Moderators SAIXX Odesláno Březen 13, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2016 Co na to říct : http://www.hrej.cz/novinky/2016/03/13/gran-turismo-sport-by-mohlo-vyjit-az-pristi-rok-39198/ [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Březen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2016 neříkám raději nic :censored: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Březen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2016 Jsou to zoufalci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Březen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2016 S touto generací konzolí je to úplně v pr**li. GT byl jednoznačně must have titul. A sony jednoznačně hřeší na to, že xbox už je v podstatě odepsanej i samotným MS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2016 Smartmaxu to jsem nejak nepochopil co tim chtel basnik rici :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2016 já teda nevím kde chodíte na ty informace že xbox je odepsanej a podobné kecy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Březen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2016 (upraveno) Básník tím chtěl říci, že gt6 byl jen zbytečnej díl, ať to nazve každej jak chce....nemusel vůbec vycházet. Přeleštěná GT5. GT5 vyšlo v roce 2010. A gt 7 je zdá se vzdáleno na světelné roky. A spin off gt sport možná nevyjde ani letos. Zdá se, že je nic netlačí předhánět se v super titulech, když se ps4 prodává jak na běžícím pásu a konkurence si konzoli vlastní podřízla tím, že exkluzivity vyjdou i na PC. Pochopitelně to ale může být i tím, že závodních her vyšlo dost a to má vyjít poměrně hodně povedené aceto corsa. Upraveno Březen 14, 2016 uživatelem Smartmax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 14, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2016 Mě to prostě přijde, že v Sony nepotřebujou velkou hru a stačí jím ty indie sra*ky kterejch je store plný, další věc je (osobně me to ze začátku vůbec nevadilo) že tahle generace měla být spíš Sony Remastation 4 kdy se chlubí bezva prací s konzolí a zatím teda jen samej remaster.... Ještě, že alespoň ten Uncharted bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Březen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2016 No Man's Sky Horizon: Zero Dawn Ratchet & Clank Let It Died The Last Guardian Hellblade Wild Já toho mám tedy pro letošek dost. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhřa Odesláno Březen 21, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 Nevím co furt brečíte, klasický Češi. buďte rádi že máte něco a máte se na co těšit. Já se považuju za fanouška playstationu už od první konzole, takže sem v hrách celkem vybíravej. A když uvážím že mám na ps4 asi 10 her, a stejně absolutně nemám čas na to je hrát, protože mám nějakej soukromej život a bohužel i chodím do práce, tak sem celkem rád že to vyjde později, aspoň to bude pořádná hra. Né jak posraný The crew! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Květen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2016 Uhřa: máš pravdu ale aspoň by nohli upřesnit datum cca kdy se na to můžeme těšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2016 Údajně vyjde ke konci roku s PS VR teda pokud se bavíme o Sport. Plnohodnotný GT 7 tipuju tak prosinec 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Květen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2016 19.5 nám ukážou v Londýně nový trailer s gameplay záběry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 13, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2016 Taky sem četl. Je to sice hezký, ale mohli by taky konečně oznámit kdy bude ta jejich slibovaná beta... Jestli vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2016 Cela ta hra bude beta..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 13, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2016 Taky začínám mít ten pocit [emoji3] každopádně tohle nebude hra která u mě bude v den vydání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacLuke Odesláno Květen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2016 Gran Turismo sport 15. 11. 2016 https://www.playstation.com/en-us/games/gran-turismo-sport-ps4/?video=0&emcid=em-pl-5-88895&GranTurismoAnnounceImageCTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Květen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2016 GT ujel vlak...bohužel....podle záběrů z gameplaye to není nic extra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacLuke Odesláno Květen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2016 Ja sem zvedavej na ten FIA šampionát, zní to moc hezky, ale praxe je u závodu MP vždy jiná. Vyhrává ten kdo se nedostane do lagů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Květen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2016 smartmax: ted to vypadá jak to vypadá ale realita bude mnohem lepší a ve finaále to bude opět nej simulátor jako vždy granko bylo... takže kdo si počká ten se dočká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 Uvidíme. Imho to, co se GT vždy vyčítalo....určitá nedodělanost okolí, to tomu zůstalo. Sterilita obecně, takový ten profesorský přístup..... Simulátor to bude možná dobrej, ale těch je tu už hafo....Takže to bude mít těžké... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 31, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Já vám teda nevím, ale začínám mít víc a víc pocit, že Sport bude pořádná fraška : http://www.zing.cz/novinky/31968/v-gran-turismu-sport-se-nebude-menit-ani-denni-doba Tohle už ani nebude prolog Prologue verzí(což se dušovali, že nemají v plánu) :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Ja od toho radsi uz nic ani neocekavam. Pockam si na plnohodnotny dil. (Takze asi az na PS5 :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 31, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Viděl bych to spíš na PS5.6 [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Červen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2016 Už se těším na sport !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.