flesh light Odesláno Prosinec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2015 Stejně mě zaráží,že není VYTVOŘENÁ mapa největší filmové události všech dob a to bitva o Death Star s úzkým koridorem a přesným výstřelem,který by mapu ukončoval.Tuhle věc už nikdy nikdo nepřekoná,dosud se to nikomu nikdy nepodařilo a už uběhlo skoro 40 let,půl století. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 Hraje to ještě někdo? Popřípadě mi pošlete vaše učty přidám si vás a někdy můžem zahrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 eRiCZEch dneska nebo zejtra mi to donde a bodo pařet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 SynactixCZ taky dnes budu parit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 tež mi to už dnes došlo tak už valím :D přidám si vás hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 Steklin Taky se dneska chystám pozlobit impérium a potlačit rebely :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 tak je to doma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Leden 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2016 Dejf_cz..obcas hraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Leden 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2016 lol.. tak som vyskúšal.. 3 hodiny som hral drop zone, prvé 2 zápasy som mal K/D ratio 0/15 a 0/20, ale po tých pár hodinách je to už lepšie.. keď sa zadarí, tak dám aj v pomere 1:1.. každopádne, skúsil som aj walker a supermacy, ale zase som s5 pri drop zone.. je to proste úžasné.. nechápem, ako niekto môže tvrdiť, že po cca 10tich hodinách nie je čo robiť, lebo je to furt to isté.. keď zvážim tie drobné, ktoré dostávam ako odmenu po každom zápase, tak to vidím na týždne grindovania, aby som si mohol kúpiť všetko, čo chcem.. či už karty, zbrane alebo oblečenie.. navyše, tie najlepšie veci sa odomykajú až na vysokých leveloch a ani si neviem predstaviť, koľko bude trvať, kým dosiahnem trebárs lvl25.. takže ja sa o nejaký stereotyp naozaj nebojím.. keby som to hral iba dovtedy, kým sa vylevelujem, tak je to až až.. vrele odporúčam! mimochodom, už na PS3 mi to vadilo a teraz na PS4 je to také isté.. niektoré hry, ako aj SW Battlefront alebo predtým Max Payne 3 majú šprint nastavený na L3, čo mi príde strašne nevhodné, lebo mám stále dojem, že ten joystick zlomím.. riešite to nejako? vadí vám to? ide to prestaviť? Ahoj, nejsem si jist jestli to víš , ale pokud stiskneš L3 a postava se rozeběhne můžeš tlačítko povolit a postava běží dál dokud nevrátíš L na střed. Není nutné L3 stále mačkat při běhu. Platí určitě pro většinu stříleček BF4 , SW Battlef. apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Leden 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2016 ale jo.. na to ma už stihol upozorniť syn, nech to nedržím furt stlačené:) ale tak.. v tom zápale boja je to úplne jedno, či to držim alebo nie, tak či tak na to tlačím z celej sily, nech ten ♥♥♥♥ panáčik beží rýchlejšie;) a hlavne si s tým nepomôžem, pretože úplne rovnako to funguje aj v Helldivers, ktorých som teraz začal hrať a tam je ten beh nutné používať takmer neustále.. takže, keď ten joystick zlomím, čo už.. kúpi sa nový ovládač;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 Jak je to tedy s tím datadiskem?Kdy tedy bude?Jsou někde už vidět mapy?Je tam útok na hvězdu smrti?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 Zadnej datadisk zatim oznamenej nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 (upraveno) Zadnej datadisk zatim oznamenej nebyl. OK,díky Marr. Jak se leze do té bonusové mise Jakku?Když to dám je tam jenom položka kolečko pro návrat ačkoliv jsem kod ještě nepoužil?Dělám to správně?Nebo kam se ten kod zadává? ///EDIT: Také vám to píše u Battle of Jakku,že je to NEDOSTUPNÉ v tuto chvíli?Chodilo to někomu?:evil: Upraveno Leden 13, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2016 Naprosto v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Leden 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2016 tiež bez problémov.. prvá vec, ktorú som po spustení hry urobil.. stiahnuť datadisk z PS store.. ty máš vždy so všetkým problém flesh light;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Leden 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2016 tiež bez problémov.. prvá vec, ktorú som po spustení hry urobil.. stiahnuť datadisk z PS store.. ;) Spíše bych řekl,že to dělá spoustě lidí,že to zlobí,ale je jim to jedno. Nicméně jsi tedy kliknul akorát nahoře na to u Battle of Jakku a samo se to začalo stahovat?Dalo tě to na ty stránky a tam tedy v pohodě se to stáhlo...to je zajímavé,že mě to píše : "Go to store a tam to píše : This content cannot be selected at this time. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2016 Nehrajes nahodou na US uctu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Leden 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2016 LOL vidíš Marr, asi budeš mať pravdu.. flesh light prednedávnom riešil dobíjanie peňaženky cez americký amazon, takže ak má US účet a hrá z disku, ktorý je EU región, bude to tým.. totiž, ak by mal kúpenú hru na US store a hral z US účtu, určite by ho hra automaticky posielala na US store.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2016 Mojich pár posledních her. Přidejte mě, samotného mě to neba! eRiCZEch. Jinak do vozidel zásadně nesedam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 Hoši nevíte jak to má být stím obsahem ? Někde jsem četl že ma přibýt nějake dlc nebo tak něco nevíte jak to je ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 v skratke: v priebehu roka vyjdú 4 platené DLC, ktorú budú súčasťou Season Passu.. nové módy, nové mapy. popri tom vyjde pár free DLC, skôr patchov, ktoré pridajú nové módy a skiny. tu to máš všetko pekne pokope a oficiálne: http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/news/star-wars-battlefront-the-road-ahead Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 Star Wars™ Battlefront™ Death Star (Fall 2016) – That’s no moon! One of the most iconic locations in the Star Wars universe makes its debut in Star Wars Battlefront. To si tu placku budu muset zase koupit zpátky až to vyjde.Nebo to stáhnu do PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akira Odesláno Únor 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2016 (upraveno) Stejně mě zaráží,že není VYTVOŘENÁ mapa největší filmové události všech dob a to bitva o Death Star s úzkým koridorem a přesným výstřelem,který by mapu ukončoval.Tuhle věc už nikdy nikdo nepřekoná,dosud se to nikomu nikdy nepodařilo a už uběhlo skoro 40 let,půl století. no, tahle pasáž z Hvězdy smrti je hezky zpracovaná v krásné singleplayerové hře ještě na gamecube: Rogue Squadron 2 (i dnes vypadá hra velmi dobře) . Pak vyšel ještě Rogue Squadron 3, což jsou vydařené hry z prostředí původní trilogie SW. tady video (v poslední třetině je vidět průlet úzkým koridorem s finálním výstřelem) Upraveno Únor 15, 2016 uživatelem Akira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Únor 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2016 Akira To je tedy síla.Až tam jsem se nedostal,Rogue squadron znám.Tedy grafika na 1080p je skoro jako některé hry na ps4 dneška.Stejně je dobře,že to vyjde Star Wars™ Battlefront™ Death Star (Fall 2016). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akira Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 (upraveno) Nevíte někdo, kdy má vyjít nový update pro Battlefront? A taky by mě velmi zajímalo, jestli přibudou nové módy a mapy do "MISSIONS" (ne do online multiplayeru). Rád totiž hraju ve verzi splitscreen ve dvou, ale těch map je tam málo. Nejlepší mi přijdou pro splitscreen ty mapy v modu "SURVIVAL". Ale jsou jen čtyři. Nemáte někdo info? Důležité: NEVÍ NĚKDO, ZDA BUDOU V PLACENÝCH DLC I MAPY PRO "MISSIONS" ? TEDY PRO SINGL A SPLITSCREEN MODY? Díky, tuhle informaci jsem nikde nenašel. Jo a ještě k online multiplayeru. Proč hezčí postavičku člověk dostává až s rankem 40? tvl, to nedám, bych musel hrát půl roku v kuse v mém podání.. Nějaká rada, jak "lehce" vydělávat score body do ranku? Díky. Upraveno Únor 22, 2016 uživatelem Akira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.