Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zlomeny loket


SirPotkanus

Recommended Posts

Osobní zkušenost, kašli na to, dopadneš přesně jak píše xDante. Udělal jsem blbost, hrál jsem, pracoval jsem i když jsem neměl a už mám tzv. pakloub. Sice ne na lokti, ale na zápěstí a předloktí.

Přečti si o tom třeba tady:

http://www.wikiskripta.eu/index.php/Pakloub

http://www.celostnimedicina.cz/pakloub.htm

Rozhodně doporučuju držet klid, těch pár týdnů ti za celoživotní bolesti nestojí. Zkus třeba nějakou jednodušší hru na mobilu, kterou můžeš ovládat jednou (tu nezlomenou) rukou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musim se tlemit. :-)

Mne podobne vec potkala zhruba pred 8 lety.zlomeny obe ruce v predlokti,sadra az ka ramenum,tzn nevycistil jsem si sam zuby,neutrel prdel,nenapil,protoze jsem sklenici diky fixaxi nedosahnul k puse.

V tu dobu vychazelo MW3 ,myslel jsem ze se vzteknu.

Nakonce jsem si vyparal dlane,abych mohl drzet ds v rukach a hral jsem.Nejvetsi peklo bylo,dat si hedset do ucha,byl,to takovej ten bluetoth ofiko sony,nakonce jsem to resil tak,ze jsem si ho skripnul do dveri,dvere zaprel pantofli a uchem se nastymoval,abych zasunul. :-)

Nikdy uz nebudu mit tolik casu na hrani ,jako tenkrat... Bud rad,ze may zlomenou jen jednu pazouru. Neboj se toho... Pujde to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele tu prdel mi manzelka musela opravdu utirat. Fakt to nepisu ,abych byl zajimavej,jen ze si vzpominam jak jsem si musel komplikovane delat pripravy na hrani,oblozit se polstarema,abych nesjizdel,protoze se o ruce neslo oprit... na potvrzeni urazu http://audiklub.cz/forum/tema/69315-cistic-alu-kol/od-60 prispevek 29,11, 2009 v 17,41 Jinak jasne,zalezi asi i na tom,kde je ruka praskla,rozhodne ze sebe nedelam hrdinu,je jasny ze byt mrzak za to nestoji.Problem s rukama nemam zadny,po sundani sadry mne pan doktor chvalil,jak to hezky srostlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu