Bo3fly Odesláno Červen 16, 2015 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2015 Zdravím, je možné že ps4 budou mít stejné problémy s CPU/GPU. Chci si ho koupit ale nechci aby skončil jako můj PS3 60giga Launch model s Yold. Citovat
0 Mandaz Odesláno Červen 16, 2015 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2015 A to je otázka nebo konstatování? Pokud otázka, tak dosud ze svého okolí neznám nikoho, koho by na ps4 potkalo něco jako ylod. Citovat
0 Twoacid Odesláno Červen 21, 2015 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2015 Zdravím, poslední cca měsíc se mi ps4 samovolně zapíná a vypíná. Nejčastěji pri přehrávání Blu-ray... Třeba ve 3 rano se ps4 samo zapne a vysune Blu-ray ven, ps4 je uplne vypnutí ne v režimu spánku. Bud doma straší nebo nevim. Pri hraní zaklínače se to stává taky. Citovat
0 Heblik Odesláno Červen 21, 2015 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2015 Tak co zbyva jedine uvest konzoli do tovarniho nastaveni a pokud nepomuze pak jedine reklamace. Citovat
0 taurus Odesláno Červen 21, 2015 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2015 Zaklinac ti to robi :cheesygrin: Citovat
Otázka
Bo3fly
Zdravím, je možné že ps4 budou mít stejné problémy s CPU/GPU. Chci si ho koupit ale nechci aby skončil jako můj PS3 60giga Launch model s Yold.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.