SirPotkanus Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 Zdravim,tak me napadlo jestli nekdo nema zkusenost...myslite ze muzu hrat ps4 s cerstve 6lomenym loktem? Diky za reakce:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 ne nemůžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 můžeš, až ti to blbě sroste a budou ti to muset zlomit, nebo budeš muset na operaci, protože ti to blbě srostlo.... máš svůj rozum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirPotkanus Odesláno Červen 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 Tak me to napadlo,ja jenom ze prstema hybat muzu tak treba nec9 nenarocnyho ze by se dalo...nejsem blazen,boli to jak cert,a jeste do toho tezky vymyslet zabavu...cist se neda porad a televize me nebavi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 jediné co bys tak mohl a je nenáročné jsou final fantasy hry, případně nějaké tahovky tam jedeš prostě na tahy a nejde o žádné rychlé, zbrklé reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2015 Osobní zkušenost, kašli na to, dopadneš přesně jak píše xDante. Udělal jsem blbost, hrál jsem, pracoval jsem i když jsem neměl a už mám tzv. pakloub. Sice ne na lokti, ale na zápěstí a předloktí. Přečti si o tom třeba tady: http://www.wikiskripta.eu/index.php/Pakloub http://www.celostnimedicina.cz/pakloub.htm Rozhodně doporučuju držet klid, těch pár týdnů ti za celoživotní bolesti nestojí. Zkus třeba nějakou jednodušší hru na mobilu, kterou můžeš ovládat jednou (tu nezlomenou) rukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Červen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2015 Musim se tlemit. :-) Mne podobne vec potkala zhruba pred 8 lety.zlomeny obe ruce v predlokti,sadra az ka ramenum,tzn nevycistil jsem si sam zuby,neutrel prdel,nenapil,protoze jsem sklenici diky fixaxi nedosahnul k puse. V tu dobu vychazelo MW3 ,myslel jsem ze se vzteknu. Nakonce jsem si vyparal dlane,abych mohl drzet ds v rukach a hral jsem.Nejvetsi peklo bylo,dat si hedset do ucha,byl,to takovej ten bluetoth ofiko sony,nakonce jsem to resil tak,ze jsem si ho skripnul do dveri,dvere zaprel pantofli a uchem se nastymoval,abych zasunul. :-) Nikdy uz nebudu mit tolik casu na hrani ,jako tenkrat... Bud rad,ze may zlomenou jen jednu pazouru. Neboj se toho... Pujde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Červen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2015 Jo zapomnel jsem na jednu vec. To hrani teda docela bolelo. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2015 Spousta internetových hrdinů ti sice bude radit jinak a házet machry, ale ve skutečnosti záleží pouze na tobě, jak si ceníš svého zdraví ;) Kolikrát internetoví machři v reálu volají maminky i na utřítí zadku po kakaní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Červen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2015 Hele tu prdel mi manzelka musela opravdu utirat. Fakt to nepisu ,abych byl zajimavej,jen ze si vzpominam jak jsem si musel komplikovane delat pripravy na hrani,oblozit se polstarema,abych nesjizdel,protoze se o ruce neslo oprit... na potvrzeni urazu http://audiklub.cz/forum/tema/69315-cistic-alu-kol/od-60 prispevek 29,11, 2009 v 17,41 Jinak jasne,zalezi asi i na tom,kde je ruka praskla,rozhodne ze sebe nedelam hrdinu,je jasny ze byt mrzak za to nestoji.Problem s rukama nemam zadny,po sundani sadry mne pan doktor chvalil,jak to hezky srostlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.