Uhřa Odesláno Červen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2015 Zdar, máte někdo nějaký info o GT7? Tuším že by mělo vyjít v listopadu tohoto roku, respektive v JRC už lze předobědnávat. Nevíte jak je to třeba s limited edition, jestli bude česká lokalizace atd? Jelikož mě project cars trochu zklamalo tak se na GT těším ještě o dost víc, a taky po dlouhé době na nový NFS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 6, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2015 (upraveno) Nikde a snad nikdo nemá absolutně nejmenší tušení nebo nějaké malilinkaté info kdy(spekulace jsou přelom 2015/16 nebo až 2017) GT7 vyjde. Předobjednávka u JRC nezaručuje vůbec nic a co se týče lokalizace, speciálních edicí atd. tak o tom bych moc nespekuloval. Až něco oficiálně oznámí Polyphony budeme všichni moudřejší ;) Upraveno Červen 6, 2015 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Červen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2015 Stve me akorat ze driv to vychazelo skoro vzdy s novou konzoli a ted to celkem zaspaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 10, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2015 Podle mě to absolutně ničemu nevadí když si dají záležet a vyjde to krapet později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2015 Hra by mela vyjit do roku 2017,takze bych to cekal pristi rok, mozna se neco dozvime na E3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2015 jenom ať neoznámí další prolouge, to bych chcípl... Ale sedmička by byla bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 10, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2015 Prologue podle oficiálních vyjádření nebude ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhřa Odesláno Červen 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2015 myslím že je od Japonců poměrně logický udělat takovej tah. Počkaj až se vydají dvě bomby (PC a NFS) a pak vyhodí s přehledem nejlepší závodní hru roku 2016-2018. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2015 hlavně ať to není zase polotovar jako byli GT5 a GT6, tyto dvě hry gtčku pěkně ublížily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhřa Odesláno Červen 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2015 To si teda nemyslím, Gt6 je nejlepší závodní hra na PS3, uznávám že nedosahuje kvalit Gt2, ale i tak je to to nejlepší co si můžeš zahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Srpen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 Kdy už konečně sakra sony oznámí nějaké konkrétní datum vydání!!!! Už mě to začíná štvát. Hlavně že na X one teď vyjde už druhá Forza a na ps4 v nedohlednu první gran turismo... nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 20, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 Jenže až vyjde ono GT7 tak mým názorem je to, že to slavnou Forzu(rovnou oba díly) strčí bez mrknutí oka do kapsy. Jen ať si dají kluci v Polyphony pěkně záležet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhřa Odesláno Srpen 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 To si taky myslím. Navíc se teď máme na co těšit, vyjde nový NfS, já se teda těším nesmírně, i když pro mě bylo posledních 5 dílů, identických, tak tohle by měla být bomba!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Srpen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2015 No a je někde od Polyphony vůbec něco oficiálního že na GT7 pracujou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 21, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2015 Třeba tady? : http://www.hrej.cz/novinky/2015/06/10/gran-turismo-7-muze-vyjit-uz-pristi-rok-36267/ Než furt jen hanit kdy to konečně vyjde tak zkusit hledat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Srpen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2015 Díky za info ale tohle je velmi málo informací. Tohle jsem už nedávno četl. Myslel jsem něco konkrétnější ale bohužel to není... jak tam píše někdo v diskuzi aby to fakt nebylo až 2017..... koupil jsem si nedávno aspoň project cars než výjde to GT7 ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 21, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2015 Stačí pročíst zahraniční weby. Kazunori říká něco v tom smyslu, že chtěli vydat GT7 až v roce 2017, ale lidi prej nedokážou nebo nebudou tak dlouho čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhřa Odesláno Srpen 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2015 Pokud jde o mě a já se považuju za velkýho fanouška celý série, tak si radši počkám, než aby to bylo odfláklý, i když o tom celkem pochybuju. Jsou to přece Japonci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Doufám že GT7 půjde hrát 2hráči proti sobě na rozdělené obrazovce jinak je to o ničem. GT 5 a 6 šlo? Já měl předtím xko360 s forzou 4 a tam to šlo a byla to pohoda. Teď na PS4 mám driver club i project cars a bohužel rozdělená obrazovka není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 24, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 GT5/6 šlo a u GT7 to dle mě zachovají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2015 Na to GT7 se těším jako malý Jarda :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 27, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 (upraveno) Takže Gran Turismo oficiálně oznámeno :bash: ovšem ne s přídavkem 7, ale Sport... No, já osobně se těším Edit: takže bylo oznámeno i beta testování začátkem roku Upraveno Říjen 27, 2015 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 Ja se bojim, ze to bude az moc zamerene na to sportovni jezdeni jak nazev a prezentace hry napovida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 27, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 Nezbývá než doufat, že ty části od sebe nějak oddělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 (upraveno) Kde najdu ofiko oznámení? díky edit: video s trailerem jsem shlédl na youtube ;-) Upraveno Říjen 28, 2015 uživatelem Krabbio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.