Zelvak23 Odesláno Srpen 15, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2017 V 6. 8. 2017 at 14:37, Romix napsal: Kluci hrajete to nekdo v cestine? Je to pry funkcni i na PS4 jako mod, ale hru zatim nemam, takze jsem nezkousel.. Nehraju v cestine ale je tam presne jak rikas v modech jen pozor nepujdou ti trofeje a jeste nejou prelozeni vsechny dialogy s companionama Citovat
Keles Odesláno Prosinec 7, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2018 V 6. 8. 2017 at 14:37, Romix napsal: Kluci hrajete to nekdo v cestine? Je to pry funkcni i na PS4 jako mod, ale hru zatim nemam, takze jsem nezkousel.. ja som nakoniec hral preloženú verziu. Momentálne je fallout 4 aj v akcií na store. Doporučujem. Je to dobrá hra. Citovat
okajos Odesláno Prosinec 7, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2018 já to teď hraji-vlastně už po druhé/bazarovku za 200 i s poštou-kdysi jsem to hrál-spíše přeletěl a tak nějak mne to chytlo znova a hraji to fakt poctivě a je tam toho spoustu na co jsem teprve teď narazil-nová hra čeština /titulky,ukoly,menu,obsahy audiokazet.../se dá stáhnou z netu do ps4 i boxu-akorát jsem si musel pak vypnout net protože mi se tam objevila otravná otázka o změně -asi po dvaceti hodinách hraní-a jak jsem dal ne tak to zmizlo a objevilo se to znovu a znovu..a jak jsem dal ano tak zmizla čeština..a tak jsem vypl net a hraji to znova se super cz a bez problému asi už 50 hodin../ jinak Fallouta 76 mám koupenýho s polskými titulky za 900 pod stromeček-an je tam také ale to já neumím/ještě u Fallouta 4 je určitě i lepší grafika než jak jsem hrál prvně...taky doporučuji Citovat
Romix Odesláno Prosinec 7, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2018 A uz ta cestina je komplet? Pokud ano, tak asi nebudu vahat...:) Citovat
okajos Odesláno Prosinec 8, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2018 psaný text je komplet-mluví se tam samozrějmě anglicky ale dole jdou titulky a vše je popsané česky-zbraně-jak něco vylepšuješ-ukoly-...--na a jak si přehráváš ty mluvené kazety-holo pásky- které různě získáváš a pak se tí po přehrání objeví nové lokace,zajímavosti či kam máš jít..tak to jde česky jen ve Tvém počítači co máš na ruce/jinde to taky přehraješ ale jen anglicky/- no a přitom přehávání na ruce--začne to kecat anglicky při a musíš ještě zmáčknut ještě kolečko/ps4/ a dole začne běžet překlad..prostě si to musíš sám vyzkoušet..ale určitě když to zvládl takový trouba jak já tak to zvládneš taky..jo a vypni si ten internet aby se Ti tam nenasrala nějaká nějaká aktualizace jak mi a češtinu byla fuč a hrálo se znovu...hra je to obrovská a já teď lezu všude kam mne to pustí a vlastně hraji nové věci které jsem předtím minul-užívám si to-samozřejmě někoho to třeba nemusí bavit...akorát mne trochu štve že se na toho Fallouta 76 dostanu buh ví kdy.. Citovat
Keles Odesláno Prosinec 8, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2018 Inak už sa začal prekladať aj fallout 76. Viac tu. https://prekladyher.eu/tema/startuje-překlad-k-fallout-76.1944/ Citovat
okajos Odesláno Prosinec 8, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2018 ..já kdysi hrál Fallouta 4 v polštině --/teď ho hraji znova s češtinou/polsky umím dost dobře a na rozdíl od angličtiny mi tudíž nedělá žádný problém a Fallouta 76 jsem si sehnal kde je polština a angličtina...takže jsem spokojen a a ve hře bych měl vědět o co kráčí.samozřejmě čeština je prima ale kdo ví kdy se to podaří dotáhnou do konce... Citovat
Keles Odesláno Prosinec 10, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2018 Chcel by som vedieť či používate ešte nejaké iné MODY? Ak áno ake? skúste napísať názov modu a čo robí. Citovat
okajos Odesláno Prosinec 10, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2018 mody...nemyslíš perky?To záleží vše na Tve volbě...na netu je toho k těm perkům plno-pohledej a zvol si sám-no a u mne-jelikož se tam dost nosí tak mám sílu už na nejvíc hvězdiček a k tomu vše co se dá dole v té obrázkové tabulce-taky si zvyšuji inteligenci-vědu-zlepšování zbraní,brnění,hackování,mohu plavat pod vodou v té vodě jsou potopené třeba letadla,brnění...to bych vlastně psal a psal-o štěstí,víc věcí z rozebírání...jo a ještě takový nejnovější postřeh-zapl jsem na chvíli net /potřeboval jsem při nahrání jiné hry ho zapnout/a už se mi k té hře začla stahovat nějaká aktualizace-sice jenom 10%-ale to stačilo aby mi to v nastavení vyplo titulky-naštěstí jsem to zavčasu blokl-vypl net i v konzoli/pro jistotu/smazal ty aktualizace-znova zapl v nastavení hry ty titulky a zas mi to jede pěkně v češtině...snad jsem to napsal aby se to dalo pochopit Citovat
Keles Odesláno Prosinec 10, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2018 Nie nemyslel som perky . Myslel som mody hry. Ako je napríklad ta čeština. Zaujíma má čo si ľudia ešte pridali. Myslel som nejaké zaujímavosti. Nechce sa mi ich prechádzať všetky keďže je ich strašne veľa. Citovat
okajos Odesláno Prosinec 10, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2018 aha--tak já jenom bral tu češtinu... Citovat
Keles Odesláno Říjen 14, 2019 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2019 Dá sa niekde v hre vidieť koľko hodín mám nahratých? Citovat
PetrM74 Odesláno Duben 1, 2020 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2020 Nevím, na čem hraješ, ale já na PS4 můžu dát informaci o uložené pozici, a tam vidím odehraný čas. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.