eman07 Odesláno Duben 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2016 A jak správně kopat na PS4?Někdy se mě to povede a někdy ne. A u toho manika s tou katanou,ten je právě moc dobrý. Budu zkoušet dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Duben 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2016 Muze se zase v dark souls 3 volat stejne o pomoc jako tomu bylo v bloodborne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Duben 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2016 (upraveno) v DS3 se pro to používá White Sign Soapstone. Koupíš ho ve Firelink Shrine od Shrine Handmaid za 500 souls. A jak správně kopat na PS4?Někdy se mě to povede a někdy ne. Ve stejný moment ťuknout LEVOU páčkou dopředu a kliknout na R1. Upraveno Duben 23, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Duben 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2016 Dá se zvýšit Weight Ratio?Jak?Našel jsem lepší brnění a už mám 80% Co znamená Equip Load? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Duben 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2016 (upraveno) Lidi, hru jeste nemam (no time :( ), ale dotaz: Je tam opet system online parovani (hlavne bilych fantomu) dle -celkoveho- poctu nasbiranych dusi? Takze kdyz to budu lamit = nasbiram prilis moc dusi, tak me to odrizne od poradne online kooperace, jak se mi stalo ve dvojce? Nebo uz to funguje nejak lepe? (Jinak receno, musim se porad hlidat, abych nenasbiral prilis dusi, prip. nekde ziskat ekvivalent Agape Ring a prestat levelovat, nebo muzu hrat v klidu svym tempem a porad bude s kym kooperovat?) Upraveno Duben 23, 2016 uživatelem .Den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 23, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2016 Pokut vybaveni zabírá víc než 70% tveho aktuálního equip loadu(kolik uneses) nejsi schopen se koulet tak efektivně. Levelovani vitality zvedá kolik uneseš a když najdes Havel ring ten to zveda procentuelně. Já jedu bez štítu a držím se pod 70%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Duben 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2016 Prvního bosse jsem zabil na poprvé a i toho ledového ještěra.Teď jsem před tím druhým bossem a dělají mě problém ritíři kteří se tam pohybují.Jak a čím je nejlíp zabit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Duben 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2016 Tesně před jejich útok uskočit po straně k nim - dostat se za ně a stabnout je do zad...chce to trochu cviku, ale pak je to lehky. Hlavna na ně chodit po jednom, že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 24, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2016 Nebo to proběhnout a rovnou na bosse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Duben 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2016 Ve Firelink Shrine si mám koupit ten klíč za 20000 nebo je to zbytečné?Co tam všechno bude na té věži?Nebo to použít na vylepšení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Duben 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2016 viz zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Duben 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2016 Ten klíč si zatím nekupuj, ty tam asi nenajdeš nic zajímavého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 24, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2016 10% víc dusicek z priser prsten, estus shard, nejakej titanite, vrána na měnění věcí a neco do questu teoreticky co odemkne dalsiho obchodníka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 tak zatim nejlepsi misto na farmeni, je secret draci lokace. Vywern boss je one hit kill fight. Za hodinu se tam da nafarmit cca 500 tis dusi, samozrejme zalezi jak moc si vas lidi vyvolaji. Jinak posledni 3 bossove a bude konec. V pozdejsich fazi hry vidim,ze toto asi nejlepsi mix dark and demon´s souls. Hodne lokaci je podobnych z DeS, takze si clovek pripada,jako by se vratil zpatky do historie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 Co nějaký tip na farmení v při nižším levelu? Farron Kepp/Road of Sacrifices/Cathedral of the Deep? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 Já jsem žádnou kloudnou farmící oblast, která by stála za řeč na začátku nenašel. Aktuálně jsem v Farron Kepp. Prý až v Irythill se dá něco najít, ale tam to mám ještě daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 První farmení, které by mělo smysl jsem našel až v Anor Londo. 9000 souls za 2-3 minuty a možnost dropu large titanite nebo titanite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 (upraveno) tak klidne vam muzu natocit farmici lokaci,ale musite nejdrive zabit secret bosse Dancer. Pak na Lothar Castlu se farmi jeden rytir za 2500 a dava titanite chunk,large titanite a treba sun medaile. Dokonce jsem tam objevil bugly vyklenek,takze proste na vas rytir nemuze. Vecer to hodim na tube Upraveno Duben 26, 2016 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 Vím o čem mluvíš, ale pokud bys to shrnul a dal do videa, tak by to bylo moc, fajn! Video tedy očekávám! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 Mizi opet nepratele po nejakych 10-15 zabitich, jak tomu bylo v DS2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 ne nemizi a to je v poradku,protoze se da v pohode farmit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 A jeste dotaz na upresneni parovani v online playi :) Uz jsem zjistil, ze tu konecne neni ten pitomy soul memory (takze se nemusim bat toho, ze kdyz to budu lamit, tak naopak paradoxne nebudu mit s kym hrat), ale paruje to dle character levelu + weapon levelu. Zbezne jsem si ale procetl nejake reakce na Steam foru a vypada to, ze kdyz mame vysoky weapon level, tak nas to muze skoro uplne odriznout od parovani, protoze bude hra davat prednost lidem se stejnym levelem, ale nizsim levelem zbrani (kterych bude asi statisticky vic). Tusite, jak se to teda realne ma s tim parovanim? Registruje hra zbran s nejvyssim dosazenym levelem (nezavisle na tom, jestli ji vubec stale mame ve hre, proste jen "historicky" nejvyssi na danem save slotu), nebo se to diva jen na zbrane fyzicky v inventari, nebo jeste nejak? Me v DS2 strasne bavil multiplayer, ale ze zacatku jsem nevedel, ze to hraje na soul memory, prisel jsem ruznym zbrklym zkousenim vseho mozneho o strasne mnozstvi soulu a pak jsem zjistil, ze mam asi na vsechny dalsi lokace prilis vysoky soul memory a opravdu tak od tretiny hry uz bylo hodne tezky najit nejaky white sign. :( (Ale stale jsem byl obcas do hry povolavan - opacne byly restrikce mensi. Tak radsi uz zjistuju predem, jak se to s tim parovanim v DS3 ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 tohle respektive neres, je tam pvp zona,kde nemusis byt "human" a staci mit spatny covenant a dostanes tak nakladacku,ze radsi pvp hrat nebudes. Vetsinou je to dva na jednoho. Ja mam 100 lv a staci byt sun knight a mam tam fialovy nebo cerveny pvp. Zbran mam +10 normal a +5 specialni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 Asi jsem to mel upresnit: Ja spis chci hrat PvE... :) PvP mi je jedno, invaderu se nestitim, ale spis me bavil coop. :) S PvP jsem nemel problem ani v DS2, na moste byly mraky lidi. Problemem byli bili summoni...no resp. "nebyli". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 (upraveno) tak na bossy jsem vzdycky mel partaka, bud npc nebo nekoho. Respektive zabiju si to sam a pak rad pomaham. Vím o čem mluvíš, ale pokud bys to shrnul a dal do videa, tak by to bylo moc, fajn! Video tedy očekávám! :) tady ho mas Upraveno Duben 26, 2016 uživatelem drak3go EDIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.