Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

tak jeste nez jsem sel vcera spat,tak jsem sel na Yhorm the Giant a sli se mnou nejaky dva borci,nez jsem se rozkoukal,tak byl bylo mrtvy fight trval cca 5 vterin. Na tento fight se pouziva specialni zbran s charge L2,ktera lezi u trunu. Pravdepodobne byla lvl +5, protoze dmg davali 10tis a ja se normalni verzi 5 tis. Jinak s non upgrade zbrani fight trva cca minutu,bohuzel tady ty duse padaji fakt bidne cca 8 tis

• Odpovědi 228
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

tak si tam nekoho vyvolej a mas to. Ja jsem videl nejake video,kde do borce co dava covenant dali dmg a zabili ho. A pak se vyvolal white phantom co to tankoval a fight byl easy a pak to bylo confirmed v guide.

Respektive,kdyz si zalozis novou postavu,tak ten castle mas odemceny do pul hodky. Ja jsem si takhle nachystal uz postavu na season pass, protoze dlc hrat na ng+++ fakt nechci na prvni chozeni

Odesláno

tak pokud nehrajes svoje prvni rpg,tak na kouzla se pouzivaji hulky. jestli myslis toho dancer bosse, jak zabijes toho borce co dava covenant. Tak pokud jsi nezabil bosse nize,tak tam jde vyvolat white phantoma na tankovani. Jinak je potreba mit nejvetsi fire resi a naucit se jeho utoky jsou stejne a trestat. Nejlepe hrat ve vice lidech

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu