Pan Psychousek Odesláno Červen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2015 Cau, nevite nekdo kolik by mela byt hlucnost XOne?? Nejde o problem s HDD a jeho cvakanim ktere mely konzole pri vydani u nas....je to zvuk jak "šustění listí" a desne me to vytaci hlavne vecer. Zkousel jsem hlukomerem z google play zmerit a vyslo mi okolo 45-50dB podle mista a vzdalenosti mereni. Kolik mate cca vy? At vim jestli je to normalni stav. Diky moc. Jo a reklamoval uz nekdo ovladac? Obcas parchant nereaguje nebo se sam pri hrani uplne vypne a sparovat ho pak z konzoli je tak na 15 min a x restartu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Červen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2015 Hlukomer z googleplay je uplne na <>, kdyby ti konzole vydavala "hluk" o 45-50dB, tak to by Ti museli v obyvaku jezdit auta :D Ja reklamoval hned na zacatku tenhle problem a prisla do tydne opravena konzole. Vydavala zvuk jak kdyby ten ventilator drhnul pri otaceni o kabel. K tomu ovladaci, pokud se to deje "pravidelne", tak ho reklamuj...pokud je to ojedinele tak ti to muze neco rusit, nebo pokud je slaba baterie a ovladac se odpoji a ma nedostatecnej signal z konzole tak se muze zresetovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pan Psychousek Odesláno Červen 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2015 Mozna ze ten hlukomer je na nic, ale napr. cca 55dB vydava telka jpri bezne hlasitosti...rusna ulice kolem 70dB, takze tech 45-50 neni zas tak moc...a nasel jsem srovnani xbox vs. ps4 a u xka to bylo 40-48 u ps4 trosku vic.... takze myslim nejde o uroven hlasitosti, spis o to jaky typ zvuku to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 7, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2015 Já osobně téměř vůbec Xbox One neslyším - je dokonce až tak tichý, že mě to samotného překvapilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Červen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2015 Já taky xko vůbec nesliším jen asi tak jednou za hodinu když se roztočí ventilátor a to je tak 10 sekund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Červen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2015 Já momentálně hraju na volantu a mám ho přichycený kousek od Xboxu, takže od něj sedím ve vzdálenosti asi 20 cm a z této vzdálenosti jej slyším, ale není to žádný nepřirozený zvuk, prostě jenom hučení větráku, ani to nevnímám, když se na to nesoustředím. Když hraju normálně s ovladačem, tak jsem od Xboxu asi 2,5 metru a to jej slyším jenom když hodně ztlumím, nebo vypnu zvuk na televizi. Jestli máš pochybnosti, tak to třeba natoč a nahrej na YouTube a pošli sem, nebo zavolej na infolinku Microsoftu, já jsem tam volal kvůli reklamaci 2x a vždycky tam byli velmi ochotní a milí lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartiik44 Odesláno Červen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2015 mě akorát včera přišel Xbox z reklamace, také kvůli hluku, byl příliš hlasitý větráček (jako by o něco brnkal) nyní je Xbox úplně tichý a není vůbec slyšet :) pouze když k němu dám ucho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pan Psychousek Odesláno Červenec 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 Vcera mi dosel po tydnu z reklamace a je to uplne o necem jinem...ticho jak v kostele:-)....a k tomu 1mes gold. Super servis, rychlost, ochota na xbox lince....takhle si nejak predstavuju peci o zakaznika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Červenec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 Mam uplne stejnou zkusenost, dokonce i v predvanocnim shonu to bylo rychly a na jednicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 A jak máte hlučnou mechaniku při hraní z disku? Mě neskutečně vytáčí, že se Blu Ray neustále točí i po plné instalaci kry na HDD, tohle měla X360 lépe dořešené, mě přijde mechanika dost hlučná teda, při hraní z disku a downloaded hry je to obrovský rozdíl, jak to vnímají ostatní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 30, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Stejně, jako jsem psal výše - ani při hraní z disku neslyším téměř vůbec nic. Občas se disk párkrát ozve, ale to je vážně úplné minimum a většinu času opravdu není slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Při hraní z disku se disk točí jenom prvních zhruba 5-10 minut, potom hra jede z HDD, takže jediné co lze trochu slyšet je větrák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 (upraveno) Tak to teda nevím... mně se točí disk po celou dobu a větrák to rozhodně není, určitě dělá hluk mechanika... Mno nic, tak znova Advanced Exchange. Ten hluk je fakt dost slyšet, sice ze mě nebude mít MS radost, ale neměli mi poslat takovej krám :D Upraveno Červenec 30, 2015 uživatelem Zoombik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR Odesláno Srpen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 X1 je skoro neslyšitelná, mám to vyzkoušeno u sebe a ještě u 3 lidí. U PS4 je to masakr při větší zátěži... to je fakt slyšitelný hodně a ruší to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dog96 Odesláno Duben 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2016 Hodi te mi nekdo prosim cislo na tu xbox podporu? Je to cz linka? Nejak to na jejich webu nemohu najit. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohler Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 Zdravím tady číslo na podporu 239000459 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 Zadáš do Googlu "Xbox podpora" a během asi deseti sekund najdeš číslo 239 000 459. Edit: Sorry, nevšiml jsem si, že kolega nade mnou už odpověděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dog96 Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 ja to hledal primo na strankach podpory xboxu a tam je porad, ze sluzba volani je docasne prerusena, kazdopadne diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.