funguje to odemikani tech trminalu hledani toho kodu. Nejak nevim jak mam postupovat. Jestli nekdo muze poradit dikes.

Musis trefit heslo i kdyz heslo neni spravne ono ti ukazuje kolik spravnych pismen jsi odhalil.

Napriklad: MATES (5 pismen) - heslo neni spravne, pocet spravnych pismen jsou 2. Hledas podobne heslo ktere obsahuje pismena M nebo A nebo T nebo E nebo S nebo jejich kombinace

Jeste hledej zavorky, ktere odstrani 1 nespravne heslo nebo obnovi pocet pokusu.

Odesláno (upraveno)

Uz to zase jede jako u vetsiny na dva tabory, pulka nadava a druha pulka se dobre u hry bavi. Patrim k te druhe, hra me bavi a dost si ji uzivam. Nevim co je potreba aby tihle radoby hraci byli spokojeni. Tenhle trend je opravdu k posrani.

Hra ma pry otresnou grafiku je nehratelna plna bugu a bez pribehu, tak nevim no. Ja asi hraju uplne jinou hru :-) Grafika mozna neni top, ale taky neni hrozna a Fallout 4 se hraje skvele.

Upraveno uživatelem MajlloB
Odesláno

Grafika teda není opravdu top ale na druhou stranu není určitě špatná, ale co musím pochválit když už tedy píšu o grafice tak to je naprosto nejlepší antialising co jsem zatím na PS4 viděl ve hrách s otevřeným světem, vyhlazený obraz já zbožňuju a to mám telku přes 100cm úhlopříčku.

Hra je povedená a zase o kus lepší než předchozí dily takže spokojenost, mám hrozně rád Bethesedu zato že dělá ty svoje hry včetně ságy Elder Scrolls tak interaktivní, že si mužu všechno prozkoumat ošahat a sebrat a taky změnit pohled postavy, no hra je dobrá akorát to chtělo CZ tit. škoda no:?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu