Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hlucnost konzole+reklamace ovladace

Pan Psychousek

Recommended Posts

Cau, nevite nekdo kolik by mela byt hlucnost XOne?? Nejde o problem s HDD a jeho cvakanim ktere mely konzole pri vydani u nas....je to zvuk jak "šustění listí" a desne me to vytaci hlavne vecer. Zkousel jsem hlukomerem z google play zmerit a vyslo mi okolo 45-50dB podle mista a vzdalenosti mereni. Kolik mate cca vy? At vim jestli je to normalni stav. Diky moc.

Jo a reklamoval uz nekdo ovladac? Obcas parchant nereaguje nebo se sam pri hrani uplne vypne a sparovat ho pak z konzoli je tak na 15 min a x restartu.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlukomer z googleplay je uplne na <>, kdyby ti konzole vydavala "hluk" o 45-50dB, tak to by Ti museli v obyvaku jezdit auta :D Ja reklamoval hned na zacatku tenhle problem a prisla do tydne opravena konzole. Vydavala zvuk jak kdyby ten ventilator drhnul pri otaceni o kabel. K tomu ovladaci, pokud se to deje "pravidelne", tak ho reklamuj...pokud je to ojedinele tak ti to muze neco rusit, nebo pokud je slaba baterie a ovladac se odpoji a ma nedostatecnej signal z konzole tak se muze zresetovat.

Odkaz ke komentáři

Mozna ze ten hlukomer je na nic, ale napr. cca 55dB vydava telka jpri bezne hlasitosti...rusna ulice kolem 70dB, takze tech 45-50 neni zas tak moc...a nasel jsem srovnani xbox vs. ps4 a u xka to bylo 40-48 u ps4 trosku vic.... takze myslim nejde o uroven hlasitosti, spis o to jaky typ zvuku to je...

Odkaz ke komentáři

Já momentálně hraju na volantu a mám ho přichycený kousek od Xboxu, takže od něj sedím ve vzdálenosti asi 20 cm a z této vzdálenosti jej slyším, ale není to žádný nepřirozený zvuk, prostě jenom hučení větráku, ani to nevnímám, když se na to nesoustředím. Když hraju normálně s ovladačem, tak jsem od Xboxu asi 2,5 metru a to jej slyším jenom když hodně ztlumím, nebo vypnu zvuk na televizi. Jestli máš pochybnosti, tak to třeba natoč a nahrej na YouTube a pošli sem, nebo zavolej na infolinku Microsoftu, já jsem tam volal kvůli reklamaci 2x a vždycky tam byli velmi ochotní a milí lidi.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

A jak máte hlučnou mechaniku při hraní z disku? Mě neskutečně vytáčí, že se Blu Ray neustále točí i po plné instalaci kry na HDD, tohle měla X360 lépe dořešené, mě přijde mechanika dost hlučná teda, při hraní z disku a downloaded hry je to obrovský rozdíl, jak to vnímají ostatní?

Odkaz ke komentáři

Tak to teda nevím... mně se točí disk po celou dobu a větrák to rozhodně není, určitě dělá hluk mechanika... Mno nic, tak znova Advanced Exchange. Ten hluk je fakt dost slyšet, sice ze mě nebude mít MS radost, ale neměli mi poslat takovej krám :D

Upraveno uživatelem Zoombik
Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
  • 8 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu