Rowan Odesláno Duben 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2016 Aj :D a je boží :D Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2016 Ale steelbook je luxusni jako Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2016 metalpak ne steelbook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 15, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2016 Tak dneska jsem nafarmil krásnou zbraň:) konečne blíže mému snu jak DS3 hrát. Může obsahovat spoilery lokací takže pozor:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2016 Muze nekdo rict jestli je mozne dohrat hru na vsechny konce za jedno dohrani jako u Bloodborne pomoci savu treba? Vim ze s tim souvisi Dark sigil a ty dve NPC ale tak daleko zatim nejsem. Diky za veskere info. Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzepto.x7 Odesláno Duben 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2016 (upraveno) neni mozne Upraveno Duben 16, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2016 Muze mi nekdo rict jestli mam zabit toho obra s lukem kvuli prstenu nebo posbirat vsechny ty klacky aby me ho dal? Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Duben 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2016 Tak jaky to je :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 17, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2016 S pocitem nadřazenosti jsem nakráčel do Irithyllu a dostal klepec jako prase;) to je krásné na dark soulech. Když to již vypadá, že bude klídek člověka další lokace dostane do kolen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2016 pro novyho hrace to tak je, pro lidi co maj odehrano stovky hodin, tak to tak tezky uz asi neni, by me zajimala jedna vec ale... proc sakra ja tu hru jeste nemam koupenou o_O wtf, to je bordel tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Duben 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2016 zdarec,za jakou postavu by jste mi doporučili hrát?Předchozí díly jsem nehrál a přijde mě to docela těžké,když hned na začátku jsou dva bossové a těžko je zabít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2016 Tak prvni bossove jsou docela easy :) je jedno jakou si vyberes. Kazdou si pak udelas stejne podle sebe. Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Duben 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2016 údajně je nejlepší začít za Knighta, já začal za Heralda a spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Duben 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2016 Ja zacal assasina a celkem sem brecel jak sem dostaval one shoty od tech knightu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Duben 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2016 Tak jsem hru začal hrát znovu za válečníka (asi třetí z vrchu) a je to trochu lepší. První dva bossy jsem nějak zdolal a dal jsem si pak vylepšení života a síly. Teď se mě to hraje trochu líp. Akorát jsem trochu mimo z věcí co najdu,nevím na co je použít nebo jestli je prodat.Třeba ty bílé kuličky nebo jak bych to nazval. A proč nemůžu použít některé zbraně co mám? Není někde návod v češtině, který bych mohl nastudovat? Anglicky neumím, používám jen překladač. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2016 Kazda zbran, stit atd vyzaduje urcity pocet daneho atributu. Pokud ho nesplnujes mas to cislo napsano cervene. Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2016 eman7: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Duben 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2016 Nevím no,včera jsem to hrál, dostal jsem se k třetímu bossu(asi ledový) a ten mě hned dostal.Pak mě to vrátí zpět na tu věž a musím jít znovu až k němu přes všechny nepřátele a než se k němu dostanu,tak jsem skoro bez života a když mě mezi tím zabíjí, tak i bez peněz, které zůstaly u bosse. Dají se životy doplnit i nějak jinak krom lahviček?Peníze zmizí pokaždé? Asi je to na mě moc těžké. S tím třetím bossem prostě nehnu.Nevím jak mu ubývat, když uskočím,tak mě stejně trefí :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Duben 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2016 Možná ještě nejsi připraven jít k bossovi. Zkus farmit duše na běžných NPC....vyzabíjej jednu lokaci, pak se vrat k ohni a znova a znova a znova...jak budeš mít dost duší na lvl, tak se vylepši a pak třeba farmy další level. Tím si budeš i trénovat a zlepšovat svoje schopnosti jako hráč. Pro nováčky v této sérii je začátek těžký, ale pak jak se tím prokoušeš, tak to stojí za to. Když už budeš cítit, že jsi připraven, tak proste danou lokaci proběhni a proskač až k tomu bossovi, at se vyhneš ztrátě života a na bosse ti zbudou všechny Estatusy. Třetí boss je Curse-Rotted Greatwood (obří strom), nemyslíš druhého bosse? http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Vordt+of+the+Boreal+Valley Na něj funguje souboj hodně z blízka - držet se pořád pod ním/za ním. Aby ses mu nedostal do rány. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Duben 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2016 Jo,je to druhý, ja si to popletl s tím ledovým ještěrem hned na začátku. Hraji za válečníka a mám tu sekeru.Nevím do čeho ze začátku levelovat?Zatím jsem si dal sílu a život. Je tam někde na začátku lepší zbraň než sekara?Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2016 Ja sem nasel hned ze zacatku sekyru s dark gemem a hraji s ni do ted a to uz jsem za pulkou hry. Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Duben 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2016 Postava to není špatná, ale pro úplného začátečníka bych doporučoval spíš toho rytíře. Vybral sis na začátku při tvorbě postavy volitelný předmět Life Ring? Ten docela pomůže, zvedá ti HP permanentně o 7%. Rozhodně investuj do vylepšování života, alespoň na takovou 18 úroveň vylepšení aby ses dostal. Pak je dobrý vylepšovat staminu...přeci jen není nic moc, když se soupeř chystá k úderu a ty nemůžeš uskočit, protože na to nemáš prostě dost sil. Zbraň si zatím asi jen vylepšuj, novou, která stojí za to, dostaneš po třetím bossovi - Irithyll Straight Sword. http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Irithyll+Straight+Sword Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 22, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2016 ten strom je nepovinny, dela se kvuli covenantu,ale ten se da ziskat, kdyz si takovym tem obrum co nosi klec sednes do nich a on te tam prenese. btw. v tomto dile je lepsi nazyvat bosse nazvy,protoze od prvniho bosse uz je to random na ktereho pujdete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Duben 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2016 (upraveno) Jen doplnění: Třetí boss je nepovinný a ten meč lze tedy získat i bez jeho zabití. Úplně dole ve veži kde je ten obr co střílí ty šípi, tak zabít Boreal Outrider Knight. Upraveno Duben 22, 2016 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fidus Odesláno Duben 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2016 Dobrá zbraň padá hned na začátku po prvním bossovi, NPC s katanou, stačí ho kopnout z útesu, zbraň vystačila tak do půlky hry. Jo,je to druhý, ja si to popletl s tím ledovým ještěrem hned na začátku.Hraji za válečníka a mám tu sekeru.Nevím do čeho ze začátku levelovat?Zatím jsem si dal sílu a život. Je tam někde na začátku lepší zbraň než sekara?Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.