headhot Odesláno Duben 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 tak jeste nez jsem sel vcera spat,tak jsem sel na Yhorm the Giant a sli se mnou nejaky dva borci,nez jsem se rozkoukal,tak byl bylo mrtvy fight trval cca 5 vterin. Na tento fight se pouziva specialni zbran s charge L2,ktera lezi u trunu. Pravdepodobne byla lvl +5, protoze dmg davali 10tis a ja se normalni verzi 5 tis. Jinak s non upgrade zbrani fight trva cca minutu,bohuzel tady ty duse padaji fakt bidne cca 8 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 (upraveno) hmmmm, tak to zklamání docela ne? EDIT: tak co koukám na to video co jsi poslal, tak se nejprve budu muset dostat do Lothric Castle :D a před tím zabít ještě Dancer of the Boreal Valley ... a na to zatím ještě nemám :D Upraveno Duben 27, 2016 uživatelem esmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 tak si tam nekoho vyvolej a mas to. Ja jsem videl nejake video,kde do borce co dava covenant dali dmg a zabili ho. A pak se vyvolal white phantom co to tankoval a fight byl easy a pak to bylo confirmed v guide. Respektive,kdyz si zalozis novou postavu,tak ten castle mas odemceny do pul hodky. Ja jsem si takhle nachystal uz postavu na season pass, protoze dlc hrat na ng+++ fakt nechci na prvni chozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 Jak mám používat kouzla?Třeba soul arrow?Nemůžu nato kliknout abych to aktivoval.Atributy nato mám, jsem level 46 a hraji za rytíře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 Mas staffku Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 Staffku?Co je to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Staves Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 lol hrozny dotaz:D jinak ve hre je zbran,co je spear a hul,takze pri boji je mozne utocit a hazel kouzla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 Co za zbrane pouzivat na assasina ? snazim se jit dex atd ale proste se nepratelum nedostanu ani do zad hned se otoci a nevim jakej to ma teda vyznam hrat assasina nebo tihefa . Koukal sem na netu ze to jely pres hidden body spell a zabijely mobky ze stealtu proste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 hraje se to pres hidden body a hidden weapon. Assassin je prevazne pouze pvp char Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 ok dik :) tak to jde koupit stejne az po tom Dark sage nebo jak se ten boss presne jmenuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 nevím proč hrozný dotaz,ne každy zná vaše výrazy.Hraji Dark souls poprvé,tak se musím do toho dostat. Jáká je finta na toho bosse s tím ohnivým mečem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 tak pokud nehrajes svoje prvni rpg,tak na kouzla se pouzivaji hulky. jestli myslis toho dancer bosse, jak zabijes toho borce co dava covenant. Tak pokud jsi nezabil bosse nize,tak tam jde vyvolat white phantoma na tankovani. Jinak je potreba mit nejvetsi fire resi a naucit se jeho utoky jsou stejne a trestat. Nejlepe hrat ve vice lidech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 Kterého bosse s ohnivým mečem myslíš? Je jich tam několik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 No je to asi třetí nebo čtvrtý boss.Prvně je tam sám, pak jsou tam dva a nakonec tři. A dva bojují proti sobě, když ho zabiju,tak se znovu oživí a má ohnivi meč. Dá mě dva zásahy a jsem KO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 (upraveno) Ja tipuju Abysal Watchers nebo jak se presne jmenuji. Nehraje to tady někdo na pc s ps4 ovladačem? Viděl sem ze to teď banuji nějak Upraveno Duben 27, 2016 uživatelem Navrc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forestak Odesláno Duben 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 Jak jako banují? Jako, že když hraju na PC s DS4, tak mi na steamu zablokují přístup ke hře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Duben 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 To je nějakej strašnej nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Duben 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 https://www.reddit.com/r/darksouls3/comments/4fmhws/help_tons_of_legitimate_pc_players_have_now_been/ No jelikoz to musis hrat pres externi program tak asi proto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 x360 myslim se jmenujte ten program, jen ho zapnes pred hrou a hrajes. Bohuzel je to takhle i u Street figther V. Proste bullshit jinak doporucuji si vymaxovat veci a stit s fire resi. posledni boss je fakt sileny ♥♥♥♥♥ a parry jde jen ve druhe fazi. Coz jsem nevedel,takze prvni a treti je oser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 Posledni boss ma nejakou treti fazi? U me teda ne Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 28, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 Tak dneska to snat dojedu zbyvaji princove pak last boss a jeste v zasobe nameless king:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 (upraveno) eman007: Použij red bug pellete ...zvyšují odolnost proti ohni...jinak je třeba uskakovat a uskakovat..snadno ho stunlocknes (rozhodis) vlastnimi utoky takze pokud uz se rozhodnes utocit nasazej mu 2-4 rany ale dost aby ti zbylo na uskok... Upraveno Duben 28, 2016 uživatelem Hráč123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Duben 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 ok,díky. Pořád nemůžu přijít,jak používat třeba Fireball nebo Fire Orb.Inteligenci i Faith nato mám,ale prostě to nemůžu v inventáři aktivovat.Mám pořád červené kolečko na Heal Aid,ale taky to nemůžu použít :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 (upraveno) Na pyro kouzla musis mit ohnivou ruku "pyromancy flame" A na miracles Chime Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk Upraveno Duben 28, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.