Bo3fly Odesláno Červen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2015 Zdravím, je možné že ps4 budou mít stejné problémy s CPU/GPU. Chci si ho koupit ale nechci aby skončil jako můj PS3 60giga Launch model s Yold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Červen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2015 A to je otázka nebo konstatování? Pokud otázka, tak dosud ze svého okolí neznám nikoho, koho by na ps4 potkalo něco jako ylod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twoacid Odesláno Červen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2015 Zdravím, poslední cca měsíc se mi ps4 samovolně zapíná a vypíná. Nejčastěji pri přehrávání Blu-ray... Třeba ve 3 rano se ps4 samo zapne a vysune Blu-ray ven, ps4 je uplne vypnutí ne v režimu spánku. Bud doma straší nebo nevim. Pri hraní zaklínače se to stává taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heblik Odesláno Červen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2015 Tak co zbyva jedine uvest konzoli do tovarniho nastaveni a pokud nepomuze pak jedine reklamace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Červen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2015 Zaklinac ti to robi :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bo3fly
Zdravím, je možné že ps4 budou mít stejné problémy s CPU/GPU. Chci si ho koupit ale nechci aby skončil jako můj PS3 60giga Launch model s Yold.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.