lukasssz Odesláno Říjen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2015 Měl bych dotaz - jak se přihlásíte na EA account? Mě to tam píše že jsem offline a měl bych se přes "trojúhelník" přihlásit, ale to nejde, ani přes nastavení se do něj nepřihlásím, takže hraju na PC přes Origin, ale chtěl bych mrknout jak to bude vypadat na PS4..je potřeba se nějak mimo hru přihlásit?? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2015 Tam se nikam nepřihlašuješ Lojzku, to jen pustíš a hraješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Říjen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2015 Musím říct že paráda. Nejvíc mě nadchnulo létání ve fighterech za impérium :-) Jinak si v té hře přijdu šíleně zbytečnej. Nejsem schopnej cokoliv trefit, naopak když někde proběhnu tak jsem hned dole Ono se to poddá. Já jsme v FPS hrách neskutečný lempl, ale po pár odehraných mapách už patřím do té lepší poloviny. Ale takové lítání je pro mě zatím dost obtížné. Nikoho netrefím zatímco ostatní mě trefí hned :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2015 nejvíc mě baví ten SNIP, to je prostě prča :)))), Granát, snip, štít a hned ta první zbraň a mám celkem převahu :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlady Odesláno Říjen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2015 Ono se to poddá. Já jsme v FPS hrách neskutečný lempl, ale po pár odehraných mapách už patřím do té lepší poloviny. Ale takové lítání je pro mě zatím dost obtížné. Nikoho netrefím zatímco ostatní mě trefí hned :-D U lítání je pořeba zaměřovat přes L2, chvilku ho zaměřit a pak poslat jednu naváděnou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler Odesláno Říjen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2015 Jj je to super, hratelné jak blázen, ty zvuky jsou na 5.1 mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasssz Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Tak to nevim co se mi stáhlo :-) ale prostě mi to nejde a pořád se to chce přihlášit, jenže to prostě nefaká...asi ti udělam pikčr abys mi věřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasssz Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Ale je teda pravda, že se mi ani NFS Rivals nechce přihlášit na EA servery nic...ale že by to mělo nějakou spojitost?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 A takhle to dopadá když spadnete pod mapu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Uz jste nekdo videl, ze by rebelove vyhrali pri obrane generatoru? Mne to prijde skoro nemozny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Jj včera 2x. Hra mi už taky nejede, neda se přihlasit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Já jsme to párkat zažil. Tam záleží na teamu aby bránili a nejen zběsile běhali po bojišti... Dá se to ale není to tak snadné jako za impérium :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Jj včera 2x. Hra mi už taky nejede, neda se přihlasit. Beta dneska skončila ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Jojo, stačí s Y-wingama zamotat nohy těm AT-AT a máte vyhráno Uz jste nekdo videl, ze by rebelove vyhrali pri obrane generatoru? Mne to prijde skoro nemozny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 jasně už jsme kolikrát vyhráli za rebely... mě to přijde spíš častější než vítězství impéria. Stací jim AT AT vypleskat letadlama a obtočit nohy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Tak par hodin sem nahral a vitezstvi za rebely nespatreno ani jednou. Je to hodne o tymu a pokud si kazdej jede solo, neni sance. Kolikrat sem branil uplink sam a kdyz me po nejaky dobe zabili, tak me hra misto k ohrozenymu uplinku respawnula u druhyho, kde vsichni honili killy, by me jeblo:roll: Jojo, stačí s Y-wingama zamotat nohy těm AT-AT a máte vyhráno To se mi taky povedlo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Přesně, je to o týmu, budeš kupovat SW? Bylo by fajn hrát někdy spolu.... Tak par hodin sem nahral a vitezstvi za rebely nespatreno ani jednou.Je to hodne o tymu a pokud si kazdej jede solo, neni sance. Kolikrat sem branil uplink sam a kdyz me po nejaky dobe zabili, tak me hra misto k ohrozenymu uplinku respawnula u druhyho, kde vsichni honili killy, by me jeblo:roll: To se mi taky povedlo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Já jsem se nakonec rozhodl to nekoupit, ten HYPE okolo SW je u mě preč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Říjen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2015 Přesně, je to o týmu, budeš kupovat SW? Bylo by fajn hrát někdy spolu.... Jednou urcite, jen nepujdu do predobjednavky a pockam si na reakce plus pripadny patche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Říjen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2015 (upraveno) Susperian Uplně přesně.Škoda,kdyt není takový problém použít scénář a pár animací a bylo by to využitelné pro děj.Tahle skákací akce multáku je na nic,jen na pár hodin.Nevím co je to za blbou modu. Proč prostě neudělají ,když už tak multák kde je bitevní linie a normálně přehledné podle filmu,třeba hned ze začátku IV uvnitř té lodi bylo by to uplně špičkové a místo toho tohle laciné "čínské skákání a hopsání jeden na druhého a respawn jak u blbejch.Tohle čínské období by mělo skončit a měl by jim to ukrást nějaký vysokoškolský tým návrhářů a scénáristů v duchu původních reálných velkolepých dějů. Upraveno Říjen 18, 2015 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbitch Odesláno Říjen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2015 Hru jsem si chtěl koupit, ale sakra 3.500,- za to abych si zahrál rok plnohodnotnou hru?.... (+1200 za ps+ když budu počítat i tenhle výdaj). Mám už vytvořený i profil přímo na koupení, ale to bylo den před ohlášením season passu a od té doby jsem to teda dal k ledu....rád si kupuji různé blbosti apod. ale tohle mě prostě zarazilo....máte někdo podobný pocity jako já? nebo mám vypláznout prachy a těšit se že to je prostě star wars ?..... :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Říjen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2015 Počkej pár měsíců a cena půjde dolů nebo si to kup po vánocích v sekci bazar, určitě tam pár kousků bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 Musím říct že paráda. Nejvíc mě nadchnulo létání ve fighterech za impérium :-) Jinak si v té hře přijdu šíleně zbytečnej. Nejsem schopnej cokoliv trefit, naopak když někde proběhnu tak jsem hned dole Pamatuju,že to bylo těžký i s myší na PC něco trefit,vůbec jsem to nedokázal dohrát jak to bylo obtížné i s přesnou myší,ale s ovladačem to bude k uzoufání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 Hru jsem si chtěl koupit, ale sakra 3.500,- za to abych si zahrál rok plnohodnotnou hru?.... (+1200 za ps+ když budu počítat i tenhle výdaj).Mám už vytvořený i profil přímo na koupení, ale to bylo den před ohlášením season passu a od té doby jsem to teda dal k ledu....rád si kupuji různé blbosti apod. ale tohle mě prostě zarazilo....máte někdo podobný pocity jako já? nebo mám vypláznout prachy a těšit se že to je prostě star wars ?..... :(( A na tu cenu 3500 jsi přišel kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 Cena hry +season pass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.