Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Cau, nevite nekdo kolik by mela byt hlucnost XOne?? Nejde o problem s HDD a jeho cvakanim ktere mely konzole pri vydani u nas....je to zvuk jak "šustění listí" a desne me to vytaci hlavne vecer. Zkousel jsem hlukomerem z google play zmerit a vyslo mi okolo 45-50dB podle mista a vzdalenosti mereni. Kolik mate cca vy? At vim jestli je to normalni stav. Diky moc.

Jo a reklamoval uz nekdo ovladac? Obcas parchant nereaguje nebo se sam pri hrani uplne vypne a sparovat ho pak z konzoli je tak na 15 min a x restartu.....

Odesláno

Hlukomer z googleplay je uplne na <>, kdyby ti konzole vydavala "hluk" o 45-50dB, tak to by Ti museli v obyvaku jezdit auta :D Ja reklamoval hned na zacatku tenhle problem a prisla do tydne opravena konzole. Vydavala zvuk jak kdyby ten ventilator drhnul pri otaceni o kabel. K tomu ovladaci, pokud se to deje "pravidelne", tak ho reklamuj...pokud je to ojedinele tak ti to muze neco rusit, nebo pokud je slaba baterie a ovladac se odpoji a ma nedostatecnej signal z konzole tak se muze zresetovat.

Odesláno

Já momentálně hraju na volantu a mám ho přichycený kousek od Xboxu, takže od něj sedím ve vzdálenosti asi 20 cm a z této vzdálenosti jej slyším, ale není to žádný nepřirozený zvuk, prostě jenom hučení větráku, ani to nevnímám, když se na to nesoustředím. Když hraju normálně s ovladačem, tak jsem od Xboxu asi 2,5 metru a to jej slyším jenom když hodně ztlumím, nebo vypnu zvuk na televizi. Jestli máš pochybnosti, tak to třeba natoč a nahrej na YouTube a pošli sem, nebo zavolej na infolinku Microsoftu, já jsem tam volal kvůli reklamaci 2x a vždycky tam byli velmi ochotní a milí lidi.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 8 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu